Hyundai i20 komfort

Komfort

Utökad komfort

Större och bättre än någonsin! Du kommer snabbt att vänja dig vid den extra komforten i i20. Du får lite mer av allt. Mer komfort tack vare en 10.25" pekskärm och trådlös mobilladdare (extrautrustning). Mer plats, så du och din familj får plats med all er packning. Mer körglädje med ljudsystem från Bose® med åtta högtalare när du vill höja volymen och sjunga med (extrautrustning).
Trådlös mobilladdare

Trådlös mobilladdare

I bilens mittkonsol finns det plats att lägga telefonen. Är den QI-kompatibel så kan du ladada den trådlöst och slipper ha kablar i vägen.

Extrautrustning.

USB

USB

Anslut och ladda dina USB-enheter som t.ex. din mobiltelefon. I i20 finns det USB-portar i både fram- och baksäte.

Bose® Premium ljudsystem

Bose® Premium ljudsystem

Njut av en fantastisk ljudupplevelse med det nya ljudsystemet från Bose®. Med sju högtalare och en subwoofer skapas en ljudupplevelse utöver det vanliga. När du köper till Bose-systemet ingår det även en ljudisolerad förarruta för en ännu bättre upplevelse.

Extrautrustning. 

8″ pekskärm

8″ pekskärm

I i20 kan du välja en 8" pekskärm som bl.a. möjliggör trådlös anslutning till Apple CarPlay™. Dessutom kan du se andra funktioner på skärmen så som navigation, meddelanden m.m.

10.25" pekskärm

10.25" pekskärm

i20 bjuder på innovativ teknik som underlättar körningen. Väljer du 10.25" pekskärm medföljer 3D-navigation och BlueLink. Dessutom får du ett gratis 5-års abonnemang till Hyundai LIVE Services med bl.a. aktuell trafikinformation och väder.

Extrautrustning.

Mer plats

Mer plats

Med ett stort bagageutrymme på hela 351 liter finns det så mycket som 25 liter mer utrymme än hos föregångaren, vilket ger mer plats till familjens äventyr.

Smart hatthylla

Smart hatthylla

Behöver du mer plats åt att frakta större saker kan du enkelt plocka av och placera hatthyllan bakom baksätena, istället för att behöva lägga den hemma eller inne i bilen.

Obegränsad trygghet

Trygghet är standard i i20 som omfattas av samma garanti som alla andra Hyundai-modeller.
5 års nybilsgaranti med fri körsträcka

5 års nybilsgaranti med fri körsträcka

Precis som alla bilar från Hyundai, är i20 tillverkad enligt högsta möjliga kvalitetsstandarder. Därför erbjuder vi 5 års nybilsgaranti med fri körsträcka, så att du kan njuta av allt du älskar i livet och slippa oroa dig för din bil. Njut av en av branschens allra bästa garantier och den extra trygghet som den ger dig - som standard.

Läs mer
Hyundai vägassistans

Hyundai vägassistans

När du köper en ny Hyundai från en svensk Hyundai-återförsäljare får du automatiskt gratis Hyundai Vägassistans i Sverige och resten av Europa, med undantag av Grönland och Färöarna. Du behöver bara se till att serva bilen med jämna mellanrum på en auktoriserad Hyundai-verkstad i Sverige.

Läs mer

Vad vill du läsa mer om?

Helt ny design

Helt ny design

Mer om design
Klassledande säkerhet

Klassledande säkerhet

Mer om säkerhet
Håll dig uppkopplad

Håll dig uppkopplad

Mer om uppkoppling
Ny växellåda och motor

Ny växellåda och motor

Mer om prestanda