Design

Design

Extraordinär design

De imponerande, högpresterande komponenterna i IONIQ plug-in hybridens aerodynamiska kaross är perfekt utvecklade för att arbeta sömlöst tillsammans.

LED-strålkastare

LED-strålkastare

De smarta, nya strålkastarna använder flera LED-projektorer för både hel- och halvljus. LED-strålkastare (beroende på version) förbättrar din sikt på natten med starkare ljuskraft, samtidigt som de kräver mindre energi än vanliga strålkastare. 

LED-varselljus

LED-varselljus

Den dynamiska kurvlinjen för de separata LED-varselljusen definierar också de diskreta luftintagen som leder den aktiva luftströmmen och minskar turbulensen kring framhjulen.

Form och funktion

Form och funktion

Aktiva luftventiler i grillen öppnas och stängs automatiskt för att förbättra den aerodynamiska prestandan. Sensorn till den adaptiva farthållaren (SCC) är också dold innanför kromgallret.

Smäckra backspeglar

Smäckra backspeglar

Smäckra och strömlinjeformade backspeglar minskar vindbruset och förbättrar aerodynamiken.

Elmanövrerat soltak

Elmanövrerat soltak

Det elmanövrerade soltaket ger en öppen och luftig atmosfär (tillval).

16˝ lättmetallfälgar

16˝ lättmetallfälgar

De eleganta lättmetallfälgarna är aerodynamiskt designade för att minimera luftturbulens och ge optimal bränsleekonomi.

Integrerad bakspoiler

Integrerad bakspoiler

IONIQ plug-in hybrids bakspoiler minimerar turbulens och luftmotstånd samtidigt som den ger en mer stabil körupplevelse.

LED-kombinationsbakljus

LED-kombinationsbakljus

LED-ljusen lyser starkare, använder mindre energi och förstärker designintegriteten hos IONIQ plug-in hybrid (beroende på version). 

Stötfångare

Stötfångare

IONIQ plug-in hybridens bakparti domineras av starka horisontella element, som framhäver bilens bredspåriga, sportiga profil.

Rent och enkelt

Den rymliga interiören i IONIQ plug-in hybrid har utförts med en distinkt designrenhet. Det innovativa utnyttjandet av miljövänliga interiörmaterial till dörrbeklädnad, bilens färg och mattor bekräftar IONIQs status, som en hållbart konstruerad elbil.

Supervision instrumentering

Den imponerande 7-tums LCD-färgskärmen på instrumentbrädan är lättöverskådlig och snygg att se på (beroende på version).

Alltid uppkopplad

Alltid uppkopplad

Via 8-tums LCD-pekskärmen, som är förberedd för navigation, har du lätt tillgång till Apple CarPlay™ och bilens premium Infinity Sound System.

Ventilation i framsätena

Ventilation i framsätena

Känn dig sval och skön hela sommaren genom att välja till ventilation inbäddad i bilens framsäten (tillval till säten i konstläder).

Tydlig kvalitet

Kupéns kvalitet understryks särskilt av de framträdande kromdetaljerna på växelspaken, pedalerna och instegslisterna.