5 saker du vill veta om nya kona

5 saker du vill veta om nya kona

15 Oktober 2017

Snart kommer nya KONA – en väloptimerad SUV som inte kompromissar med varken prestanda, säkerhet, komfort eller design. Det gör modellen perfekt för den moderna människan, utmärkt både för storstadstrafik och landet.
Trotthetsvarnare

KONA är utrustad med all den senaste tekniken för att maximera säkerheten och samtidigt förbättra varje körupplevelse.

  • Autobroms med detektering av fotgängare
  • Kollisionsvaring
  • Döda vinkeln-varning
  • Varning för korsande trafik vid backning
  • Filhållningsassistans och filbytesvarning
  • Helljusassistans
  • Trötthetsvarning för föraren
Display Auto 16 9

KONAs avancerade uppkopplingsmöjligheter underlättar för alla i bilen. För att på bästa sätt tillgodogöra dina behov finns olika val.

Med vårt nya Display Audio-system kan du ringa samtal, streama musik och använda olika navigationsappar. LCD-pekskärmen på 7-tum har ett backkamerasystem med dynamiska riktlinjer och därtill har systemet stöd för Apple CarPlay och Android Auto.

Vill du ha ännu större display erbjuder vi även en imponerande 8-tumsskärm.

Kona Design 16 9

På Hyundai vet vi att din bil inte bara är en bil. Din bil representerar dig. Därför ger vi dig möjligheten att välja den färgkombination på KONA som representerar vem du är.

KONA erbjuder en rad olika färgkombinationer, eftersom det tvåfärgade taket kombineras med en av våra karossfärger. Som komplement till ditt val är KONA utrustad med vår nya kaskadgrill, vilken bidrar till en imponerande front.

2017 Kona Liveblog 16 9

KONA är vår första modell med vår nya head-up-display på 8 tum, där väsentlig information omedelbart projiceras i förarens synfält. Den upplysta displayen erbjuder överlägsen synlighet även dagtid, för att garantera säkra bilturer dygnet runt.

Att KONA är skapad för den moderna människan är påtagligt även inuti bilen. Exempelvis bjuder ljudanläggningen från Krell på en förstklassig ljudupplevelse med sina åtta högtalare. Tack vare det åttakanaliga slutsteget som pumpar ut 45 Watt per kanal förvandlas din KONA till en konserthall.

KONA är skapad med vardagslyx i tanken vilket märks på flera sätt. Det generösa ben- och lastutrymmet gör varje resa betydligt mer bekväm, samtidigt som den eluppvärmda ratten är ovärderlig när det är kallt ute. Utöver det fulländas din SUV-upplevelse av komforten och överblicken den höga sittposition ger. Dessa är endast några av de funktioner KONA utrustats med för att underlätta vardagen och öka körglädjen.