Hyndai begagnatgaranti toppartikelbild

SMARTA GARANTIN: SÅ BLIR DET TRYGGARE ATT KÖPA BEGAGNAD BIL

Experterna tipsar - 20 Oktober 2016

Det finns många frågor att tänka på när det är dags att köpa bil på andrahandsmarknaden. Här är fem anledningar till att det är både enklare och tryggare med Begagnat by Hyundai.

År efter år hamnar Hyundai i topp i internationella kvalitetstester och kundundersökningar, allt tack vare noggranna kvalitetskontroller i alla led fram till leverans. Det gör också att biltillverkaren kan erbjuda

generösa garantipaket, inte bara när det gäller nya bilar. Här är fem anledningar till att Begagnat by Hyundai ger dig ett tryggare begagnat-köp.

Hitta den begagnade bilen för dig.

TIll Begagnat by Hyundai

1. Inga reparationskostnader

Med Begagnat by Hyundai behöver du inte betala för eventuella reparationer under de tre första åren, om något gått sönder utöver de vanliga slitagedelarna. Den unika komponentgarantin gäller tills bilen är 9 år gammal eller har körts 140 000 km och förutsätter förstås att bilen har servats och skötts enligt rådande rekommendationer.

reperationer-pictogram

2. Hjälp på vägen

Urladdat batteri, inlåsta nycklar eller soppatorsk – ibland är oturen framme. I Begagnat by Hyundai ingår fri vägassistans och du kan få hjälp att lösa problemet på plats. Målet är att du ska komma fram till ditt resmål så snabbt som möjligt och befinner du dig i Sverige finns hjälp på plats inom en timme.

road-assistance-pictogram

3. Koll på bilen

Hyundai hjälper dig att få koll på bilen och gör en mil- och ålderskontroll som garanterar att bilen inte är äldre än 9 år eller har gått mer än 14 000 mil. All information lagras i chassit vilket gör det omöjligt att manipulera siffrorna.

road-assistance-pictogram

4. Säkerheten först

Genom kvalitets- och säkerhetstester gås allt från att airbags till säkerhetsbälten igenom så att allt fungerar som det ska och du kan känna dig trygg i bilen.

road-assistance-pictogram

5. Undvik tråkiga överraskningar

Bilarna som säljs hos Hyundai har en dokumenterad bakgrund och ingår i hela service- och underhållsprogrammet vilket borgar för lång hållbarhet.

road-assistance-pictogram

Hitta den begagnade bilen för dig.

TIll Begagnat by Hyundai
SMARTA GARANTIN: SÅ BLIR DET TRYGGARE ATT KÖPA BEGAGNAD BIL
Stäng
Missa inte våra nyheter och erbjudanden
- prenumerera på Hyundais nyhetsbrev
Genom att fylla i din e-postadress ovan samtycker du till att Hyundaikoncernen och de återförsäljare som är knutna till Hyundaikoncernen får använda den för bl.a. informations- och marknadsföringsändamål. För mer information se vår integritetspolicy.
Laddar...
Icon chat 4f2c2cefecd7f346d471433e581e5759238aa8ff3b999753033ae0cde38ace54
Chatta

Ställ dina frågor här

Välj modell

Välj motor

Välj utrustning

Jämför utrustningspaket

Färg

Välj färg

Välj takfärg

(Färgen kan avvika från det faktiska utförandet.)

Finansiering

Så har vi räknat

Privatlån

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Priser sätts av varje återförsäljare. Finansieringsförslaget avser Hyundai Finans med 3.95% i nominell ränta samt ett restvärde på ca 40%. Inbyte/Kontantinsats motsvarande 30% (min. 20% enl. lag).

Privatleasing

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Privatleasingförslag via Hyundai Finans: 36 mån, 4 500 mil, ingen första förhöjd avgift. Övermil debiteras med 10 kr per mil, men prata med din återförsäljare om du innan känner att du vill göra en beräkning på fler antal mil redan nu.

Tjänstebil

Förmånsvärde: Avser förmånsvärde netto beräknat med 50% marginalskatt.

Företagsleasing Alla priser exkl moms. Vi har räknat med en förhöjd första leasingkostnad om 20% av bilens värde. Aviseringsavgift på 55:- samt Uppläggningsavgift på 595:- tillkommer. Restvärde 50%. Leasingtid 36 månader.

www.hyundaifinans.se