Komfort

Komfort

Stor teknologi i ett kompakt format
I all blygsamhet. Vi tror att du snabbt förstår att sätta värde på de nya detaljerna och den nya teknologin, som präglar i10.
Multifunktionsratt

Multifunktionsratt

Med praktiskt placerade reglage på multifunktionsratten har du möjlighet att styra musik, telefon, farthållare och tripmätare utan att ta händerna från ratten. Du kan ställa in ratten i flera olika höjdlägen. Och den kan också värmas upp. Beroende på version.

Parkeringsassistans

Parkeringsassistans

Det är inte alltid lätt att backa in bilen på en trång parkeringsplats eller om det är svårt att få en överblick över området runt bilen. En parkeringsassistans, som består av 4 sensorer i bakre stötfångaren, upptäcker alla hinder och varnar dig när du måste stanna bilen. Beroende på version.

Klimatanläggning

Klimatanläggning

Den smarta klimatanläggningen ser till att det alltid är just den temperatur som du vill ha i kupén. Beroende på version.

7-tums pekskärm

7-tums pekskärm

LCD-pekskärmen på 7-tum ger en smart och intuitiv hantering av radion. Tack vare Apple CarPlay kommer din smartphone alltid att vara helt integrerad med systemet. Beroende på version. Navigation finns som tillval och är inklusive Hyundai MapCare med upp till 10 års kartuppdatering. 

Apple CarPlay™ är ett registrerat varumärke som tillhör Apple Inc. Funktionalitet beror på typ av mobil.

USB- och AUX-anslutning

USB- och AUX-anslutning

Enkel anslutning till din iPhone, iPod eller annan enhet. Bara plug-and-play.

Bluetooth-anslutning

Bluetooth-anslutning

Placerad på ratten så att du har telefontjänsterna lätt tillgängliga medan du kör. Bluetooth ger också tillgång till din favoritmusik via streaming. Beroende på version.

Färddator

Färddator

Färddatorn ger dig ögonblicklig information om bränsleförbrukning, körtid, distans, bränslenivå och utomhustemperatur. All information kan du få fram via en knapp på ratten.

Elmanövrerade fönster, bak

Elmanövrerade fönster, bak

Fönsterna i bakdörrarna kan stängas eller öppnas elektroniskt med en enkel tryckning. Det är faktiskt lite ovanligt för den här klassen. Beroende på version.