Highlight Top
Nya KONA Hybrid är här
KONA-familjen har utökats med en hybrid-version. Minska utsläppen och öka bränsleeffektiviteten med hjälp av den innovativa hybriddrivlinan i helt nya KONA Hybrid.
03 Uphill

KONA Hybrid är utrustad med både en bensinmotor och en elmotor i ett så kallat fullt paralellhybridsystem. Motorerna arbetar tillsammans med stöd från ett kraftfullt litium-jon-batteri. Beroende på körsituation växlar hybriddrivsystemet smidigt mellan den konventionella motorn och elmotorn, och ibland utnyttjas båda drivkällorna samtidigt. Som en del av det regenerativa bromssystemet hjälper elmotorn även till att sakta ner bilen och laddar därvid batteriet så att du slipper göra det.

Kona HEV Display

Den tuffa designen fångar ögat och du kan skräddarsy exteriören på din KONA för att uttrycka din personliga stil i upp till 27 olika färgkombinationer. Även interiören kan anpassas med flera olika tillval.

För att öka den praktiska användarvänligheten är KONA Hybrid även utrustad med Hyundai SmartSense säkerhetsteknologi, Blue Link®-uppkoppling, Apple CarPlay™ och en rad tillval för att du ska kunna uppleva den bästa komforten under din körning.