Toppbild artikel storsaljarna fran hyundai

HEMLIGHETEN BAKOM STORSÄLJARNA

Bilnyheter - 11 Juli 2016

Det är många behov som ska tillfredsställas för att en bil ska bli en storsäljare. Det vet Hyundai som genom åren har arbetat hårt med modellerna i10, i20 och i30 för att skapa storfavoriter som får den breda publiken på fall. Nu kommer nästa steg i det löpande finslipandet – GO! Edition, som ger bilarna extra utrustning och därmed ännu mer att älska.

Att skapa en bil som älskas av många är en avancerad ekvation. Det behövs en perfekt avvägning mellan rätt pris och exklusiva material, smart bränsleekonomi och bra prestanda, gott om utrymme men en smidig storlek för vardagslivet. Samtidigt som kvaliteten måste vara på topp och tryggheten i bra garantier finns där. När alla faktorer faller på plats är belöningen storsäljare som älskas av sina ägare för hur perfekt bilarna tillfredsställer deras behov.
– Två av våra storsäljare är i20 och i30, som älskas av sina ägare. Lägger vi ut poster på Facebook får de mängder av varma omdömen, säger Lina Hansson, Digital Marketing Manager på Hyundai.

Ofta är det de lyxiga suvarna som får uppmärksamhet i pressen, men den breda publiken väljer ofta andra bilar. Bilar som passar in perfekt i ägarens liv, och passar både plånboken och ger en njutningsfull körkänsla. Det märkte Hyundai när kommentarer från ägare av i10, i20 och i30 studerades – berättelserna handlade om hur sköna bilarna var att köra, vilken god bränsleekonomi de gav och att de levererade väldigt mycket bil till en låg ägandekostnad. Bara för att man inte är störst betyder det inte att man inte har mycket att ge.

– Vi har arbetat hårt med storleken och utrymmet i småbilarna i10 och i20. De kan se kompakta ut på utsidan, men är väldigt finurligt planerade och konstruerade för att ge gott om utrymme och en känsla av rymlighet på insidan. Det handlar om att vara praktisk för sin ägare och underlätta i vardagslivet, säger Henrik Degling, produktchef på Hyundai.
Småbilar i den storleken ger inte bara ett lågt inköpspris, de leder också till låg bränsleförbrukning samtidigt som de är väldigt praktiska som andrabil i ett hushåll eller som förstabil för paret eller den lilla familjen. Vill man ha en större familjebil med plats för barnvagn är

i30 och i30 Kombi ett populärt val.

– i30 har under långa perioder hållit förstaplatsen i Hyundais säljstatistik, just för att den är så välutrustad. Den får ofta höga betyg i fråga om utseende och anses dessutom vara väldigt skön att köra, säger Henrik Degling.
i30 Kombi utsågs till och med till billigaste bilen att äga av KVD Bilpriser (http://www.hyundai.se/artikel/billigaste-bilen-att-aga) när den oberoende sajten studerade utgifter som försäkring, service, bränsle, skatt och värdeminskning.

Jag har en Hyundai och har kört många bilar i mitt liv, men jag vill ge Hyundai en stjärna i taket, hoppas många människor köper den för det är bilen med stort B
– Ragnhild Davidsson

Nu ger Hyundai ut de älskade favoriterna med en ny kostym – GO! Edition, där bilarna har fått ännu mer utrustning till ett specialpris som sänker kostnaden, vilket gör att man som ägare får ännu mer att älska.

– En bra bil ska ge en bra känsla i kupén, och det skapas genom en mängd detaljer. Backkameran och navigationen är funktioner som gör livet smidigare.

Mörktonade rutor, regnsensorer och eluppvärmd ratt är små detaljer som svenskarna verkligen uppskattar i vardagen. Det ger bilar som blir väldigt uppskattade, säger Henrik Degling.

Tillsammans med det låga privatleasingpriset och inköpspriset med fem års garanti blir det den perfekta avvägningen som skapar hemligheten bakom en storsäljare.

Hitta handlare som har i10, i20 och i30.

Hitta handlare

"Älskar min lilla Hyundai i30 GO! jättenöjd"
Mirella Bäckmark

"Jag kör i20 och särbon xi35 jättenöjda är vi!"
Myrna Andersson

"En bil med god komfort och tekniska finesser. Det betyder mycket för körglädjen 😊"
Hans Hettne

"Jag har en Hyundai GO! – supernöjd 😄"
Marita Laitinen

"Liten, tyst, lättkörd och bensinsnål bil! Älskar min i10."
Margareta Brunström

"Den är faktiskt bekväm vid långkörning, perfekt i stadstrafik och inte högre vägljud i kupén än vår tidigare bil. Älskar automat, farthållare, AC och bluetooth för mobilen."
Kjell Härén om i20

"Det går in mer än man kan tro i bagaget, är pigg och svarar direkt på gasen."
Willy Sjöstrand om i30

"Man tankar den med ett stort leende!"
Göran Lövgren om i20

"Har en sådan! Fiiiin!"
Birgitta Frank

"Jag kör i20 premium auto 15. Finns ingen bättre bil :)"
Jan Hansen om i20

"Har nu kört i tre veckor med en Hyndai i30 GO! Edition. Njuter var gång jag sätter mig i den. I morgon till Store Mosse med den. Trots denna värme så fixar klimatanläggningen en ljuvlig atmosfär i bilen. Så nöjd ännu..."
Jürgen Beck om i30

"Tystaste småbilen med rätt utrustning!"
Hans Forsberg om i10

"Jättebra komfort, man känner sig inte trött efter en långkörning. Och så är designen snygg!"
Madeleine Printzsköld om i30

"Den är underbar att köra samt att den är så snygg."
Anette Ohlin om i20

"Driftsäkerhet i modern paketering."
Pontus Larsson om i30

"Inne på min tredje Hyundai. Avverkat Accent, Santa Fe nu en i30 kombi. Nöjd med alla."
Mary-Anne Karlsson om i30 kombi

"Älskar våran i10! Såå rolig att köra!"
Maria Järnroos om i10

"Har nu min femte Hyundai, en ix20. Alla mycket bra bilar"
Harald Engblom om ix20

"Billigt och bra bilägande utan några problem. God service och jättebra bemötande på serviceverkstäderna."
Alf Linde om i20

"Komforten och ljudnivån är på topp! Fantastiskt mycket utrustning i liten bil för liten peng."
Jesper Nyström om i10

"En pigg bil med bra komfort."
Inger Olsson om i20

"Skön att köra och bra inköpspris. Riktigt snygg och lagom storlek på bil."
Maria Grönbeck Moretto om i20

Vad tycker du om din Hyundai? Lämna en recension.

Lämna recension nu

Boka provkörning

*
*
*
* Obligatorisk uppgift
Genom att fylla formuläret ger du Hyundai Bilar AB inkl. samarbetspartners rätten att hantera dina personuppgifter. Personuppgifter kan komma att överföras till någon av våra samarbetspartners eller auktoriserad återförsäljare i syfte att administrera ditt ärende. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter se vår integritetspolicy
Provkorning thankyou

Tack för din förfrågan!

Du kommer strax få ett mejl som bekräftelse på att vi tagit emot din förfrågan.

HEMLIGHETEN BAKOM STORSÄLJARNA
Stäng
Missa inte våra nyheter och erbjudanden
- prenumerera på Hyundais nyhetsbrev
Genom att fylla i din e-postadress ovan samtycker du till att Hyundaikoncernen och de återförsäljare som är knutna till Hyundaikoncernen får använda den för bl.a. informations- och marknadsföringsändamål. För mer information se vår integritetspolicy.
Laddar...
Icon chat 4f2c2cefecd7f346d471433e581e5759238aa8ff3b999753033ae0cde38ace54
Chatta

Ställ dina frågor här

Välj modell

Välj motor

Välj utrustning

Jämför utrustningspaket

Välj färg

Finansiering

Så har vi räknat

Privatlån

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Priser sätts av varje återförsäljare. Finansieringsförslaget avser Hyundai Finans med 3.33% i nominell ränta samt ett restvärde på ca 40%. Inbyte/Kontantinsats motsvarande 30% (min. 20% enl. lag).

Privatleasing

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Privatleasingförslag via Hyundai Finans: 36 mån, 4 500 mil, ingen första förhöjd avgift. Övermil debiteras med 10 kr per mil, men prata med din återförsäljare om du innan känner att du vill göra en beräkning på fler antal mil redan nu.

Tjänstebil

Förmånsvärde: Avser förmånsvärde netto beräknat med 50% marginalskatt.

Företagsleasing Alla priser exkl moms. Vi har räknat med en förhöjd första leasingkostnad om 20% av bilens värde. Aviseringsavgift på 55:- samt Uppläggningsavgift på 595:- tillkommer. Restvärde 50%. Leasingtid 36 månader.

www.hyundaifinans.se