Design

Design

Extraordinär design

IONIQ electric förenar fantastisk design med enastående aerodynamiska prestanda. En sann beskrivning av dynamiskt självförtroende.

LED-varselljus

LED-varselljus

Den dynamiska kurvlinjen för de separata LED-varselljusen definierar också de diskreta luftintagen som leder den aktiva luftströmmen och minskar turbulensen kring framhjulen.

LED-strålkastare

LED-strålkastare

En win-win-situation. LED-strålkastare (beroende på version) förbättrar din sikt på natten med starkare ljuskraft, samtidigt som de kräver mindre energi än vanliga strålkastare.

Form och funktion

Form och funktion

De dynamiska strålkastarna är integrerade i den släta gallerpanelen, som också döljer den avancerade Smart Cruise Control-radarsensorn bakom Hyundai-märket. Signaturpanelen längst ner är antingen i silver eller koppar, beroende på den valda exteriörfärgen på bilen.

Optimerade hjul och däck

Optimerade hjul och däck

Den samlade energieffektiviteten förbättras av 16” lättmetallfälgar och däck med superlågt rullmotstånd, som är speciellt utvecklade för IONIQ Electric.

Supereffektiv smal silhuett

Supereffektiv smal silhuett

Taklinjens mjukt sluttande profil smälter sömlöst in i bakspoilern. Resultatet är en form, som är både sportig och aerodynamiskt effektiv.

Laddningsportar

Laddningsportar

Bekvämt placerad bakom en enda lucka på vänstra bakskärmen hittar du portarna för både standardladdning och snabbladdning, som laddar bilen upp till 80% på bara 30 minuter.

LED-kombinationsbakljus

LED-kombinationsbakljus

Unikt för IONIQ electric förbrukar de starka LED-kombinationsbakljusen mindre energi och förstärker bilens designintegritet (beroende på version).

Designintegritet

Designintegritet

Det vackra bakpartiet på IONIQ electric består bl.a. av den snyggt integrerade spoilern, som har utformats för att minska luftmotståndet så mycket som möjligt.

Rent och enkelt

Den rymliga interiören i IONIQ electric har utförts med en distinkt designrenhet. Det innovativa utnyttjandet av miljövänliga interiörmaterial till dörrbeklädnad, strålkastare och mattor bekräftar IONIQs status, som en hållbart konstruerad elbil.
Supervision instrumentering
På den stora digitala färgskärmen har föraren tillgång till en mängd information om körningen, såsom hastighet, energiförbrukning, räckvidd och laddningsstatus. Stilen på skärmen ändras efter vilket körläge som valts: ECO, NORMAL eller SPORT.
D-formad ratt

D-formad ratt

Den sportiga D-formade ratten är utrustad med rattreglage, som styr den variabla bromskraftåtervinningen. Ratten är eluppvärmd som standard.

Designdetaljer

Designdetaljer

IONIQ electrics kupé framhävs av smakfulla designdetaljer i koppar eller vitt, beroende på bilens exteriörfärg.

Alltid uppkopplad

Alltid uppkopplad

Via en 8-tums färgpekskärm kopplas bilen enkelt upp till Apple CarPlay™

Stort förvaringsutrymme

Stort förvaringsutrymme

Centralt placerat, mellan mittkonsolen och instrumentbrädan, finns ett generöst utformat förvaringsutrymme på 3-liter. Du kommer att bli förvånad över hur mycket som får plats där.

Mittkonsolen

Mittkonsolen

Att växla mellan körläge, neutral och back eller mellan körlägena ECO, NORMAL och SPORT görs bara med ett enkelt tryck med fingret. Även den elektriska parkeringsbromsen är bekvämt placerad i mittkonsolen.

Trådlös laddning av mobilen

Trådlös laddning av mobilen

Kompatibla smartphones kan laddas trådlöst via den integrerade laddplattan. Smartphones som inte är kompatibla kräver en trådlös laddningsadapter.