Topbanner Connectivity

Uppkoppling

Håll dig uppkopplad med klassledande teknik

Njut av det lilla extra i BAYON. Det gäller allt från den 10,25" stora pekskärmen med möjlighet för splitscreen till Bluelink® Connected Car Services, som gör det möjligt att styra funktioner i bilen via din smartphone. Tillsammans gör de din vardag både enklare och roligare.
10,25" pekskärm

10,25" pekskärm

Den 10,25” stora pekskärmen är förberedd för Apple CarPlay™ och Android Auto™, så att du enkelt kan ansluta din mobil och spegla dina favorit-appar på skärmen.

8" pekskärm

8" pekskärm

8" pekskärmen inkluderar trådlös spegling av innehållet på din smartphone med hjälp av Apple CarPlay™ och Android Auto™.

10,25" digital instrumentering

10,25" digital instrumentering

Den 10,25" stora digitala instrumenteringen förstärker kupéns högteknologiska utseende och ger dig kristallklar överblick över all viktig kördata.

Bluelink® Connected Car Services

Håll dig uppkopplad mot din bil via din smartphone. Den uppdaterade utgåvan av Bluelink® har ännu fler funktioner som gör det möjligt för dig att hålla koll på din bil. Utöver alla nya funktioner ingår det en 5 års prenumeration på Hyundai LIVE Services.
 Upplev alla fördelar med Bluelink®

Upplev alla fördelar med Bluelink®

Bluelink® erbjuder en mängd funktioner som underlättar i vardagen och gör körningen till ett rent nöje.

Bluelink®
Lås bilen på avstånd

Lås bilen på avstånd

Glömt att låsa bilen? Oroa dig inte – BAYON meddelar dig genom att skicka en push-notis till din mobiltelefon. När du har angett din PIN-kod kan du låsa eller låsa upp dörrarna med ett enda klick i Bluelink®-appen.

Dela destination

Dela destination

Det är bara att hoppa in bakom ratten och trycka på Go. Om din BAYON är utrustad med ett navigationssystem kan du använda Bluelink®-appen för att söka efter resmål även när du inte sitter i bilen. Informationen i appen överförs automatiskt till bilens navigationssystem.

Hitta min bil

Hitta min bil

Glömt var du ställde bilen sist? Inga problem. Öppna bara Bluelink®-appen så guidar kartan dig till din BAYON.

Diagnostik

Diagnostik

För att du ska känna dig tryggare kan du utföra en fullständig fordonsdiagnostisk över din bils hälsa med hjälp av Bluelink®-appen.

Varningsmeddelande

Varningsmeddelande

BlueLink® håller alltid ett öga på din bil. Om någon skulle försöka bryta sig in i din bil får du en notis via Bluelink®-appen i din telefon.

Fordonsstatus

Fordonsstatus

Behöver du tanka? Bara kolla i appen! Du kan se status på bland annat bränslenivå, om dörrarna är öppna/stängda eller låsta/olåsta och mycket mer.

 

 

Guidas till slutdestination

Guidas till slutdestination

Parkera var du vill innan du tar dig vidare till din slutdestination. Om du befinner dig mellan 200 och 2000 meter från ditt mål överförs navigeringen från bilen till BlueLink®-appen som guidar dig resten av vägen.

Bluelink®-app

Bluelink®-app

Du kan ladda ned Bluelink®-appen från Google Play eller hämta den i Apple App Store.

Hyundai LIVE Services

Med den 10,25" stora pekskärm med navigation ingår det en 5 års prenumeration på Hyundai LIVE Services. Njut av åtkomst till tjänster så som trafikinformation, väder, POI, lediga parkeringsplatser och fartkameravarning, i länder lagen tillåter det.
Parkering

Parkering

Hitta en parkeringsplats utan krångel med att leta efter lediga platser. Med parkeringsinformation kan du hitta och jämföra parkeringsalternativ nära dig.

Hyundai-återförsäljare

Hyundai-återförsäljare

Få information om Hyundai-återförsäljare i närheten. Perfekt om du behöver assistans när du är ute och kör.

Fartkameravarning

Fartkameravarning

Varnar dig för både fasta och mobila fartkameror på vägen så du kan koppla av under körningen.

Där lokal lagstiftning tillåter det.

Trafikinformation

Trafikinformation

Hyundai erbjuder trafikinformation för de bästa och snabbaste rutterna baserat på aktuella trafikförhållanden samt beräknad ankomsttid.

Live-POI

Live-POI

Det har aldrig varit lättare att söka efter adresser eller att upptäcka nya platser (Point of Interest). Tack vare fritextsökningen kan du alltid hitta det du söker.

Väder

Väder

Det kan vara bra att känna till väderprognosen när du påbörjar din resa. Du kan alltid hålla ett öga på vädret för din aktuella position, destination eller favoritplats.

Vad vill du läsa mer om?

Designad för att sticka ut

Designad för att sticka ut

Mer om design
Dynamisk och effektiv

Dynamisk och effektiv

Mer om prestanda
Säkerhet i toppklass

Säkerhet i toppklass

Mer om säkerhet
Höjden av komfort

Höjden av komfort

Mer om komfort