Artikeltoppbild hemligheterna bakom populara i20

HEMLIGHETERNA BAKOM POPULÄRA i20

Bilnyheter - 4 Juli 2017

Hyundai i20 tillhör biltillverkarens absoluta storsäljare och har hyllats av flera kända motormagasin för sin rymlighet och komfort i kombination med den smidiga storleken. Här är anledningarna till varför.

Många söker en bil som inte kostar så mycket att köpa, som har låg bensinförbrukning och smidig storlek för vardagslivet. Samtidigt ställs det höga krav på modern utrusning, bra kvalitet och hög säkerhet. Hyundai har utvecklat och förfinat sina bilar i småbilssegmentet för att möta behoven och förväntningarna hos förarna. Vilket också gett resultat – Hyundai i20 är en riktig storsäljare. 

När Allt om bilar (Expressen) lyfter fram vårens bästa småbilsköp, finns i20 med bland topplaceringarna. ”I vår har Hyundai paketerat om i20 och erbjuder nu ett instegspris på låga 119 900 kronor, vilket gör i20 till en av landets allra billigaste bilar alla kategorier. Med i20 kommer en lätt och enkel styrning, bra stolar och en bra förarmiljö.” skriver tidningen på webben.

Även ute i Europa har i20 fått ta emot hyllningar i pressen. Till exempel placerar det berömda tyska motormagasinet Auto Zeitung, i20 i topp i flera kategorier i sina nyligen genomförda jämförelsetester. Tidningen skriver bland annat att Hyundai förtjänar "sin ledande ställning inom segmentet små bilar. Det är anmärkningsvärt hur omsorgsfullt företaget utvecklar sina fordon."

– De senaste testerna bekräftar vårt starka förtroende för hela i-familjen. Samtliga modeller har designats, utvecklats, testats och tillverkats i Europa för att möta behovet och förväntningarna från våra Europeiska kunder, säger Thomas A. Schmid, Chief operating officer på Hyundai Motor Europa.

Fem anledningar att älska Hyundai i20

Liten bil med stort bagage
i20 erbjuder en rymlig inredning och har gott om utrymme i den 326-liter stora bagageluckan, vilket belönas med höga betyg i Auto Zeitung's tester. Aftonbladet bil beskriver i20's kupé som rymlig, vilket gör att man lätt tror att man sitter i en större bil.

Det praktiska utrymmet gör också att många förstagångsföräldrar satsar på i20 när familjen växer. "Unga föräldrar som bor i stan behöver en smidig bil som är lätt att parkera. Samtidigt rymmer i20 både barnvagn och barnstol," säger Roland Bägén, marknadschef på Hyundai.
 
Enastående bromssystem
Auto Zeitung's testpanel lyfter också fram bilens enastående bromssystem, med en stoppsträcka på 35,6 meter vid 100 km/h, samt den imponerande kvaliteten och funktionaliteten och hantverket som ligger bakom.

Bekväm även på den längre resan
i20 är välkänd för sina bekväma sittplatser som tillåter en avslappnad position, tack vare flera justeringsalternativ för både säten och ratt. Perfekt även för långa resor.
 
Kraftfull & dynamisk
Auto Zeitung's beskriver den trecylindriga turbomotorn som kraftfull, elastisk och varvvillig, vilket gör i20 till en toppsprinter med en potentiell maxhastighet på 188 km/h.

Generösa garantier
Med god kvalitet finns också möjlighet till generösa garantier. Hyundais bilar omfattas av ett garantipaket som ger 5 års nybilsgaranti med fri körsträcka.

Kontakta återförsäljare.

*
*
*
*
* Obligatorisk uppgift
Genom att fylla formuläret ger du Hyundai Bilar AB inkl. samarbetspartners rätten att hantera dina personuppgifter. Personuppgifter kan komma att överföras till någon av våra samarbetspartners eller auktoriserad återförsäljare i syfte att administrera ditt ärende. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter se vår integritetspolicy

Tack!

Vi har tagit emot din intresseanmälan. Vi kontaktar dig så snart vi kan.

HEMLIGHETERNA BAKOM POPULÄRA i20
Stäng
Missa inte våra nyheter och erbjudanden
- prenumerera på Hyundais nyhetsbrev
Genom att fylla i din e-postadress ovan samtycker du till att Hyundaikoncernen och de återförsäljare som är knutna till Hyundaikoncernen får använda den för bl.a. informations- och marknadsföringsändamål. För mer information se vår integritetspolicy.
Laddar...
Icon chat 4f2c2cefecd7f346d471433e581e5759238aa8ff3b999753033ae0cde38ace54
Chatta

Ställ dina frågor här

Välj modell

Välj motor

Välj utrustning

Jämför utrustningspaket

Välj färg

Finansiering

Så har vi räknat

Privatlån

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Priser sätts av varje återförsäljare. Finansieringsförslaget avser Hyundai Finans med 3.33% i nominell ränta samt ett restvärde på ca 40%. Inbyte/Kontantinsats motsvarande 30% (min. 20% enl. lag).

Privatleasing

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Privatleasingförslag via Hyundai Finans: 36 mån, 4 500 mil, ingen första förhöjd avgift. Övermil debiteras med 10 kr per mil, men prata med din återförsäljare om du innan känner att du vill göra en beräkning på fler antal mil redan nu.

Tjänstebil

Förmånsvärde: Avser förmånsvärde netto beräknat med 50% marginalskatt.

Företagsleasing Alla priser exkl moms. Vi har räknat med en förhöjd första leasingkostnad om 20% av bilens värde. Aviseringsavgift på 55:- samt Uppläggningsavgift på 595:- tillkommer. Restvärde 50%. Leasingtid 36 månader.

www.hyundaifinans.se