Uppkoppling

Uppkoppling

BlueLink® connectivity.

Hyundais mobilapp BlueLink® gör det lättare än någonsin att vara uppkopplad mot din bil. BlueLink Connected Car Service håller dig uppkopplad direkt mot din IONIQ Plug-in Hybrid med online röstigenkänning och ett stort antal funktioner som förhöjer din körglädje. BlueLink-funktionen LIVE Services (ingår gratis i 5 år vid BlueLink-tillval) ger dig realtidsuppdaterad information om väder, trafikinformation, varnar för fartkameror, informerar om närmaste bensinstationer, närliggande Hyundai-återförsäljare, verkstäder och live POI-sökning. Hyundai BlueLink-appen kräver en BlueLink-utrustad bil för att fungera.
Fjärrstyrd dörrlåsning/upplåsning

Fjärrstyrd dörrlåsning/upplåsning

Glömde du att låsa bilen? Ingen fara. Med hjälp av BlueLink-appen kan du låsa och låsa upp bilens dörrar från i stort sett var som helst.

Skicka destination till bilen

Skicka destination till bilen

Använd BlueLink-appen för att söka efter en intressepunkt eller destination och skicka sökresultaten till bilens satellitnavigation.

Kontroll av fordonsstatus

Kontroll av fordonsstatus

Kontrollera din bils status direkt på den 10,25-tums stora pekskärmen eller via BlueLink-appen på din smartphone.

Hitta min bil

Hitta min bil

Har du glömt var du parkerade bilen?  BlueLink-appen hjälper till att lokalisera den.

Blue Link-appen

Blue Link-appen

Du kan ladda ned BlueLink-appen från Google Play Store och Apple App Store.

Kom snabbare fram med tjänster i realtid

IONIQ Plug-in Hybrid är utrustad med allt det som du behöver för att göra körningen mer avslappnad – och som gör att kommer fram snabbare till din destination. Ett gratis abonnemang på Hyundais LIVE Services i 5 år ingår tillsammans med AVN-systemet på 10,25-tum. Du får tillgång till information om bensinstationers placering samt priser, trafik, väder, POI och lediga parkeringsplatser samt Hyundai-återförsäljare i realtid – och även varning för fartkameror om lagen tillåter detta.