Komfort

Komfort

Intelligent, bekvämt och uppkopplat

Njut av de problemfria anslutningsmöjligheterna som du förväntar dig och innovativ teknologi som gör livet enklare. IONIQ Plug-in Hybrid har utvecklats för att göra alla bilturer till ett nöje och erbjuder ett brett urval av intelligenta funktioner och system som ger bättre komfort och bekvämlighet för alla i bilen.
Trådlös uppladdning

Trådlös uppladdning

Ladda upp din smartphone enkelt och bekvämt. Den trådlösa laddaren är praktiskt placerad i mittkonsolen framför växelväljaren. Den gör att du enkelt kan ladda en QI-kompatibel smartphone utan att använda sladdar. Tillval.

Uppvärmda och ventilerade säten

Uppvärmda och ventilerade säten

Njut av den lyxiga komforten som du får av ett förarsäte som kan ställas in elektriskt i åtta olika lägen och med två olika lägen för svankstödet. En version med värme och ventilation finns också som tillval. Fällbart baksäte (60:40) är standard och baksäte med värme finns som tillval. Det integrerade sätet med memoryfunktion (tillval) sparar din och ytterligare en förares valda inställningar för säte och sidobackspeglar. Du behöver bara trycka på en knapp, så ställs dina körinställningar in automatiskt.

Ratt med värme

Ratt med värme

Njut av varma händer under kalla dagar. Den uppvärmda ratten med D-formad design och ekrar med silverfärgade detaljer är utrustad med ergonomiska reglage, så att du kan fortsätta vara ansluten och styra bilens system samtidigt som du kör.

Elektronisk parkeringsbroms (EPB)

Elektronisk parkeringsbroms (EPB)

Bekväm kontroll, som är nära till hands. Med en enkel knapp aktiverar eller avaktiverar du den elektroniska parkeringsbromsen (tillval).

Driving Rear-View Monitor (DRM)

Driving Rear-View Monitor (DRM)

Sikten i backspegel är ofta begränsad. Sikten kan skymmas av passagerare i baksätet, vilket gör det svårt för föraren att se vägen bakom bilen.  Med det nya DRM-systemet ger en kamera en tydlig videobild av det som händer bakom bilen – detta bidrar till en säkrare och bekvämare körupplevelse.

eCall för större säkerhet

eCall för större säkerhet

IONIQ Plug-in Hybrid ringer automatiskt efter hjälp om du råkar ut för en olycka och bilens krockkuddar utlöses. Du kan också trycka på SOS-knappen för att kalla på nödhjälp 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året.

5 års garanti utan kilometerbegränsning

5 års garanti utan kilometerbegränsning

Som alla andra Hyundai-modeller är IONIQ Plug-in Hybrid tillverkad enligt de strängaste kvalitetsstandarderna. Och vi ansvarar för denna kvalitet med en 5 års garanti utan kilometerbegränsning, så att du kan njuta av det du älskar i livet, utan att du behöver bekymra dig för din bil. Få extra sinnesro med en av de bästa garantierna i bilbranschen – som standard.

8 års batterigaranti

8 års batterigaranti

Dessutom omfattas IONIQ Plug-in Hybrids högpresterande litiumjonpolymerbatteri av 8 års garanti eller 200 000 km.