Komfort

Komfort

Kom fram snabbare – utan stress
Nya i30 Fastback N levereras med allt som du behöver för att göra körningen mindre stressande – och för att du ska komma fram till ditt mål snabbt och säkert. Hyundais gratis LIVE Services ger dig tillgång till information i realtid om bränslen, priser och placering av tankställen, trafikförhållanden, parkering, väder och sevärdheter – ja, även hastighetskontroller när lagen tillåter det.
Enkelt och bekvämt
Nya i30 Fastback N är en sportbil för vardagen. Trots sportig design och stor motorkraft bjuder den också på en hel del praktiska funktioner, som gör varje biltur lite roligare – även om du bara ska pendla till jobbet.
Navigationssystem

Navigationssystem

Navigationssystemet är toppmodernt och omfattar funktioner som Apple CarPlay™ och Android Auto™, så att du utan problem kan ansluta din smartphone och få musik, telefon och appar direkt på 8-tums pekskärmen. Navigationssystemet levereras med ett gratis 7-årigt abonnemang på Live Services med väderrapporter, trafikinformation och varning för hastighetskontroller.

Apple CarPlay ™ är ett registrerat varumärke som tillhör Apple Inc.

Sensorer bak och Park Assist System

Sensorer bak och Park Assist System

Parkering har blivit lättare. Sensorerna bak ger inte bara en tydlig bild av området direkt bakom bilen, utan visar också dynamiska parkeringslinjer, som svänger när föraren vrider rattens position. Sensorer i de främre och bakre stötfångarna registrerar och varnar för hinder på vägen och hjälper till att mäta avståndet till dessa, så att du kan passera utan problem.

5 års garanti utan kilometerbegränsning

5 års garanti utan kilometerbegränsning

Som alla Hyundai-bilar är nya i30 Fastback N konstruerad med högt ställda kvalitetskrav. Den höga kvaliteten stöds av en 5 års obegränsad körgaranti, så att du verkligen kan utnyttja din bil och köra så mycket du vill – utan att behöva bekymra dig.