Toppbild nya tucson

HITTA SUVEN SOM PASSAR DIG

Biltest - 28 Juni 2018

Crossovers och SUV:ar är till för dig som vill ha möjligheter i livet. Bilen ska inte begränsa dig – den ska öppna upp för nya upplevelser. Oavsett om du enkelt vill ha plats för barnvagn eller kunna ge dig ut i utmanande terräng löser crossovers och SUV:ar dina behov, men vilken passar dig bäst?


Vilken SUV passar dig bäst?

KONA exterior confident feature

KONA

En minde SUV utrustad för vardagslyx, som varken kompromissar med design, komfort eller funktion. Med detaljer som en förstklassig ljudanläggning från KRELL och vår head-up display utstrålar KONA exklusivitet.

Den senaste utrustningen finns att tillgå med både aktiva och passiva säkerhetsfunktioner.

Mer om KONA

kona-electric-modell

KONA Electric

Den elektrifierade versionen av KONA passar dig som vill minska utsläppen, men behålla körglädjen. Som Europas första eldrivna kompakt-SUV är KONA Electric en banbrytande nykomling.

Räckvidden på upp till 45 mil och de moderna funktionerna gör att bilen passar dig som vill ha något extra.

Mer om KONA Electric

Tucson-paket-bild-1

Tucson

Vill du ha en sportig och stark bil, med bra bränsleförbrukning? Då är storsäljaren Tucson ditt val, som nu uppdaterats som mildhybrid.

Bilen har hyllats för sin körglädje och rappa respons på vägarna, med stora möjligheter att välja mellan ett brett urval av prestanda och förbrukning.

Mer om Tucson

SantaFe-paket-bild-2

Santa Fe

Klassikern inom SUV:ar som älskas av många. Genom åren har Santa Fe utvecklats till en lyxig och sofistikerad favorit, med premiumkänsla i allt från exklusiva material till körkänslan.

Med en kraftfulla storlek och motor passar Santa Fe bra dig som vill kunna dra tungt, och barnfamiljen tack vare sitt lastutrymme och sköna baksäten.

Mer om Santa Fe

Hitta handlare

Hos våra Hyundaihandlare kan du sätta dig bakom ratten och utforska bilarna mer.
Hitta Hyundaihandlare

Boka provkörning

Kontakta återförsäljare.

*
*
*
*
* Obligatorisk uppgift

Genom att skicka in formuläret godkänner du att blir kontaktad av Hyundais återförsäljare för att behandla din begäran med utgångspunkt från den information du har lämnat. Vi behandlar dina personuppgifter på sätt som beskrivs i vår sekretesspolicy och cookiepolicy. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att kontakta Hyundai Bilar Import AB.

Tack!

Vi har tagit emot din intresseanmälan. Vi kontaktar dig så snart vi kan.

HITTA SUVEN SOM PASSAR DIG
Stäng
Missa inte våra nyheter och erbjudanden
- prenumerera på Hyundais nyhetsbrev
Genom att fylla i din e-postadress ovan samtycker du till att Hyundaikoncernen och de återförsäljare som är knutna till Hyundaikoncernen får använda den för bl.a. informations- och marknadsföringsändamål. För mer information se vår integritetspolicy.
Laddar...
Icon chat 4f2c2cefecd7f346d471433e581e5759238aa8ff3b999753033ae0cde38ace54
Chatta

Ställ dina frågor här

Välj modell

Välj motor

Välj utrustning

Jämför utrustningspaket

Färg

Välj färg

Välj takfärg

(Färgen kan avvika från det faktiska utförandet.)

Finansiering

Så har vi räknat

Privatlån

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Priser sätts av varje återförsäljare. Finansieringsförslaget avser Hyundai Finans med 3.33% i nominell ränta samt ett restvärde på ca 40%. Inbyte/Kontantinsats motsvarande 30% (min. 20% enl. lag).

Privatleasing

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Privatleasingförslag via Hyundai Finans: 36 mån, 4 500 mil, ingen första förhöjd avgift. Övermil debiteras med 10 kr per mil, men prata med din återförsäljare om du innan känner att du vill göra en beräkning på fler antal mil redan nu.

Tjänstebil

Förmånsvärde: Avser förmånsvärde netto beräknat med 50% marginalskatt.

Företagsleasing Alla priser exkl moms. Vi har räknat med en förhöjd första leasingkostnad om 20% av bilens värde. Aviseringsavgift på 55:- samt Uppläggningsavgift på 595:- tillkommer. Restvärde 50%. Leasingtid 36 månader.

www.hyundaifinans.se