Prestanda

Prestanda

Spektakulär prestanda
Hjärtat i nya i30 Fastback N är den högpresterande och hetsiga 2,0-liters turbomotorn. 
2.0 T-GDi 250 hk
Antal personer
5-pers.
Bränsletyp
Bensin
Växellåda
Manuell
Antal växlar
6
Motor
2.0 T-GDi
Drivning
Front wheel drive
Emission Co2
176 g/km
Max effekt (hk)
250 hk
Bränsleförbrukning (WLTP)
8.1 l/100km
Launch control

Launch control

Startstyrningssystemet ger maximal dragkraft, mindre spinnande hjul och optimalt väggrepp när du accelererar kraftigt från tomgång, vilket leder till snabbast möjliga start.

Varvtalsmatching

Varvtalsmatching

Varvtalsmatchning är en funktionen som automatiskt ökar motorns varvtal när du växlar från en högre till en lägre växel, vilket ger en mjukare och mer sportig växling. Dessutom synkroniserar varvtalsmatchningen motorhastigheten till ingångsaxelhastigheten för nästa växelläge, vilket minskar slitage och ökar hållbarheten.

N-Traction och Stability Control

N-Traction och Stability Control

N Traction och Stability Control har utvecklats på Hyundais egna laboratorier och fungerar som en duktig andreförare, som hjälper till när det är nödvändigt utan att förstöra din körupplevelse. Om du vill kan du stänga av den helt för att du ska få den maximala känslan av verklig racing.

N-Corner Carving Differential

N-Corner Carving Differential

Njut av de unika egenskaperna hos nya i30 Fastback N när du ska svänga runt ett hörn eller byta körriktning. Här märker du en tydlig skillnad. Med N-Corner Carving Differential (en elektronisk styrfunktion som säkerställer maximalt väggrepp) har Hyundai utvecklat en en unik carving-känsla, som tar dig säkert och stabilt genom de mest utmanande kurvor. Drivhjulen vrider sig helt enkelt med olika vridmoment, som ger ett fast väggrepp och minimerar understyrning i kurvor.

Aktivt variabelt avgassystem

Aktivt variabelt avgassystem

Det variabla avgassystemet ger dig möjlighet att välja olika nivåer på avgasljudet – från normal nivå till en mer högljudd sportnivå och ända upp till den direkt vrålande "efterbränningen" på N-inivå.