Design

Design

Formad av vind och uppfinningsrikedom

Hyundai IONIQ Hybrid förenar smart design och hållbarhet med imponerande aerodynamik. Ett rent statement för framtiden kommer säkert några att tycka.

LED-varselljus (DRL)

LED-varselljus (DRL)

Det dynamiskt utformade LED-varselljuset bidrar också till att ge luftintaget ett förfinat uttryck. Tillsammans med det aerodynamiska AFF-systemet minskar det turbulensen kring framhjulen.

Bi-xenon strålkastare

Bi-xenon strålkastare

IONIQ bjuder på dubbel strålkastarteknologi: HID Bi-Xenon strålkastarna skapar ett mycket klart ljus, som ger bra sikt. De är inramade av dynamiska LED-positioneringsljus (beroende på version).

Sidobackspeglar

Sidobackspeglar

Backspeglarna är smäckra och strömlinjeformade. Utrustade med en speciell flow ridge som minskar luftmotståndet, samtidigt som aerodynamiken ökas. Puddle lamp beroende på version.

Form och funktion

Form och funktion

De dynamiskt designade strålkastarna är integrerade i frontgallret. Dold bakom detaljer i krom hittar du farthållarsensorn och det speciella AFF-systemet, som förbättrar aerodynamiken i höga hastigheter. Den blåa signaturfärgen berättar att modellen är en hybrid.

Fälgar och däck

Fälgar och däck

IONIQ Hybrid är utrustad med 15” däck med lågt rullmotstånd. Det ger bättre aerodynamik och bättre bränsleekonomi. Fälgen är tillverkad i lättmetall/plast med virveleffekt i silver och svart.

Strömlinjeformade detaljer

Strömlinjeformade detaljer

Strömlinjeformade backspeglar bidrar till mindre luftmotstånd och minimerar vindbruset. Handtagen i krom bidrar till en elegant look.

Dörrhandtag i krom

Dörrhandtag i krom

Unika dörrhandtag i krom bidrar till lite extra lyxkänsla (beroende på version).

Effektivt utnyttjande av vinden

Effektivt utnyttjande av vinden

Taklinjens sluttande profil flyter elegant över bakspoilern. Resultatet är en dynamisk och sportig look samt hög aerodynamisk effektivitet.

Bakspoiler

Bakspoiler

Den integrerade bakspoilern på IONIQ minimerar turbulens och luftmotstånd och maximerar downforce. Det ger en bättre och stabilare körupplevelse.

Bakljus

Bakljus

LED-bakljusen lyser inte bara klarare och tydligare än konventionella ljus. De förbrukar också mindre energi och understryker de mål för framtiden som IONIQ sätter upp.

En sportig signatur

En sportig signatur

Designen av bakpartiet på IONIQ domineras av starka horisontella komponenter, som understryker det redan sportiga uttrycket.

Reflexer, baktill

Reflexer, baktill

Reflexerna baktill har utformats på samma sätt som LED-ljusen fram och skapar ett enhetligt och harmoniskt uttryck.

Mycket enkelt
IONIQs rymliga interiör är utformad med fokus på rena, enkla linjer. Du märker det när du tittar på instrumentbrädan och du märker det på den imponerande användarvänligheten.
Instrumentpanelen

Instrumentpanelen

Den stora färgskärmen ger dig en bra överblick över all nödvändig information – från hastighet och bränsleekonomi till hybridsystemets energiflöde. Presentationen av informationen ändrar sig efter vilket körläge du väljer, Eco-mode eller Sport-mode.

Sportig ratt

Sportig ratt

Den sportiga attityden hos IONIQ understryks av den D-formade ratten.

Den blåa signaturen

Den blåa signaturen

Interiören i IONIQ får en frisk fläkt av den blåa signaturfärgen.

iPad-hållare

iPad-hållare

Under armstödet i mitten hittar du ett smart utrymme med plats för en iPad.

Trådlös laddning

Trådlös laddning

Din smartphone kan laddas trådlöst via ett integrerat laddningssystem. Funktionalitet beror på typ av smartphone.

Elmanövrerat förarsäte

Elmanövrerat förarsäte

IONIQ garanterar dig en skön sittställning med ett förarsäte som kan ställas in i åtta olika lägen, inklusive 2-stegs stöd för ländryggen.

Fällbara baksäten

Fällbara baksäten

Baksätena kan fällas ner – 6:4. Det ger dig bra flexibilitet i vardagen.