Ioniq familjen bast artikelbild

IONIQ-FAMILJEN ÄR BÄST I TEST

Bilnyheter - 10 September 2017

Vinnare av Teknikens Världs Stora Bilpris 2017, utsedd till Bra Val av Folksam och toppresultat i Euro NCAP:s säkerhetstest. IONIQ-familjen fortsätter att imponera.

Toppbetyg i säkerhet.

IONIQ har fått fem av fem stjärnor i säkerhet av den oberoende trafiksäkerhetsorganisationen Euro NCAP. Där utnämndes IONIQ till den säkraste bilen bland små familjebilar (Best in

class cars of 2016) och fick toppbetyg i fyra kategorier: Skydd av vuxna, Skydd av barn, Fotgängarskydd och Förarstödssystem.

Vinnare av Teknikens Världs Stora Bilpris 2017.

Tidigare i år mottog IONIQ electric en av branschens mest ärofyllda utmärkelser – vinnare av Teknikens Världs Stora Bilpris 2017. Det är nionde året som priset delas ut av den renommerade motortidningen, och IONIQ electric var en av de tio bilar som testades i hård konkurrens med bland annat Tesla Model X och Volvo V90.

– Det är ett prestigefyllt pris och bland de bästa betygen en bil kan få. Det känns såklart jättekul att populära Hyundai IONIQ uppmärksammas, säger Roland Bägén, Marknadschef på Hyundai.

Läs mer om hela testet här.

Bäst i test i Auto Motor & Sport.

Som om det inte vore nog blev IONIQ också bäst i Auto Motor & Sports omfattande elbils och hybridtest. Electric fick bäst poäng totalt i de tre kategorierna som omfattade allt från ekonomi till kvalitetskänsla.

”Har du tjänstebil, använder den som pendlarfordon och har möjlighet att ladda hemma är IONIQ electric det självklara valet. Rena rama sparbössan!” skriver tidningen.

IONIQ-familjen utsedd till Bra val.

I Folksams lista över 2016 års Bra val vad gäller trafiksäkra och miljömässigt hållbara nybilar finns både IONIQ electric och IONIQ hybrid med, och IONIQ electric är bäst i klassen av större

småbilar med 0 CO2-utsläpp. Nytillskottet laddhybriden IONIQ plug-in, uppfyller även den samtliga krav för att klassas som bra val av Folksam.


ioniq hybrid

IONIQ hybrid

Drivs av både en bensinmotor och en elmotor. Batteriet laddas under körning genom att återvinna rörelseenergi.

Pris från 244 900 kr*

Förmånsvärde fr. 1 350 kr/mån***

Bygg bilenLäs mer
ioniq hybrid

IONIQ plug-in

Laddhybriden drivs av el när du väljer det och bensin när du behöver det. Batteriet laddas under körning eller via sladd.

Pris från 304 900 kr**

Förmånsvärde fr. 933 kr/mån***

Bygg bilenLäs mer
ioniq hybrid

IONIQ electric

Drivs av en elmotor med ett batteri som laddas via sladd. Under körning återvinns rörelseenergi vid inbromsning.

Pris från 336 900 kr**

Förmånsvärde fr. 933 kr/mån***

Bygg bilenLäs mer

Sätt dig bakom ratten på en IONIQ.

Lämna dina uppgifter här så blir du kontaktad för att få svar på frågor eller boka in en provkörning.

Boka provkörning

*
*
*
* Obligatorisk uppgift
Genom att fylla i din e-postadress ovan samtycker du till att Hyundaikoncernen och de återförsäljare som är knutna till Hyundaikoncernen får använda den för bl.a. informations- och marknadsföringsändamål. För mer information se vår integritetspolicy
Provkorning thankyou

Tack!

Vi har tagit emot din intresseanmälan och kontaktar dig så snart vi kan.

IONIQ-FAMILJEN ÄR BÄST I TEST
Stäng
Missa inte våra nyheter och erbjudanden
- prenumerera på Hyundais nyhetsbrev
Genom att fylla i din e-postadress ovan samtycker du till att Hyundaikoncernen och de återförsäljare som är knutna till Hyundaikoncernen får använda den för bl.a. informations- och marknadsföringsändamål. För mer information se vår integritetspolicy.
Laddar...
Icon chat 4f2c2cefecd7f346d471433e581e5759238aa8ff3b999753033ae0cde38ace54
Chatta

Ställ dina frågor här

Välj modell

Välj motor

Välj utrustning

Jämför utrustningspaket

Välj färg

Finansiering

Så har vi räknat

Privatlån

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Priser sätts av varje återförsäljare. Finansieringsförslaget avser Hyundai Finans med 3.33% i nominell ränta samt ett restvärde på ca 40%. Inbyte/Kontantinsats motsvarande 30% (min. 20% enl. lag).

Privatleasing

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Privatleasingförslag via Hyundai Finans: 36 mån, 4 500 mil, ingen första förhöjd avgift. Övermil debiteras med 10 kr per mil, men prata med din återförsäljare om du innan känner att du vill göra en beräkning på fler antal mil redan nu.

Tjänstebil

Förmånsvärde: Avser förmånsvärde netto beräknat med 50% marginalskatt.

Företagsleasing Alla priser exkl moms. Vi har räknat med en förhöjd första leasingkostnad om 20% av bilens värde. Aviseringsavgift på 55:- samt Uppläggningsavgift på 595:- tillkommer. Restvärde 50%. Leasingtid 36 månader.

www.hyundaifinans.se