Laddar

  IONIQ electric Elmotor (120 hk) Automatisk reduceringsväxel PremiumPlusEco

  Färg
  Polar White
  Motor & växellåda
  Elmotor (120 hk) Automatisk (reduceringsväxel)
  Utrustning
  PremiumPlusEco
  Pris
  438 900 kr
  Månadskostnad
  4 389 kr/mån
  Privatleasingkostnad
  7 052 kr/mån

  PRESTANDA

  IONIQ electric Elmotor (120 hk) Automatisk (reduceringsväxel)

  Pictogram electic

  Bränsle

  El

  Växellåda

  1-steg

  Reduceringsväxel

  Drivning

  Fram

  Hästkrafter

  120

  hk

  0-100 km/h

  9,9

  sekunder

  Toppfart

  165

  km/h

  Vridmoment

  295

  Förbrukning

  115

  Wh/km

  CO2-utsläpp

  0

  g/km

  Intresserad av IONIQ?

  Kontakta din närmaste Hyundaihandlare.
  Hitta Hyundaihandlare

  Du har valt bilen som vunnit Teknikens Världs Stora Bilpris 2017

  • teknikes varld IONIQ

  Vinnare av Red Dot Design Award 2016

  Ioniq electric car gallery images interior

  Hyllad av press och testförare

  Ioniq hev highlightblocks28 compressor

  Adaptiv farthållare

  Den adaptiva farthållaren håller ett förbestämt avstånd till framförvarande fordon och anpassar bilens hastighet. I stadstrafik anpassar den avståndet efter fart. Efter stillastående aktiverar du funktionen igen med ett lätt tryck på gaspedalen.

  Ioniq ncap compressor

  Säkrast bland små familjebilar

  Hyundai IONIQ har belönats med fem stjärnor av den oberoende trafiksäkerhetsorganisationen Euro NCAP. Dessutom har den utnämnts till den säkraste bland små familjebilar (Best in class cars of 2016). Under de rigorösa testerna fick IONIQ toppbetyg i fyra kategorier: Skydd av vuxna, skydd av barn, fotgängarskydd och förarstödsystem. IONIQ levereras med en mängd säkerhetsfunktioner som standard, till exempel autobroms med kollisionsvarning, filhållningsassistans/-varning och adaptiv farthållare, så att förarna varken behöver kompromissa med miljövänlighet eller trygghet bakom ratten.

  Ioniq hev highlightblocks25 compressor

  Filhållningsassistans

  Filhållningsassistansen är utvecklad för att öka säkerheten. Om föraren byter fil utan att blinka, varnar det kamerabaserade systemet med ljud och symbol. Filhållningshjälpen kan ställas in i tre olika lägen - endast varning, mild styrhjälp eller aktiv styrhjälp.

  Ioniq hev highlightblocks27 compressor

  Automatisk nödbromsassistans

  Den automatiska nödbromsassistansen reagerar om ett annat fordon eller en människa befinner sig på kollisionskurs. Först tänds en varningslampa, därefter hörs en varningssignal och slutligen bromsar bilen in själv.

  Ioniq ev highlightblocks03

  Hemmaladdare, EV-BOX

  Genom att installera en EV-box (laddbox) till din IONIQ elbil kan du ladda bilen hemma. Att få ett fulladdat batteri tar cirka 4,5 timmar.

  Ioniq hev highlightblocks30 compressor

  Krockkuddssystem

  Systemet med sju krockkuddar består av dels sidokrockkuddar och krockgardiner som löper längs bilens båda sidor, dels av en knäkrockkudde på förarsidan.

  Ioniq hev highlightblocks26 compressor

  Dödavinkelvarning

  Varnar föraren för potentiell fara med fordon i den så kallade döda vinkeln, snett bakom bilen. Backradar känner av området bakom/bredvid bilen och ger en visuell varning i backspegeln samt en akustisk varning om föraren aktiverar blinkers i riktning mot fordonet i döda vinkeln. Systemet varnar också för korsande, bakomvarande trafik till exempel vid backning ut från en skymd parkeringsficka.

  Ioniq hev highlightblocks41

  Garanti

  Du kan vara lugn. IONIQ elbil skyddas av ett av de bästa garantipaketen på marknaden. IONIQ elbil täcks bland annat av Hyundais 5-års nybilsgaranti med fri körsträcka. Dessutom gäller en batterigaranti i hela åtta år eller fram till 200 000 km, beroende på vad som kommer först.

  Ioniq ev highlightblocks25 1 compressor

  Eco, Normal eller Sport

  IONIQ Elbil erbjuder tre körlägen, Normal, Eco och Sport som erbjuder extra kraft under pedalen med ett maxvärde av 295 Nm.

  Ioniq ev highlightblocks17 compressor

  Medföljande laddkabel

  Den medföljande laddkabeln fungerar både på laddningsstationer och för laddning hemma. Observera dock att det vanliga hushållsuttaget endast kan användas för laddning under kortare perioder för att inte överbelasta elsystemet. En laddbox som installeras hemma löser problemet.

  Ioniq ev highlightblocks19 compressor

  Hitta laddstationer

  Varje IONIQ elbil kommer utrustad med vårt avancerade navigationssystem som inkluderar kategorin ”laddningsstation” i Point of Interest-menyn. Systemet hittar närmsta laddningsstation och guidar dig dit.

  Ioniq ev highlightblocks35 1

  Räckvidd

  Du kommer upp till 280 kilometer på en laddning, perfekt för vardagspendlingen eller helgutflykten. Hur lång körsträcka du har kvar redovisas tydligt på skärmen.

  Ioniq ev highlightblocks22

  Batteriets egenskaper

  Ett integrerat värmesystem värmer upp högvoltsbatteriet för att maximera både laddningen och räckvidden vid låga temperaturer.

  Ioniq ev highlightblocks18

  Laddningsstationer

  IONIQ elbil kan laddas på alla offentliga laddningsstationer. Laddningstiden ligger på ungefär 4-5 timmar. Det finns även snabbladdningsstationer med 100 kW i styrka där man kan man ladda batteriet till 80 procent på cirka 23 minuter.

  Ioniq ev highlightblocks23

  LithiumJonPolymer-batteri

  LithiumJonPolymer är den batteriteknik som har den högsta energitätheten vilket sparar både vikt och utrymme. Batteriet har placerats under baksätet för en låg tyngdpunkt och bättre vägegenskaper.

  Sätt dig bakom ratten på en IONIQ.

  Lämna dina uppgifter här så blir du kontaktad för att få svar på frågor eller boka in en provkörning.

  Boka provkörning

  *
  *
  *
  *
  * Obligatorisk uppgift

  Genom att skicka in formuläret godkänner du att blir kontaktad av Hyundais återförsäljare för att behandla din begäran med utgångspunkt från den information du har lämnat. Vi behandlar dina personuppgifter på sätt som beskrivs i vår sekretesspolicy och cookiepolicy. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att kontakta Hyundai Bilar Import AB.

  Provkorning thankyou

  Tack!

  Vi har tagit emot din intresseanmälan och kontaktar dig så snart vi kan.

  Ioniq ev highlightblocks08

  Apple CarPlay och Android Auto

  IONIQ bjuder på Apple CarPlay för inkoppling av iPhone och access till anpassade appar (t ex Spotify) och röststyrning via Siri. Android Auto används för spegling av Android-mobil.

  Ioniq ev highlightblocks10

  Adaptiv instrumentgrupp 7 tum

  Den stora instrumentpanelen ger dig all information du behöver under körningen. Med växelspaken i sportläge ändrar instrumentgruppen färgschema och layout. Hastighetsmätaren byts mot varvräknare med digital hastighetsvisning för en sportigare känsla.

  Ioniq ev highlightblocks08

  Imponerande uppkopplingsmöjligheter

  Via en 8 tums pekskärm finns tillgång till Apple CarPlay, Android Auto och TomTom Live-tjänster med all möjlig användbar navigationsvägledning. I IONIQ elbil finns också ett premium ljudsystem med bra ljud som levereras genom inte mindre än åtta högtalare, inklusive subwoofer.

  Ioniq ev highlightblocks05

  Strömlinjeformad siluett

  Den strömlinjeformade designen med svagt sluttande taklinje som smälter ihop med bakspoilern, ger en tidlöst sportig framtoning. Dessutom bidrar designen till att IONIQ electric har klassens lägsta luftmotstånd (cW 0,24).

  Ioniq ev highlightblocks03

  Laddkontakt

  Bekvämt placerad på den bakre vänstra flygeln finns både den vanliga laddningskontakten och snabbladdningskontakten där batteriet kan laddas upp till 80 procent på cirka 30 minuter.

  Ioniq ev highlightblocks04

  Optimerade däck och fälgar

  Även fälgarna är specialutvecklade för att öka energieffektiviteten. IONIQ electric kommer med 16 tums lättmetallfälgar och däck framtagna av Michelin med extra lågt rullmotstånd som är optimerade för bränsleeffektivitet.

  Ioniq ev highlightblocks27 off Ioniq ev highlightblocks27 on

  LED-bakljus

  De energisnåla LED-bakljusen är inte bara hållbara, de förstärker även elbilens unika uttryck.

  Ioniq ev highlightblocks09

  Sladdlös mobilladdning

  IONIQ elbil är skapad för den uppkopplade människan. Kompatibla smartphones kan laddas trådlöst via en integrerad laddningsplatta. Skulle du mot förmodan glömma mobilen kvar på plattan så larmar den åt dig.

  Undrar du något?

  Vill du få hjälp att välja utrustningspaket eller få svar på knepiga frågor? Vi finns i chatten till höger eller i nedan kanaler kl 8-18 på vardagar för att hjälpa till!
  kundservice@hyundai.se
  020-677 677

  Eller besök din Hyundaihandlare för att få veta mer.

  Hitta Hyundaihandlare

  Kontakta återförsäljare.

  *
  *
  *
  *
  * Obligatorisk uppgift

  Genom att skicka in formuläret godkänner du att blir kontaktad av Hyundais återförsäljare för att behandla din begäran med utgångspunkt från den information du har lämnat. Vi behandlar dina personuppgifter på sätt som beskrivs i vår sekretesspolicy och cookiepolicy. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att kontakta Hyundai Bilar Import AB.

  Provkorning thankyou

  Tack för ditt intresse!

  Din valda Hyundaihandlare hör av sig inom kort.

  DELA DIN PERSONLIGA BIL MED ANDRA

  Undrar du något?

  Vill du få hjälp att välja utrustningspaket eller få svar på knepiga frågor?

  Vi finns i chatten till höger eller i nedan kanaler kl 8-18 på vardagar för att hjälpa till!

  Eller besök din Hyundaihandlare för att få veta mer.

  Hitta Hyundaihandlare

  Kontakta oss på kundservice@hyundai.se eller 020-677 677

  Specifikationer

  Överblick
  Ioniq ev back image Ioniq ev side image Ioniq ev front image
  Ioniq ev side image
  Modell IONIQ electric
  Variant Elmotor (120 hk) Automatisk reduceringsväxel PremiumPlusEco
  Motor Elmotor (120 hk)
  Växellåda Automatisk (reduceringsväxel)
  Utrustningspaket PremiumPlusEco
  Färg Polar White
  Pris 438 900 kr
  Utrustning
  12V-uttag, 2 st
  16” lättmetallfälgar med däckdimension 205/55 R16
  6.6 kW ombord-laddare
  60/40 delat/fällbart baksäte
  Adaptiv farthållare
  Aktiv filhållningsassistans (LKAS)
  Apple CarPlay, Android Auto* och TomTom Live-tjänster
  AutoStop (ISG) automatisk motoravstängning vid stillastående
  Autobroms (AEB) med detektering av fordon och fotgängare, inkl kollisionsvarning (FCWS)
  Autodefog-funktion, fuktsensor för automatisk luftstyrning till vindruta
  Autolight-funktion för automatisk växling mellan varsel- och halvljus
  Automatisk klimatanläggning (ACC)
  Automatiskt avbländande backspegel
  Backkamera
  Backstartassistans (HAC)
  Bluetooth för handsfree telefon och mediastreaming
  Dubbla krockkuddar fram
  Döda vinkeln-varning (BSD)
  Elektronisk parkeringsbroms med ”Auto hold”-funktion
  Elmanövrerad infällning av utvändiga backspeglar
  Elmanövrerade fönsterhissar, fram (med auto upp/ner) och bak
  Elmanövrerade och -uppvärmda backspeglar
  Elmanövrerat svankstöd för förarstolen
  Eluppvärmd bakruta
  Eluppvärmd ratt
  Eluppvärmda framstolar
  Eluppvärmt baksäte, ytterplatser
  Extra värmare av PTC-typ
  Framstolar ställbara i höjd
  Färddator med bl a förbrukningsdata, utvändig temperatur och däcktrycksindikator
  Följ-mig-hem- och välkomstbelysning vid låsning/öppning
  Förarzon, energibesparande begränsning av ACC-funktion
  Info om bl a räckvidd och laddning via navigationsskärm
  Instegslister i metall
  Instrumentgrupp "Supervision" med 7" LCD-display
  Insynsskydd för lastutrymme
  Invändiga dörrhandtag med kromdekor
  Krockkudde i knähöjd för förare
  Krockkudde på passagerarsida urkopplingsbar med nyckel
  LED-bakljusgrupp
  LED-sidoblinkers i utvändiga backspeglar
  LED-strålkastare (halvljus)
  LED-varselljus
  Laddkabel med kontrollbox (ICCB)
  Laddningskontakt CCS med ingång för DC snabbladdning
  Ljudsystem med analog (FM) och digital (DAB) radiomottagare inkl extern förstärkare och 8 högtalare
  Läderklädd ratt, ställbar i höjd och avstånd
  Metalliclack (tillval)
  Nackskydd fram ställbara i avstånd, med whiplash-skydd
  Navigationssystem med 8” skärm
  Nyckellöst låssystem ”smartkey” med knappstart
  Parkeringssensorer fram + bak
  Rattknappar för styrning av farthållare, ljudsystem och Bluetooth-funktioner
  Rattpaddlar för nivå av retardation / bromsenergiåtervinning
  Regnsensor för vindrutetorkare
  Sidokrockkuddar i framstolar
  Sladdlös Qi-mobilladdare (förutsätter kompatibel mobil/skal)
  Spoiler över bakrutan
  Ställbara värme/ventilationsmunstycken för baksätet
  Takmonterad krockgardin för fram- och baksäte
  Tygklädsel
  USB-laddare
  Uppvärmningssystem för batteri (vid laddning)
  Utvändig kromdekor i fönsterlinje
  Utvändiga dörrhandtag med kromdekor
  Valbara körlägen ECO/NORMAL/SPORT
  Varning för korsande trafik vid backning (RCTA)
  Varningsljud för fotgängare
  Värmepump
  Parkeringssensorer bak
  Prestanda
  Toppfart 165 km/h
  Acc. 0-100 km/h 9,9 sekunder
  Motordata
  Motornamn Elmotor (120 hk)
  Motortyp Elektrisk (AC) synkronmotor, permanentmagnet
  Effekt hk (kW) vid varv/min 120 (88)
  Vridmoment nm vid varv/min 295
  Bränsle & Miljö
  Bränsle El
  CO2-utsläpp - Blandad 0 g/km
  Miljöklass Euro6 (ZX)
  Chassi
  Hjulupphängning - Fram MacPherson-typ med skruvfjädrar, dubbelverkande gastryckstötdämpare och krängningshämmare.
  Hjulupphängning - Bak Torsionsaxel.
  Hjul/fälg Lättmetallfälg 6.5J x 16 med däck 205/55 16. Däckreparationsats med kompressor.
  Styrsystem Elektriskt servoassisterad kuggstångsstyrning. 2.66 rattvarv mellan fulla styrutslag. Vändradie 5.3 meter.
  Bromssystem Låsningsfritt (ABS) med elektronisk bromskraftfördelning (EBD) och panikbromsassistans (BAS). Bromsskivor fram (ventilerade) och bak. Elmanövrerad parkeringsbroms.
  Stabiliseringssystem Stabilitetskontroll med styrhjälp (VSM) med integrerat antisladdsystem (ESP) och antispinnsystem (TCS).
  Kraftöverföring
  Växellåda Automatisk (reduceringsväxel)
  Drivning Fram
  Elsystem
  Batteri 360V Litiumjonpolymer 28/98 kWh/kW
  Vikt & Mått
  Maxlast 330-385 kg
  Totalvikt 1880 kg
  Max taklast 0 kg
  Max släpvagnsvikt - obromsad 0 kg
  Längd 4470 mm
  Bredd (exkl. speglar) 1820 mm
  Höjd 1450 mm
  Spårvidd (fram/bak) 1555/1564 mm
  Axelavstånd 2700 mm
  Takhöjd Invändigt (fram/bak) 1024/950 mm
  Benutrymme (fram/bak) 1136/906 mm
  Bredd i höfthöjd (fram/bak) 1366/1344 mm
  Bredd i axelhöjd (fram/bak) 1425/1396 mm
  Lastutrymme (upp-/nedfällt) 350/455/1410 liter
  Garantiöversikt
  Nybilsgaranti (med fri körsträcka) 5 års
  Vägassistans 5 års
  Lackgaranti 5 års
  Vagnskadegaranti 3 års
  Rostskyddsgaranti 12 års
  Skatt & Försäkring
  Kostnad vägskatt År 1-3: 360, År 4-: 360
  Kod Försäkringsklassning Skattebefriad år 1-5
  Stäng
  Missa inte våra nyheter och erbjudanden
  - prenumerera på Hyundais nyhetsbrev
  Genom att fylla i din e-postadress ovan samtycker du till att Hyundaikoncernen och de återförsäljare som är knutna till Hyundaikoncernen får använda den för bl.a. informations- och marknadsföringsändamål. För mer information se vår integritetspolicy.
  Laddar...
  Icon chat 4f2c2cefecd7f346d471433e581e5759238aa8ff3b999753033ae0cde38ace54
  Chatta

  Ställ dina frågor här

  Välj modell

  Välj motor

  Välj utrustning

  Jämför utrustningspaket

  Välj färg

  Finansiering

  Så har vi räknat

  Privatlån

  Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Priser sätts av varje återförsäljare. Finansieringsförslaget avser Hyundai Finans med 3.33% i nominell ränta samt ett restvärde på ca 40%. Inbyte/Kontantinsats motsvarande 30% (min. 20% enl. lag).

  Privatleasing

  Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Privatleasingförslag via Hyundai Finans: 36 mån, 4 500 mil, ingen första förhöjd avgift. Övermil debiteras med 10 kr per mil, men prata med din återförsäljare om du innan känner att du vill göra en beräkning på fler antal mil redan nu.

  Tjänstebil

  Förmånsvärde: Avser förmånsvärde netto beräknat med 50% marginalskatt.

  Företagsleasing Alla priser exkl moms. Vi har räknat med en förhöjd första leasingkostnad om 20% av bilens värde. Aviseringsavgift på 55:- samt Uppläggningsavgift på 595:- tillkommer. Restvärde 50%. Leasingtid 36 månader.

  www.hyundaifinans.se