Ioniq perfekt tjanstebil artikelbild

LADDHYBRIDEN – DEN PERFEKTA TJÄNSTEBILEN

TJÄNSTEBIL - 10 September 2017

Många väljer laddhybrider när det kommer till tjänste- och förmånsbilar, men varför? Här är de fem främsta anledningarna till trenden.

1. Ekonomi

IONIQ electric och IONIQ plug-in har ett attraktivt förmånsvärde på 933 kronor per månad och förmånsvärdet för IONIQ hybrid ligger på 1 350 kronor i månaden.* Det gör IONIQ familjen till en verklig utmanare att räkna med på tjänstebilsmarknaden.

Lägg därtill den låga driftskostnaden. IONIQ plug-in har en bränsleförbrukning på 1,1 liter per 100 km.

Läs mer om hur laddhybriden IONIQ plug-in fungerar eller
räkna ut ditt förmånsvärde.

2. Räckvidd

För många tjänstebilsresenärer är laddhybriden ett bra val om man vill hålla resekostnaderna till, från och under jobbet låga. IONIQ plug-in kan laddas hemma över natten och klarar sedan upp till 63 km på en laddning vilket innebär att många klarar vardagspendlingen eller tjänsteresorna på eldrift.

Ungefär 60 procent av tjänsteresorna är idag tio kilometer eller kortare exempelvis. (Källa: Trafikverket)
Samtidigt erbjuder laddhybriden ett bra alternativ tack vare bensinmotorn, för de längre resorna.

3. Säkerhet

Hyundai IONIQ har belönats med fem stjärnor av den oberoende trafiksäkerhetsorganisationen Euro NCAP. Dessutom har den utnämnts till den säkraste bland små familjebilar. Under de rigorösa testerna fick IONIQ toppbetyg i fyra kategorier: Skydd av vuxna, skydd av barn, fotgängarskydd och förarstödsystem. IONIQ levereras med en mängd

säkerhetsfunktioner som standard, till exempel autobroms med kollisionsvarning, filhållningsassistans och adaptiv farthållare, så att förarna varken behöver kompromissa med miljövänlighet eller trygghet bakom ratten.

Läs mer om IONIQs utmärkelser här.

ionoiq-plug-in-splash-premiar

Premiär för nya IONIQ plug-in.

Äntligen är IONIQ-familjen komplett! Nya laddhybriden IONIQ plug-in drivs av el när du väljer det och bensin när du behöver det. Klassledande räckvidd på eldrift upp till 63 km och alla moderna bekvämligheter du kan tänka dig.

Bygg din bilLäs mer om bilen

4. Laddning

Elbilar och laddhybrider ökar på svenska vägar vilket också lett till att infrastrukturen följer samma utveckling. Idag finns det många laddstolpar runtom i Sverige och fler är på väg. Framförallt så har det blivit lättare att ladda upp sin bil hemma med vanlig hushållsel. Hyundai har i samarbete med Vattenfall tagit fram en laddbox som gör att laddningen hemma

både är säkrare och snabbare. Från och med i år kommer Hyundais samtliga 90 återförsäljare att kunna erbjuda helhetslösningar och expertis från Vattenfall till de kunder som köper en IONIQ electric eller IONIQ plug-in.

Läs mer om laddboxen här.

5. Miljö

Efterfrågan på miljövänligare alternativ till bilar drivna på traditionella bränslen ökar allt mer. Att välja en tjänstebil med elektrifierad drivlina är inte bara positivt för plånboken, dessutom minskar utsläppen rejält. IONIQ electric drivs på el

och ger inga som helst CO2-utsläpp. Medan IONIQ plug-in släpper ut låga 26g CO2/km tack vare att den till stor del kan köras helt på el. IONIQ hybrid släpper ut låga 79g CO2/km på grund av hybridtekniken där el och bensin jobbar ihop.


Sätt dig bakom ratten på en IONIQ.

Lämna dina uppgifter här så blir du kontaktad för att få svar på frågor eller boka in en provkörning.

Boka provkörning

*
*
*
* Obligatorisk uppgift
Genom att fylla i din e-postadress ovan samtycker du till att Hyundaikoncernen och de återförsäljare som är knutna till Hyundaikoncernen får använda den för bl.a. informations- och marknadsföringsändamål. För mer information se vår integritetspolicy
Provkorning thankyou

Tack!

Vi har tagit emot din intresseanmälan och kontaktar dig så snart vi kan.


ioniq hybrid

IONIQ hybrid

Drivs av både en bensinmotor och en elmotor. Batteriet laddas under körning genom att återvinna rörelseenergi.

Pris från 244 900 kr*

Förmånsvärde fr. 1 350 kr/mån***

Bygg bilenLäs mer
ioniq hybrid

IONIQ plug-in

Laddhybriden drivs av el när du väljer det och bensin när du behöver det. Batteriet laddas under körning eller via sladd.

Pris från 304 900 kr**

Förmånsvärde fr. 933 kr/mån***

Bygg bilenLäs mer
ioniq hybrid

IONIQ electric

Drivs av en elmotor med ett batteri som laddas via sladd. Under körning återvinns rörelseenergi vid inbromsning.

Pris från 336 900 kr**

Förmånsvärde fr. 933 kr/mån***

Bygg bilenLäs mer

LADDHYBRIDEN – DEN PERFEKTA TJÄNSTEBILEN
Stäng
Missa inte våra nyheter och erbjudanden
- prenumerera på Hyundais nyhetsbrev
Genom att fylla i din e-postadress ovan samtycker du till att Hyundaikoncernen och de återförsäljare som är knutna till Hyundaikoncernen får använda den för bl.a. informations- och marknadsföringsändamål. För mer information se vår integritetspolicy.
Laddar...
Icon chat 4f2c2cefecd7f346d471433e581e5759238aa8ff3b999753033ae0cde38ace54
Chatta

Ställ dina frågor här

Välj modell

Välj motor

Välj utrustning

Jämför utrustningspaket

Välj färg

Finansiering

Så har vi räknat

Privatlån

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Priser sätts av varje återförsäljare. Finansieringsförslaget avser Hyundai Finans med 3.33% i nominell ränta samt ett restvärde på ca 40%. Inbyte/Kontantinsats motsvarande 30% (min. 20% enl. lag).

Privatleasing

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Privatleasingförslag via Hyundai Finans: 36 mån, 4 500 mil, ingen första förhöjd avgift. Övermil debiteras med 10 kr per mil, men prata med din återförsäljare om du innan känner att du vill göra en beräkning på fler antal mil redan nu.

Tjänstebil

Förmånsvärde: Avser förmånsvärde netto beräknat med 50% marginalskatt.

Företagsleasing Alla priser exkl moms. Vi har räknat med en förhöjd första leasingkostnad om 20% av bilens värde. Aviseringsavgift på 55:- samt Uppläggningsavgift på 595:- tillkommer. Restvärde 50%. Leasingtid 36 månader.

www.hyundaifinans.se