Hyundai i10 services

Hyundai Tjänster

Här kan du få en snabb överblick av de tjänster vi erbjuder i samband med ditt bilköp hos oss.

Finansiering eller privatleasing?

Finansiering

Finansiering

Hyundai Finans samarbetar med Hyundai-återförsäljarna runt om i Sverige och erbjuder olika finansierings- och tilläggstjänster som är anpassade för Hyundai-bilar, nya och begagnade. Hyundai Finans vill hjälpa dig som privatperson eller företagare att förverkliga dina bilplaner oavsett om det gäller stora eller små bilar.

Mer om finansiering
Privatleasing från 2 240 kr/mån

Privatleasing från 2 240 kr/mån

Vill du ha en ny bil utan lån och insats? Då är privatleasing hos oss lösningen för dig.

Läs mer om privatleasing

Säkerhet och trygghet

Din Hyundai är värd en riktigt bra försäkring.

Din Hyundai är värd en riktigt bra försäkring.

Vi samarbetar med Folksam som är ett stabilt försäkringsbolag med lång erfarenhet. Folksam är specialister på Hyundai och vet bland annat vilka verkstäder som ska anlitas om din bil skulle få en skada.

Läs mer om försäkring
Serviceintervaller

Serviceintervaller

Vid varje service ser vi till att din Hyundai fungerar perfekt. Genom att följa de schemalagda serviceintervallerna för din bil ger du dig själv största möjliga glädje av din bil – samtidigt som du bevarar den unika garantin som du får via Hyundai.

Läs mer om service och underhåll
5 års nybilsgaranti med fri körsträcka

5 års nybilsgaranti med fri körsträcka

Använd bilen och kör så mycket du vill – fabriksgarantin täcker dig i 5 år. Oavsett hur många kilometer du kör. Att vi utan att tveka kan erbjuda dig en garanti utan kilometerbegränsning beror på att vi känner våra bilar i grunden – inte minst kvaliteten. Det tycker vi ska komma våra körglada kunder till del.

Läs mer om garanti
Vägassistans i Sverige och Europa

Vägassistans i Sverige och Europa

När du köper en ny Hyundai från en svensk Hyundai-återförsäljare får du automatiskt gratis Hyundai Vägassistans i Sverige och resten av Europa, med undantag av Grönland och Färöarna. Som Hyundai-ägare kan du upprätthålla vägassistansprogrammet under hela bilens livstid. Du behöver bara se till att serva bilen med jämna mellanrum på en auktoriserad Hyundai-verkstad i Sverige. När servicen är klar kommer din Hyundai att få ett klistermärke som visar att du får vägassistans fram till nästa auktoriserade service.

Läs mer om vägassistans