Toppbild move kombo artikel web

BILARNA SOM FIXAR VARDAGSPUSSLET

Bilnyheter - 22 Maj 2017

Bilen är en nyckelspelare i vardagspusslet. Den ska inte bara vara bekymmersfri och billig att äga, nej den ska såklart göra vardagsbestyren lite lättare att ta sig an. Här är fem anledningar till att Hyundai Move! är det perfekta valet för en vardag som aldrig står stilla.

Både crossovers och småbilar vinner allt mer mark i bilbranschen, och det är lätt att förstå varför. För att bli storsäljare krävs bilar som passar perfekt in i ägarnas liv och vardag, som är flexibla och smarta men också ger det där extra när det kommer till både komfort och körkänsla. Nu lanseras

specialversioner av populära småbilen i20 och den kraftfulla crossovern Tucson. Specialversionerna Move! erbjuder extra utrustning och snygga designdetaljer till ett bra pris, som gör storfavoriterna ännu lite bättre och valet lite lättare. Här är fem anledningar till varför Move! passar perfekt in i din vardag.

1. En trevlig upplevelse

För att hitta en bil som passar perfekt i ägarens liv finns det en hel del krav som måste uppfyllas. Inte minst en njutningsfull körkänsla. På Hyundai's Facebooksida, vittnar berättelser från i20-ägare om en skön körkänsla, god bränsleekonomi och en låg ägandekostnad.

När crossovern Tucson lanserades för snart två år sedan, var det många som trodde att marknaden var maxad. Det visade sig vara fel. På sex månader hade bilen slagit försäljningsrekord i Europa. Kraftfulla körupplevelser, gott om utrymme och en komfort som präglas av lyx är delar av framgången.

tucson-move-erbjudandebild

Just nu till kampanjpris

Tucson Move! från 274 900 kr

Bygg Tucson Move!

2. Säkerhet

Hyundai arbetar hela tiden med att utveckla avancerad teknik som ökar säkerheten på vägen. Det har resulterat i goda betyg i Euro NCAP:s rigorösa säkerhetstester där exempelvis Tucson tog hem full pott utrustad med allt från filhållningsassistans till dödavinkelvarning och autobroms. Autobromsen hjälper dig att

bromsa in vid kollisionsrisk. Radarn och kameran som hör till kollisionsvarningssystemet söker av vägen framför dig och varnar om framförvarande fordon eller fotgängare kommer farligt nära, för att sedan bromsa automatiskt om det uppstår en risk för krock.

3. Smidighet

Efterfrågan på småbilar växer allt mer men ställer också krav på rätt pris, smart bränsleekonomi, bra prestanda och gott om utrymme. Det är något som Hyundai har tagit fasta på genom att utveckla bilar med en rymlig kupé och finurligt planerade utrymmen. En småbil som känns stor helt enkelt.

En del av hemligheten bakom Tucsons popularitet är att den likt sina SUV-föregångare är fylld med smart teknologi som autobroms, kollisionsvarning, dödavinkelvarning och aktiv filhållningsassistans, men i ett mer kompakt format. Det gör den till en bil som passar både familjen, stadslivet och äventyren.

4. Smart paketering

I de nya specialversionerna Move! har de populära favoriterna i20 och Tucson paketerats med extra utrustning och snygga designdetaljer till ett bra pris.
– Vardagen består av många val, här har vi gjort det lite lättare genom att paketera bilarna med extra utrustning redan från

start, säger Roland Bägén, marknadschef på Hyundai.
På Tucson Move! får du till exempel navigation, skyltläsning, backkamera, aktiv filhållningsassistans, kollisionsvarning med autobroms samt eluppvärmning för både ratten och baksätet.

Strålkastare med projektorljus och kurvljus.

Silverfärgade detaljer samt autobroms, kollisionsvarning och parkeringssensorer bak.

Mörktonade bakrutor för bättre insyns- och solskydd.

Silverfärgade backspeglar med dödavinkelnvarning.

5. Tryggt bilägande

Bilar som ska fungera i vardagen ställer höga krav. Kvaliteten måste vara på topp och trygghet som bra garantier bör finnas där. Med god kvalitet finns också möjlighet till generösa garantier.

Hyundais bilar omfattas av ett garantipaket som ger 5 års nybilsgaranti med fri körsträcka.

Sätt dig bakom ratten på en Move!

Boka provkörning

*
*
*
* Obligatorisk uppgift
Genom att fylla i din e-postadress ovan samtycker du till att Hyundaikoncernen och de återförsäljare som är knutna till Hyundaikoncernen får använda den för bl.a. informations- och marknadsföringsändamål. För mer information se vår integritetspolicy
Provkorning thankyou

Tack!

Vi har tagit emot din intresseanmälan och kontaktar dig så snart vi kan.

BILARNA SOM FIXAR VARDAGSPUSSLET
Stäng
Missa inte våra nyheter och erbjudanden
- prenumerera på Hyundais nyhetsbrev
Genom att fylla i din e-postadress ovan samtycker du till att Hyundaikoncernen och de återförsäljare som är knutna till Hyundaikoncernen får använda den för bl.a. informations- och marknadsföringsändamål. För mer information se vår integritetspolicy.
Laddar...
Icon chat 4f2c2cefecd7f346d471433e581e5759238aa8ff3b999753033ae0cde38ace54
Chatta

Ställ dina frågor här

Välj modell

Välj motor

Välj utrustning

Jämför utrustningspaket

Välj färg

Finansiering

Så har vi räknat

Privatlån

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Priser sätts av varje återförsäljare. Finansieringsförslaget avser Hyundai Finans med 3.33% i nominell ränta samt ett restvärde på ca 40%. Inbyte/Kontantinsats motsvarande 30% (min. 20% enl. lag).

Privatleasing

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Privatleasingförslag via Hyundai Finans: 36 mån, 4 500 mil, ingen första förhöjd avgift. Övermil debiteras med 10 kr per mil, men prata med din återförsäljare om du innan känner att du vill göra en beräkning på fler antal mil redan nu.

Tjänstebil

Förmånsvärde: Avser förmånsvärde netto beräknat med 50% marginalskatt.

Företagsleasing Alla priser exkl moms. Vi har räknat med en förhöjd första leasingkostnad om 20% av bilens värde. Aviseringsavgift på 55:- samt Uppläggningsavgift på 595:- tillkommer. Restvärde 50%. Leasingtid 36 månader.

www.hyundaifinans.se