Toppbild i20 move artikel web

UTVECKLINGEN BAKOM DEN SMARTA VARDAGSBILEN

Bilnyheter - 22 Maj 2017

Livet är i ständig rörelse och vardagen står aldrig stilla. Det gör inte heller Hyundai som ständigt arbetar med att förfina och utveckla sina modeller för att de ska matcha vardagen och livet hos sina förare. Nu kommer nästa steg, specialversionen i20 Move!

Intresset för småbilar växer allt mer. Många söker en bil som inte kostar så mycket att köpa, som har låg bensinförbrukning och smidig storlek för vardagslivet. Praktisk som andrabil i ett hushåll eller som förstabil för paret eller den lilla familjen.
Det här är något som Hyundai har tagit fasta på, genom att ständigt arbeta med att utveckla och förfina sina populära modeller i småbilssegmentet. Och det har gett resultat – Hyundai i20

är en riktig storsäljare och finns till exempel med när Allt om bilar (Expressen) listar vårens bästa småbilsköp.
”I vår har Hyundai paketerat om i20 och erbjuder nu ett instegspris på låga 119 900 kronor, vilket gör i20 till en av landets allra billigaste bilar alla kategorier. Med i20 kommer en lätt och enkel styrning, bra stolar och en bra förarmiljö.” skriver tidningen på webben.

För att en bil ska fungera på bästa sätt i vardagen ställs krav på allt från trygghet, i form av tekniska säkerhetssystem och generösa garantier, till de där små sakerna som gör livet lite smidigare och kan göra skillnad en kall måndagsmorgon. Som eluppvärmd ratt, extra ljudisolering och parkeringssensorer bak.
– Det är små detaljer som svenskarna vill ha i vardagen. Det ger bilar som blir väldigt uppskattade, säger Henrik Degling.
En bil som underlättar i vardagslivet måste också kunna erbjuda gott om utrymme och en känsla av rymlighet på insidan, i kombination med en smidig storlek.

– Det har varit ett viktigt arbete att skapa bilar som är så finurligt planerade och konstruerade att de upplevs som mycket större än vad de ser ut på utsidan, förklarar Henrik Degling, produktchef på Hyundai, som en del av i20:s framgångar.

Med den nya specialversionen i20 Move! har Hyundai tagit alla i20:s finesser, med klassledande utrymme, smart teknik och generösa garantier, och paketerat den med extra utrustning och snygga designdetaljer till ett bra inköpspris. Allt för att erbjuda en smidig lösning för en vardag som aldrig står still.

"I vår har Hyundai paketerat om i20 och erbjuder nu ett instegspris på låga 119 900 kronor, vilket gör i20 till en av landets allra billigaste bilar alla kategorier."

– Allt om bilar

Här är nya i20 Move!

Snygga designdetaljer och smarta funktioner.

Bygg din i20 Move!Mer om bilen


Strålkastare med projektorljus och kurvljus.

Eluppvärmd läderratt med rattknappar för ljudsystem och Bluetooth/handsfree.

Mörktonade bakrutor för bättre insyns- och solskydd.

Klassledande utrymmen och mittkonsol med armstöd och förvaring.

Boka provkörning

*
*
*
* Obligatorisk uppgift
Genom att fylla i din e-postadress ovan samtycker du till att Hyundaikoncernen och de återförsäljare som är knutna till Hyundaikoncernen får använda den för bl.a. informations- och marknadsföringsändamål. För mer information se vår integritetspolicy
Provkorning thankyou

Tack!

Vi har tagit emot din intresseanmälan och kontaktar dig så snart vi kan.

UTVECKLINGEN BAKOM DEN SMARTA VARDAGSBILEN
Stäng
Missa inte våra nyheter och erbjudanden
- prenumerera på Hyundais nyhetsbrev
Genom att fylla i din e-postadress ovan samtycker du till att Hyundaikoncernen och de återförsäljare som är knutna till Hyundaikoncernen får använda den för bl.a. informations- och marknadsföringsändamål. För mer information se vår integritetspolicy.
Laddar...
Icon chat 4f2c2cefecd7f346d471433e581e5759238aa8ff3b999753033ae0cde38ace54
Chatta

Ställ dina frågor här

Välj modell

Välj motor

Välj utrustning

Jämför utrustningspaket

Välj färg

Finansiering

Så har vi räknat

Privatlån

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Priser sätts av varje återförsäljare. Finansieringsförslaget avser Hyundai Finans med 3.33% i nominell ränta samt ett restvärde på ca 40%. Inbyte/Kontantinsats motsvarande 30% (min. 20% enl. lag).

Privatleasing

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Privatleasingförslag via Hyundai Finans: 36 mån, 4 500 mil, ingen första förhöjd avgift. Övermil debiteras med 10 kr per mil, men prata med din återförsäljare om du innan känner att du vill göra en beräkning på fler antal mil redan nu.

Tjänstebil

Förmånsvärde: Avser förmånsvärde netto beräknat med 50% marginalskatt.

Företagsleasing Alla priser exkl moms. Vi har räknat med en förhöjd första leasingkostnad om 20% av bilens värde. Aviseringsavgift på 55:- samt Uppläggningsavgift på 595:- tillkommer. Restvärde 50%. Leasingtid 36 månader.

www.hyundaifinans.se