Toppbild tucson move artikel web

TUCSON MOVE! – EN BIL FÖR VARDAGSTERRÄNGEN

Bilnyheter - 22 Maj 2017

Smartare och mer kraftfull än en kombi, men mindre och smidigare än en SUV – storsäljande crossovern Tucson har hämtat det bästa från två världar. Med Move! tar Hyundai ytterligare ett kliv framåt. Resultatet? En flexibel bil för vardagsterrängen.

Storsäljande Tucson har mycket att tacka sin djärva design och smarta utrustning. Men för att bli en storsäljare krävs mer än så.
– Att ständigt jobba med utveckling av funktioner och säkerhet som underlättar för människor är viktigt för oss. En bil ska ju inte bara fungera, den ska också göra allt runtomkring lättare,

både när det gäller bekvämlighet och trygghet på vägen. När alla parametrar stämmer, som med Tucson, blir ofta gehöret från köparna därefter, säger David Bjerkdahl, produktchef på Hyundai.

Tucson-move-red-450x193-web

Just nu till kampanjpris

Upptäck nya specialversionen Tucson Move!
Få extrautrustning till ett värde av 25 000 kr.

Bygg din Tucson Move!Hitta handlare

Resultatet – Tucson Move!

Resultatet är den nya specialversionen Tucson Move! som förutom sina nya designdetaljer erbjuder smarta funktioner. Färdigpaketerat och klart. Utrustad med prisad säkerhetsutrustning såsom aktiv filhållningsassistans och kollisionsvarning med autobroms vilket också var en starkt bidragande orsak till att Tucson belönades med fem av fem stjärnor i Euro NCAP:s säkerhetstest.

Men det finns fler fördelar än så med att välja en crossover. Tucson Move! kombinerar komfortskänslan och säkerheten från en SUV, utan att riskera smidigheten som krävs i exempelvis stadstrafik. Det tillsammans med lastutrymmet gör att bilen är ett bra alternativ för familjens vardagsliv, liksom semesterresorna.

Exempel på utrustning

  • Automatväxlad
  • Kraftfull motor, upp till 185 hk
  • Kollisionsvarning
  • Autobroms
  • Aktiv filhållningsassistans
  • Navigation
  • Skyltläsning
  • Backkamera
  • Aluminiumfälgar 19"

Sammantaget är Tucson Move! en bil som tack vare design, säkerhet och komfort svarar mot vardagens tuffa krav. Lägg även till de generösa garantierna med bland annat

5 års nybilsgaranti och fri körsträcka, så blir ägandet lika tryggt som körningen. Allt för lite extra njutning i en vardag som inte står still.

Här är nya Tucson Move!

Snygga designdetaljer och smarta funktioner.

Bygg din Tucson Move!Mer om bilen


Silverfärgade detaljer samt autobroms, kollisionsvarning och parkeringssensorer bak.

Eluppvärmd läderratt med rattknappar för ljudsystem och Bluetooth/handsfree och farthållare/-begränsare.

Silverfärgade backspeglar med dödavinkelnvarning.

Automatisk 7-stegad dubbelkopplingslåda alt. 6-stegad automat (2.0 Diesel).

Boka provkörning

*
*
*
* Obligatorisk uppgift
Genom att fylla i din e-postadress ovan samtycker du till att Hyundaikoncernen och de återförsäljare som är knutna till Hyundaikoncernen får använda den för bl.a. informations- och marknadsföringsändamål. För mer information se vår integritetspolicy
Provkorning thankyou

Tack!

Vi har tagit emot din intresseanmälan och kontaktar dig så snart vi kan.

TUCSON MOVE! – EN BIL FÖR VARDAGSTERRÄNGEN
Stäng
Missa inte våra nyheter och erbjudanden
- prenumerera på Hyundais nyhetsbrev
Genom att fylla i din e-postadress ovan samtycker du till att Hyundaikoncernen och de återförsäljare som är knutna till Hyundaikoncernen får använda den för bl.a. informations- och marknadsföringsändamål. För mer information se vår integritetspolicy.
Laddar...
Icon chat 4f2c2cefecd7f346d471433e581e5759238aa8ff3b999753033ae0cde38ace54
Chatta

Ställ dina frågor här

Välj modell

Välj motor

Välj utrustning

Jämför utrustningspaket

Välj färg

Finansiering

Så har vi räknat

Privatlån

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Priser sätts av varje återförsäljare. Finansieringsförslaget avser Hyundai Finans med 3.33% i nominell ränta samt ett restvärde på ca 40%. Inbyte/Kontantinsats motsvarande 30% (min. 20% enl. lag).

Privatleasing

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Privatleasingförslag via Hyundai Finans: 36 mån, 4 500 mil, ingen första förhöjd avgift. Övermil debiteras med 10 kr per mil, men prata med din återförsäljare om du innan känner att du vill göra en beräkning på fler antal mil redan nu.

Tjänstebil

Förmånsvärde: Avser förmånsvärde netto beräknat med 50% marginalskatt.

Företagsleasing Alla priser exkl moms. Vi har räknat med en förhöjd första leasingkostnad om 20% av bilens värde. Aviseringsavgift på 55:- samt Uppläggningsavgift på 595:- tillkommer. Restvärde 50%. Leasingtid 36 månader.

www.hyundaifinans.se