i10

Privatleasing från 1995 kr/mån

Kampanjpris från 124 900 kr (ordinarie pris 134 900 kr)
Med en ny fräsch design och smarta inredningdetaljer får i10 folk att vända sig om på gatorna. Dessutom med klassledande säkerhetsutrustning som standard, en ännu mer bränsleekonomisk motor samt tillvalsmöjlighet för automatisk växellåda, BlueLink® och läcker komfortutrustning.
Tillsammans gör vi skillnad
1 i10 provkörning = 1 timme hjälparbete för barn i Kenya

1 i10 provkörning = 1 timme hjälparbete för barn i Kenya

Hyundai har ett internationellt samarbete med Rädda Barnen. Det innebär att för varje gång vår i10 provkörs av en potentiell köpare donerar vi 1 timme till Rädda Barnens arbete för utsatta barn i den fattiga Mandera-regionen i nordöstra Kenya. Så boka en provkörning nu - och var med och gör skillnad.

Lär mer om samarbetetBoka provkörning

En tuff ny look

En tuff ny look

Elegant svepande linjer och muskulösa kontraster – den dynamiska looken gör i10 till en bil som fångar ögat direkt. Strålkastarnas utpräglade djupverkan och den breda, svartlackade grillen ger fronten en verkligt sportig look. Och den nya eleganta kupén välkomnar dig med fräscha mönster, nya texturer och det senaste inom multimediateknik.

Mer om design
Uppgraderad motor och växellåda

Uppgraderad motor och växellåda

Hyundai i10 kommer med en helt ny 1.0-motor som har en ännu bättre bränsleekonomi och därmed lägre CO2-utsläpp än tidigare. Nu kommer i10 även med en automatiserad manuell växellåda som kan betraktas som ett mellanting mellan en manuell och en automatisk växellåda.

Mer om prestanda
Klassledande säkerhet

Klassledande säkerhet

Som en av de enda bilarna i sin klass kommer i10 med en lång rad av säkerhetsutrustning i alla utrustningsnivåer.

Mer om säkerhet
Följ bilen med BlueLink®

Följ bilen med BlueLink®

Nu erbjuds BlueLink till Hyundai i10. Via en app kan du styra åtskilliga funktioner och få information om bilens placering, bränslenivå med mera (extrautrustning).

Mer om uppkoppling
Komfort i världsklass

Komfort i världsklass

Som en av de enda i sin klass erbjuder nu Hyundai i10 värme i ratten (beroende på utrrustningsnivå). Kalla dagar är det skönt att känna värmen fördela sig i den nya läckra ratten. En komfort som man inte gärna vill vara utan när man en gång har provat.

 

Mer om komfort
Enastående garanti

Enastående garanti

Hyundai i10 har 5 års garanti utan kilometerbegränsning. Läs mer här.

Garanti
Vägassistans

Vägassistans

När du köper en ny Hyundai från en svensk Hyundai-återförsäljare får du automatiskt gratis Hyundai Vägassistans i Sverige och resten av Europa, med undantag av Grönland och Färöarna.

Vägassistans