Hyundai i20 N Line exteriör sportig design.

i20 N Line

Från 239 900 kr

i20 N Line – höjden av dynamisk körning

Hyundai i20 N Line har en imponerande design som får folk att vända sig om. Med prestandainspirerad interiör och djärva exteriörförbättringar är det en modell som andas dynamisk sportighet – men som inte kompromissar med vare sig säkerhet eller effektivitet.

Tillåt kakor att titta på videon

Exteriör

Design som andas prestanda

i20 N Line är designad för att ge ett kraftfullt och energiskt intryck. En dominant front med Hyundais signaturgrill och centrerad Hyundai-logo i 3D framhäver den sportiga karaktären. Den bakre aerodynamiska stötfångaren binder samman formspråket. För ännu starkare personlighet kan du välja mellan flera olika exteriörfärger och tvåfärgat tak.
Racing-inspirerad front

Racing-inspirerad front

i20 N Line är försedd med Hyundais typiska frontgrill som har försetts med en exklusiv grå linje tvärs över det iögonfallande gallret.

En skulpterad sida

En skulpterad sida

Aerodynamiska linjer längs sidan framhäver de tvåfärgade fälgarna och lyfter N Line-designen till en högre nivå av sportighet.

Skarpa linjer bak

Skarpa linjer bak

Det sportiga uttrycket förstärks av de fartfyllda linjerna på bilens baksida och det dubbla avgasröret i aluminium.

N Line-logo

N Line-logo

N Line-logon på höger sida av fronten får bilen att sticka ut lite extra vid första ögonkastet.

Tvåtonade fälgar

Tvåtonade fälgar

i20 N Line kommer med 17" aluminiumfälgar som ger en känsla av rörelse trots att bilen står stilla.

Distinkt LED-belysning

Distinkt LED-belysning

Belysningen på i20 N Line ger bilen en distinkt hållning, ända från de skarpa strålkastarna fram till det triangelformade bakre dimljuset.

Skapa snygga kontraster

Uttryck din personlighet med i20 N Line. Välj mellan en rad olika exteriörfärger med snyggt kontrasterande svart tak. Vilken känns mest som du?

Interiör

Uttrycksfull interiör

Motorsportskänslan är stark i kupén på i20 N Line. Rena linjer, exklusiva aluminium- och röda accentdetaljer genomsyrar och lyfter interiören till en ny nivå.
N Line läderratt

N Line läderratt

Den läderklädda ratten med röda kontrastsömmar, N-logo och metalldetaljer lyfter den sportiga interiören i i20 N Line.

N Line-växelspak

N Line-växelspak

N Line-växelspaken är utsmyckad med sportiga aluminium- och läderdetaljer, som ger ett bra grepp och en sportigare körupplevelse.

Aluminiumpedaler

Aluminiumpedaler

Bilens aluminiumpedaler förhöjer den dynamiska körupplevelsen. Pedalerna är gjorda av borstad metall med halkfria gummikuddar för bättre kontroll.

Iögonfallande kontrastsömmar

Iögonfallande kontrastsömmar

De ikoniskt röda kontrastsömmarna ramar in sätena och handbromsen – en subtil men distinkt påminnelse om prestandadesignen hos N Line.

N Line-sportsäten

N Line-sportsäten

Sportig komfort genomsyrar i20 N Line. Sjunk ner i sportsäten av hög kvalitet med N-logo och röda kontrastsömmar.

Prestanda

Responsiv och effektiv

Vem säger att man inte kan få allt? i20 N Line levererar prestanda utan att kompromissa med effektivitet. i20 N Line kommer med den kraftfulla 1,0-liters T-GDi-motorn, som ger både responsiv prestanda och betydande bränslebesparingar tack vare mildhybrid-tekniken.
1.0 T-GDi

1.0 T-GDi

Den 3-cylindriga 1.0 liters T-GDi motorn med 120 hk finns med en intelligent manuell 6-stegad växellåda (IMT) eller 7-stegad automatisk dubbelkopplingslåda (DCT). För minskad bränsleförbrukning och lägre CO2-utsläpp stöttas bensinmotorn av ett effektivt 48V mildhybridsystem.

Mer om N Line

Mer om N Line

Våra N Line-modeller blir allt mer populära – och vi förstår varför. På samma sätt som att våra N-bilar ärver det allra bästa från motorsportvärlden, överför vi det bästa från N direkt till N Line. Resultatet är ett unikt och sportigt utrustningspaket.

Mer om N Line

Vad vill du läsa mer om?

Upptäck designen

Upptäck designen

Mer om egenskaper

Mer om egenskaper

Tillbaka till översikt

Tillbaka till översikt