Saesonkampagner Hero

Säsongskampanjer

Möt säsongen på ett säkert sätt.

Din Hyundai tar väl hand om dig. Därför måste du också ta väl hand om den. Och vi vill gärna hjälpa dig lite på vägen. Med våra aktuella kampanjer kan du se till att din Hyundai är klar för olika väderomslag.

Anmäl din Hyundai till minHyundai och få extra fördelar. Till exempel kan du som medlem redan nu spara pengar på en effektiv A/C-service. Ladda ner minHyundai-appen till iOS eller Android redan idag – eller anmäl din bil genom att klicka här.

Prisvänlig Service 5+

Till dig som äger en Hyundai, som är mer än 5 år gammal, har vi tagit fram servicekonceptet Service 5+. Till ett fast, lågt pris får du service, rådgivning och originaldelar.

Halkfria gummimattor

Skydda din bil mot vatten, lera, sand och salt med hjälp av slitstarka och väderbeständiga gummimattor, som är lätta att rengöra. Ett set består av fyra mattor.

Nya torkarblad

Förbättra sikten med ett set nya torkarblad. Då har du de bästa förutsättningarna för säker körning – och så undviker du att gamla torkarblad repar din vindruta.

Prisvärd instegsbelysning

Undvik vattenpölar när du går ur bilen under höstens mörkare timmar. Med instegsbelysning får du en upplyst väg när du öppnar framdörrarna. Kan också fås med Hyundai-logo.

Viktig säkerhetsväska

En säkerhetsväska är obligatorisk i varje bil. Var väl rustad på vägen med Hyundai säkerhetsväska, som innehåller både Första hjälpen-kit, två säkerhetsvästar och en varningstriangel.

Tänk original – det lönar sig

Hyundai Originaltillbehör och -reservdelar har utvecklats och tillverkats speciellt för din Hyundai. Det är din garanti för att inget har lämnats åt slumpen. Samtidigt är det din garanti för att det som du får alltid lever upp till Hyundais stränga krav på kvalitet och hållbarhet. Titta in – vi hjälper dig gärna med professionell rådgivning och yrkesmässigt korrekt montering.

Alla angivna priser är vägledande försäljningspriser inkl moms och eventuell montering. Kontakta närmaste Hyundai-återförsäljare för mer information.