Bluelink Topbanner 1

Klassledande uppkoppling

Hyundai i10 bjuder på ett imponerande utbud av nya uppkopplade funktioner – fler än någon annan bil i klassen. Alla funktioner till denna avancerade teknik finns tillgängliga via den nya 8"-pekskärmen, som är klassens största.
Bluelink®-uppkoppling

Bluelink®-uppkoppling

Kontrollera din i10 från din smartphone, eller med rösten. Tjänsterna i Bluelink connected Car Services ger dig tillgång till smidig uppkoppling med röststyrning online och funktioner som gör körningen både enklare och roligare. (Tillval)

Läs mer
Fjärrstyrning av dörrlåsen

Fjärrstyrning av dörrlåsen

Glömt att låsa bilen? Oroa dig inte – i10 ger dig besked genom att skicka ett pushmeddelande till din telefon. När du matat in din PIN-kod, kan du låsa eller låsa upp din i10 direkt via en knapp i Bluelink-appen, var du än befinner dig.

Skicka destinationen till bilen

Skicka destinationen till bilen

Om din i10 är utrustad med ett navigationssystem kan du använda Bluelink-appen för att leta fram färdmål även när du inte befinner dig i bilen. Via Bluelink synkas sedan färdvägen in i ditt navigationssystem. Det är bara att hoppa in bakom ratten och trycka på Go.

Hitta min bil

Hitta min bil

Glömt var du ställde bilen sist? Inga problem! Öppna helt enkelt Bluelink-appen så kan du se var din bil står placerad, var som helst i världen.

Information om bilens status på din telefon

Information om bilens status på din telefon

För extra trygghet kan du få en diagnos från bilen via Bluelink-appen, var du än befinner dig. Fordonsrapporten visar dig information om sådant som däcktrycket, felindikeringar, krockkuddar, bromssystemet m.m.

Larmmeddelanden

Larmmeddelanden

Bluelink håller alltid ett vakande öga på din bil. Om någon skulle försöka göra inbrott i din i10 genom att mixtra med låset och öppna dörren, kommer Bluelink-appen att skicka ett varningsmeddelande till din smartphone.

Fordonsstatus

Fordonsstatus

Behöver jag tanka? Kolla i appen! Fjärråtkomst till information om din bils hälsa och status – när som helst. T.ex. kan du se hur långt du kommer på det bränsle som finns kvar i tanken, se om dörrarna är öppna/stängda och låsta/olåsta och om bagageluckan är öppen eller stängd.

Mina resor

Mina resor

Var? När? Hur länge? ”Mina resor” visar dig detaljerad information om dina resor, som tid, körsträcka, snitthastighet och högsta hastighet.

Bluelink-app

Bluelink-app

Bluelink-appen finns att ladda ner från Google Play Store och Apple App Store.

Hyundai LIVE Services

Ett gratis abonnemang på Hyundais LIVE Services i 5 år ingår tillsammans med navigationssystemet på 8”. Du får tillgång till information om bensinstationers placering samt priser, trafik, väder, POI och lediga parkeringsplatser samt Hyundai-återförsäljare i realtid – och även varning för fartkameror om lagen tillåter detta. (Tillval) 
Lediga parkeringsplatser

Lediga parkeringsplatser

Hitta en parkeringsplats snabbare - och njut av mer effektiv och avslappnad manövrering av bilen när du parkerar. Funktionen med parkeringsinformation hjälper dig att hitta och jämföra parkeringsmöjligheter i garage och på parkeringsplatser samt parkeringsplatser på gatan.  Man kan få information om följande: parkeringsmöjlighet och placering av en p-plats liksom pris, öppettider, restriktioner angående bilens storlek etc i realtid.

Hyundai-återförsäljare

Hyundai-återförsäljare

Få tillgång till live-information om Hyundai-återförsäljare i närheten. Perfekt om du behöver assistans när du är ute och kör långt hemifrån.

Varning för fartkameror

Varning för fartkameror

En omfattande tjänst med varning för både fasta och mobila fartkameror. Så att du kan fokusera på en säker, trygg och avslappnad körning.

Där detta tillåts enligt lokal lagstiftning

Trafikinformation

Trafikinformation

Ständigt ökande trafik medför fler trafikstockningar på vägarna. Därför erbjuder Hyundai dig trafikinformation i realtid, som upplyser dig om de bästa rutterna med hänsyn till de aktuella förhållandena samt den beräknade ankomsttiden.

Live-POI

Live-POI

Det har aldrig varit enklare att söka efter en adress, en sevärdhet eller en kombination av båda. Tack vare fritextsökningen kan du alltid hitta den plats du letar efter.

Väder

Väder

Det är bra att känna till väderutsikterna för din region när du börjar din körning. Du kan alltid hålla koll på aktuella väderutsikter för din plats, din destination eller för de städer som du valt som favoriter.

Vad vill du läsa mer om?

En helt ny look

En helt ny look

Mer om design
Ny växellåda och motor

Ny växellåda och motor

Mer om prestanda
Klassledande säkerhet

Klassledande säkerhet

Mer om säkerhet
Komfort i världsklass

Komfort i världsklass

Mer om komfort