Tucson i20 active

CROSSOVERS OCH SUVAR - UPPLEVELSER ATT LÄNGTA TILL

Bilnyheter - 8 April 2016

Ett kaxigt lillasyskon, och ett kraftfullt storasyskon. Det är essensen av i20 Active och Tucson från Hyundai. Olika personligheter, som båda ger en högst personlig körupplevelse. Utforska Hyundais crossovers och kompakta SUVar här.

I oktober förra året lanserades nya SUVen Tucson och slog på sex veckor försäljningsrekord för Hyundai i Europa. Nu kommer det uppnosiga lillasyskonet till Tucson - nya crossovern i20 Active.

Medan Tucson är tung, kraftfull och har de senaste teknologiska funktionerna är i20 Active mindre och livfullare med en ungdomlig körkänsla. Följ med på äventyr med de två karaktärerna.


NYA HYUNDAI I20 ACTIVE

DEN SPORTIGA UTMANAREN

En sportig följeslagare när du ger dig ut på äventyr, och en streetsmart stadsbil för vardagslivet. Nya i20 Active är skapad för dig som vill förena upptäckarlust med smidighet. Sätt dig bakom ratten och känn kraften i turbomotorn och det inspirerande motorljudet. Med i20 Active börjar upplevelsen innan du är framme.
Mer om bilen Bygg din bil

Följ @HyundaiSverige på Instagram

"Den är kvick och lättmanövrerad, det passar mig. Sportig för att vara liten och rolig att köra."

– Marcus ”Zyrken” Gustafsson, parkourstjärna
Läs hela intervjun Bygg din bil

"När jag satte mig i den och började köra så bara skrek jag rakt ut, på riktigt!
Den är som en rallybil."

– Sara Öhman, träningsprofil
Läs hela intervjun Bygg din bil

NYA HYUNDAI TUCSON

FÖDD ATT UTKLASSA

Djärv formgivning, smart teknologi och en exklusiv premiumkänsla. Det är några av skälen till att nya Tucson gör succé. Sätt dig bakom ratten på den starka SUVen och upplev njutningen i en storslagen körupplevelse.
Mer om bilen Bygg din bil

"Det är en av de skönaste bilarna jag kört."

– Tim Lorentzen, äventyrare

Läs hela intervjun med den allsidiga äventyraren Tim Lorentzen. Få reda på varför Tucson är en grym följeslagare i vardagen och under dina helgäventyr.

Läs hela intervjun Bygg din bil


CROSSOVERS OCH SUVAR - UPPLEVELSER ATT LÄNGTA TILL
Stäng
Missa inte våra nyheter och erbjudanden
- prenumerera på Hyundais nyhetsbrev
Genom att fylla i din e-postadress ovan samtycker du till att Hyundaikoncernen och de återförsäljare som är knutna till Hyundaikoncernen får använda den för bl.a. informations- och marknadsföringsändamål. För mer information se vår integritetspolicy.
Laddar...
Icon chat 4f2c2cefecd7f346d471433e581e5759238aa8ff3b999753033ae0cde38ace54
Chatta

Ställ dina frågor här

Välj modell

Välj motor

Välj utrustning

Jämför utrustningspaket

Välj färg

Finansiering

Så har vi räknat

Privatlån

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Priser sätts av varje återförsäljare. Finansieringsförslaget avser Hyundai Finans med 3.33% i nominell ränta samt ett restvärde på ca 40%. Inbyte/Kontantinsats motsvarande 30% (min. 20% enl. lag).

Privatleasing

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Privatleasingförslag via Hyundai Finans: 36 mån, 4 500 mil, ingen första förhöjd avgift. Övermil debiteras med 10 kr per mil, men prata med din återförsäljare om du innan känner att du vill göra en beräkning på fler antal mil redan nu.

Tjänstebil

Förmånsvärde: Avser förmånsvärde netto beräknat med 50% marginalskatt.

Företagsleasing Alla priser exkl moms. Vi har räknat med en förhöjd första leasingkostnad om 20% av bilens värde. Aviseringsavgift på 55:- samt Uppläggningsavgift på 595:- tillkommer. Restvärde 50%. Leasingtid 36 månader.

www.hyundaifinans.se