KONA EV Barnevogn

Hyundai presenterar The Driver Update

I samband med den snabbt växande elektrifieringen tar allt fler elfordon plats i stadstrafiken. För att du ska känna dig tryggare när du kör bland elbilar och elsparkcyklar presenterar vi nu The Driver Update – en digital körkortsuppdatering som ska lära alla Sveriges bilförare att köra säkert i den nya stadstrafiken i samarbete med försäkringsbolaget Folksam och en av Sveriges främsta trafikskolor My Driving Academy.

En resa som friskar upp dina körkunskaper

En resa som friskar upp dina körkunskaper

Blir du också stressad av att köra mitt i city? Behöver du en repetition av svängningsregeln? Vet du hur du bäst placerar bilen för att inte blockera cykelbanan? Följ med på en resa som friskar upp dina körkunskaper, lär dig att köra bättre i stan och ger dig ett gott skratt.

The Driver Update: En digital körkortsuppdatering

The Driver Update: En digital körkortsuppdatering

Tillsammans med Folksam och trafikskolan My Driving Academy har vi skapat The Driver Update. En digital körkortsuppdatering som friskar upp minnet kring trafikregler och ger dig tips och tricks kring säkrare körning i den allt mer elektrifierade stadstrafiken.

Edvin Törnblom bakom ratten

Edvin Törnblom bakom ratten

Ansiktet utåt för samarbetet är underhållningsprofilen Edvin Törnblom som får lätt panik av att köra bil i Stockholms innerstad. Bakom ratten på vår elbil IONIQ 5 genomför han fyra körlektioner med trafikskoleläraren Jessica från My Driving Academy med fokus på nya faror, samspel, trafikregler och placering. Lektioner som du också kan ta del av för att uppdatera dina körkunskaper.

Breaker 03 3100 1744
Breaker 05 1900X1425

Steget från fossila bränslen till el

För Hyundai är det viktigt att underlätta övergången från fossila bränslen till el. Det gör vi bland annat genom att erbjuda elektrifierade bilar som går blixtsnabbt att ladda, har lång räckvidd och är fyllda med innovativa säkerhetsfunktioner, som oavbrutet arbetar för att göra din körning så säker som möjligt oavsett vart du är på väg.

Läs mer om säkerheten i våra bilar >>

Nya trafiksituationer och olycksrisker

Den stora ökningen av elektrifierade fordon leder till minskade koldioxidutsläpp och lägre bullernivå under körning, men också till en rad nya trafiksituationer och olycksrisker. The Driver Update är vårt sätt att ta ett större ansvar för den delen av den elektriska mobilitetsutvecklingen.

Se också: 10 påståenden om elbilar >>

Upptäck våra elektriska bilar

IONIQ 5

IONIQ 5

KONA Electric

KONA Electric

TUCSON Plug-in Hybrid

TUCSON Plug-in Hybrid

SANTA FE Plug-in Hybrid

SANTA FE Plug-in Hybrid