Komfort

Komfort

Move on – med lätthet
Nya i30 Kombi har inte bara en lugn och elegant interiör – den är också fylld med system som gör livet enklare för föraren.
8-tums pekskärm

8-tums pekskärm

LCD-pekskärmen på 8-tum ger en smart och intuitiv hantering av radion. Tack vare Apple CarPlayTM kommer din smartphone alltid att vara helt integrerad med systemet. Beroende på version. Navigation finns som tillval och är inklusive Hyundai MapCare med upp till 10 års kartuppdatering. 

Apple CarPlay™ är ett registrerat varumärke som tillhör Apple Inc. Funktionalitet beror på typ av mobil.

Parkeringsassistans fram och bak

Parkeringsassistans fram och bak

Det kan vara svårt att parkera när det är trångt om utrymme eller om väder och mörker gör det svårt att bedöma avstånd. Sensorer i stötfångarna upptäcker hinder både framför och bakom bilen – och ger dig besked i god tid om du är på väg att köra på dem. Beroende på version (parkeringssensor fram är tillval).

5 års garanti utan kilometerbegränsning

5 års garanti utan kilometerbegränsning

Hyundai erbjuder 5 års garanti utan kilometerbegränsning för alla modeller – även för nya generationen i30.  5 års garanti utan kilometerbegränsning gäller för bilar, som ursprungligen sålts av en auktoriserad Hyundai-återförsäljare till en slutkund, enligt beskrivningen i garantihäftet.

Elektrisk parkeringsbroms

Elektrisk parkeringsbroms

Kontakten till den elektriska parkeringsbromsen tar mycket mindre plats än en konventionell handbroms – och är samtidigt mycket enklare att hantera (tillval).