Sverigepremiär för nya IONIQ Electric

Sverigepremiär för nya IONIQ Electric

Elbilen som laddar snabbare än en smartphone! Förbättrade köregenskaper, säkerhetssystem, längre räckvidd och naturligtvis bränsleeffektivitet i världsklass.
Group 2

Nya IONIQ Electric är uppgraderad med en rad nya designelement som förstärker bilens sofistikerade utseende. Kraftfulla LED-strålkastare och ny frontgrill med datorstyrda luftventiler som öppnas och stängs automatiskt för ännu bättre aerodynamik.

Nu med en räckvidd på upp till 311 km på en enda uppladdning*.

*Räckvidden är beräknad enligt WLTP och kan variera beroende på körstil samt väg- och väderförhållanden.

5

Huvudkomponenterna i den elektriska drivlinan har uppgraderats för att ge ännu mer prestanda och räckvidd. Njut av 36% mer energikapacitet tack vare det uppgraderade 38,3 kWh-batteriet. Detta effektiva batteri ger en elektrisk motor, som nu levererar 136 hk istället för 120 hk. 295 Nm och en acceleration från 0-100 km/t på bara 10,6 sekunder. En sak är säker: Det är inte tråkigt att köra elbil! Tack vare den kraftfulla elmotorn på 100 kW levererar nya IONIQ ett ögonblickligt vridmoment och imponerande acceleration, med noll CO2-utsläpp. Vid användning av en snabbladdningsstation (DC) på 100 kW kan batteriet laddas upp till 80 % på bara ca 54 minuter och på 50 kW upp till 80 % på bara ca 57 min.

39 INT IONIQ EV DASH CMYK

Njut av de praktiska fördelarna med en 5-sitsig sedan, som ger dig en helt ny nivå när det gäller komfort och uppkoppling och gör varje resa till ett rent nöje. Instrumentbrädan och mittkonsolen har fått en ny design. Klimatanläggningen som nu styrs via touch, har fått en högteknologisk makeover med blått LED-ljus. Den nya 10,25" pekskärmen är också värd att lägga märke till! Beroence på version får du tillgång till navigation, trådlös mobilladdning, Blue Link® Connected Car Servies, Apple CarPlay™ m.m.