5 knep som ger ett riktigt bilfynd!

Utvecklingen inom bilbranschen går rekordsnabbt. I samband med att nya modeller avlöser de gamla kan den medvetne bilköparen göra fantastiska bilfynd. Med rätt tajming och snabb reaktionsförmåga kan en fabriksny bil som endast stått några månader i butik bli din till ett sällsynt bra pris. Här är de 5 bästa knepen för att göra ett bra bilklipp!

1. Håll utkik efter lagerrensningar

I takt med att utvecklingen stegras och tekniken tar stora kliv framåt uppdateras bilmodellerna i allt snabbare takt. När nyheter lanseras kan de få exemplar av kvarvarande modeller säljas till rabatterade priser. För den som vill ha en ny bil med den senaste tekniken till en billigare prislapp gäller det då att vara alert. Även om de så kallade lagerrensningarna inte är något som sker varje dag så dyker dessa guldlägen upp då och då.

Ett sådant tillfälle finns just nu. Hyundai står inför spännande nyheter och säljer därför sina populära modeller i20, i30 och i40 från slutet av 2015 med stora rabatter. Se mer nedan.

Läs om erbjudandet

2. Nyhetsbrev ökar chans till bilfynd

Till de flesta bilmodeller går det att köpa till lyxig utrustning istället för standardutförandet. Det kan handla om allt från gedigna, exklusiva material på bilens interiör till extra finesser såsom aktiv parkeringsassistans eller bagageluckor som öppnar sig automatiskt när du står bakom bilen med nyckeln i fickan. Med jämna mellanrum dyker det upp erbjudanden där du som konsument får tillgång till denna extralyx utan att behöva betala extra för det. För att hålla koll på när sådana erbjudanden är aktuella kan du prenumerera på nyhetsbrev. På det sättet riskerar du inte att missa ett bilfynd. Har du koll på dessa utskick ligger du alltid steget före när det gäller nya kampanjer och erbjudanden.

Prenumerera på nyhetsbrev

3. Odla relationen till din återförsäljare

Att köpa en ny bil är inget som görs i en handvändning. För att du som konsument ska känna dig trygg med ditt köp kan det vara en fördel att i lugn och ro prata med din närmsta återförsäljare. Att utveckla en god relation med din lokala bilhandlare har många fördelar. Förutom källan till kunskap kan du i bästa fall även få tillgång till fina vänskapspriser. Vet dessutom handlaren vad du är ute efter kanske du får ett telefonsamtal när just din drömbil har dykt upp i bilhallen.

Hitta din Hyundaihandlare

4. Håll koll på begagnatmarknaden

Ett bilföretags hemsida är en källa till stor kunskap. Att då och då kika in för att uppdatera sig på kommande nyheter och erbjudanden kan löna sig i längden. Här kan du även se om det kommit in några nya intressanta begagnade bilar till försäljning. Begagnatmarknaden är många gånger en källa till bilfynd. Tack vare möjligheten att finjustera sökningen kan du dammsuga hela landet på bilen som toppar just din önskelista.

Köper du begagnat hos Hyundai kan du dessutom känna dig trygg med ditt köp. I Begagnat by Hyundai ingår bland annat 3-års garanti, vägassistans och säkerhetstest.

Läs mer om Begagnat by Hyundai här.
Letar du efter en begagnad Hyundai kan du söka här.

5. Satsa på privatleasing

Att siffrorna för antalet personer som väljer privatleasing skjuter i höjden har sin naturliga förklaring. Det är inte bara smidigt att leasa en bil utan många gånger även mer förmånligt! Privatleasing innebär att du kör en ny bil till en fast månadskostnad – utan någon handpenning, och utan att behöva fundera på kostnader för försäkring och service.

Läs om privatleasing


Förslag på fler artiklar

Vill du läsa mer?

Privatleasing av Hyundai i20 - prop 930x500

Så funkar privatleasing

Att få en ny bil utan att behöva ta lån eller oroa sig för extra kostnader – det är två av anledningarna till att privatleasing blivit så populärt. Såhär funkar nya trenden.

Läs om privatleasing

Tucson instrumentpanel - prop 290x160

Biltekniken du inte kommer vilja leva utan

Den tekniska utvecklingen i bilar har gått både snabbt och långt de senaste åren. Vilka funktioner älskas i dag i nya bilar? Här berättar vi om finesserna.

Läs om nya biltekniken

Santa Fe FL2016 Kampanjbild prop 290x160

Upplev Santa Fe - en SUV som rymmer hela familjen

Ta del av storfavoriten Santa Fe. Se nyheterna i bilen som har perfektion in i minsta detalj.

Läs om Santa Fe


Stäng
Missa inte våra nyheter och erbjudanden
- prenumerera på Hyundais nyhetsbrev
Genom att fylla i din e-postadress ovan samtycker du till att Hyundaikoncernen och de återförsäljare som är knutna till Hyundaikoncernen får använda den för bl.a. informations- och marknadsföringsändamål. För mer information se vår integritetspolicy.
Laddar...
Icon chat 4f2c2cefecd7f346d471433e581e5759238aa8ff3b999753033ae0cde38ace54
Chatta

Ställ dina frågor här

Välj modell

Välj motor

Välj utrustning

Jämför utrustningspaket

Färg

Välj färg

Välj takfärg

(Färgen kan avvika från det faktiska utförandet.)

Finansiering

Så har vi räknat

Privatlån

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Priser sätts av varje återförsäljare. Finansieringsförslaget avser Hyundai Finans med 3.95% i nominell ränta samt ett restvärde på ca 40%. Inbyte/Kontantinsats motsvarande 30% (min. 20% enl. lag).

Privatleasing

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Privatleasingförslag via Hyundai Finans: 36 mån, 4 500 mil, ingen första förhöjd avgift. Övermil debiteras med 10 kr per mil, men prata med din återförsäljare om du innan känner att du vill göra en beräkning på fler antal mil redan nu.

Tjänstebil

Förmånsvärde: Avser förmånsvärde netto beräknat med 50% marginalskatt.

Företagsleasing Alla priser exkl moms. Vi har räknat med en förhöjd första leasingkostnad om 20% av bilens värde. Aviseringsavgift på 55:- samt Uppläggningsavgift på 595:- tillkommer. Restvärde 50%. Leasingtid 36 månader.

www.hyundaifinans.se