Uppdatera fordonets mjukvara Hyundai Sverige.

Uppdatera mjukvaran i din Hyundai

De senaste uppdateringarna

Som den första Hyundai-modellen erbjuder IONIQ 6, utöver uppdateringar av navigation och infotainment, OTA-uppdateringar (Over The Air) av fordonets mjukvara. Med en enda knapptryckning kan du få tillgång till de allra senaste uppdateringarna och behöver inte besöka din lokala Hyundai-återförsäljare.
Alltid uppdaterad

Alltid uppdaterad

Din IONIQ 6 är alltid uppdaterad, som en helt ny bil med de senaste funktionerna och förbättringarna.

Enkelt med OTA

Om en uppdatering av mjukvaran finns tillgänglig kan den laddas ner direkt till bilen. Nedladdningen startar under körning, men installationen påbörjas först när du har parkerat bilen och stängt av motorn. Du kan förhandsgranska information om den aktuella uppdateringen för att avgöra om installationen ska utföras direkt eller vid en annan tidpunkt. Bilen bör inte startas under uppdateringen. När installationen är klar skickas en notis till din mobiltelefon.
Notis på pekskärmen

Notis på pekskärmen

Så fort en ny programuppdatering finns tillgänglig visas ett meddelande i bilens infotainment-system.

Uppdatera direkt eller senare

Uppdatera direkt eller senare

Följ bara instruktionerna på pekskärmen för att uppdatera direkt eller skjuta upp installationen till senare.

Har min bil OTA-funktion?

IONIQ 6 är den första Hyundai-modellen som har stöd för OTA-uppdateringar av fordonets mjukvara. Fler och fler modeller kommer inom kort att utrustas med denna smarta funktion.
Upptäck IONIQ 6

Upptäck IONIQ 6

Med upp till 614 km räckvidd, ultrasnabb laddning och en sofistikerad interiör med innovativa materialval, kombinerar IONIQ 6 enastående prestanda med exceptionell elegans.

Läs mer

Vanliga frågor

Dagens fordon är rullande datorer. För att hålla dem uppdaterade utan att du ska behöva besöka en återförsäljare har vi utrustat dem med trådlösa fjärruppdateringar – samma internetbaserade teknik som används för datorer och mobiltelefoner. Denna typ av mjukvaruuppdateringar kallas för OTA-uppdateringar (Over The Air).

IONIQ 6 är den första Hyundai-modellen som erbjuder OTA-uppdateringar av fordonets mjukvara.

Med varje ny Hyundai medföljer det ett gratis abonnemang på Bluelink och under denna period är OTA-uppdateringar av fordonets mjukvara gratis. För att fortsätta nyttja OTA-uppdateringar av fordonets mjukvara behöver du förnya ditt Bluelink-abonnemang.

Läs mer

Infotainmentsystemet vägleder dig när du ska genomföra en uppdatering av fordonets mjukvara så att den går rätt till.

Uppdateringen av fordonet ska utföras enligt instruktionerna på pekskärmen. Det finns vissa krav som du måste uppfylla. När detta är gjort kan du lämna bilen och behöver inte vänta tills installationen är klar.

Läs mer om trådlös uppdatering

Tillbaka till översikten

Tillbaka till översikten

Uppdatering av navigation & infotainment

Uppdatering av navigation & infotainment