Topbanner

Claudia Galli Conchas tips för en lyckad bilsemester

Filmproducenten och skådespelaren Claudia Galli Concha är ett välbekant ansikte i TV-rutan. De senaste åren har hon även fått en dedikerad följarskara på Instagram. Via @claudiagconcha får vi följa hennes liv i vardagen, i filmbranschen. Det blir mycket familjeliv, jobb, träning, inredning, resor och inspiration. Alltid med ett leende på läpparna!
Text Picker 4

Efter flera år i Los Angeles har Claudia nu flyttat hem till Sverige med sin man, regissören Manuel Concha och deras två döttrar Chloe och Celeste. Familjens nyfikenhet efter nya upplevelser och platser är aldrig sinande. En inställning som går hand i hand med helt nya Hyundai TUCSON. Som ny ambassadör för modellen kommer vi under ett år att få följa Claudias resor med familjen i sin nya klimatsmarta TUCSON Hybrid.

Precis som många andra kommer familjen Galli Concha semestra på hemmaplan i sommar. Det finns oändligt med svenska sommarpärlor att upptäcka, både för äventyraren och barnfamiljen.

 

1. Förbered

1. Förbered

Det finns inget som underlättar en längre bilfärd med barn än att man är bra förberedd. Ha med bra och goda snacks, roliga spel, bra låtlistor, vatten, kanske en liten överraskning som barnen får ta del av med jämna mellanrum. Jag brukar ha med en liten present som dom får öppna på halva vägen, (är det jättelångt blir det kanske två presenter).

Presenten behöver inte vara stor och dyr, bara något som sysselsätter en stund. Kolla upp vart på vägen ni kan stanna för att sträcka på benen, leka och andas frisk luft. Förberedelser är bilresans bästa vän.

2. Hälsa på en vän

2. Hälsa på en vän

Att ha en skön bil innebär frihet. Ta den friheten och ge näring åt en relation, kanske en vän du inte har träffat på länge eller varför inte en släkting? Vilka i er närhet bor i ett härligt område för sommarsemester? Vad finns det för härliga ställen att bo på i närheten?

Jag älskar att kombinera att träffa någon man tycker om med att upptäcka en ny plats samtidigt som personen du hälsar på blir din egen guide.

 3. Alla får bestämma

3. Alla får bestämma

Låt alla välja ett resmål. Ofta så har man olika viljor i en familj. Det tycker jag är underbart att använda som en guide för den perfekta bilsemestern.

Dels får du göra precis det du vill och sen får du njuta av saker du kanske aldrig hade valt själv genom att alla får bestämma sin egen favoritgrej. Vad kan det här resultera i? Ett besök på en strutsfarm, ett besök på ett tivoli, en middag vid havet och en natt i tält kanske? Jag tycker det låter som en underbar mix!

Hyundai erbjuder idag ett brett sortiment av familjevänliga SUV:ar med elektrifierade drivlinor. Allt ifrån kompakta KONA som ren elbil eller hybrid, till helt nya TUCSON i versionerna mildhybrid, hybrid eller plug-in hybrid, följt av sjusitsiga Santa Fe med valet mellan hybrid eller plug-in hybrid och vätgas-SUV:en NEXO.