Hitta återförsäljare

För avvikande öppettider under helgdagar, vänligen kontakta din lokala Hyundai-återförsäljare eller verkstad.

Hyundai-återförsäljare är proffs på din bil

De bästa förutsättningarna att ta hand om dig och din bil

Våra auktoriserade Hyundai-återförsäljare och Hyundai-verkstäder är specialister på Hyundai och har därför de allra bästa förutsättningarna att ta hand om dig och din bil. Personalen har lång erfarenhet och stor kunskap om alla modeller. Om du behöver vägledning, vill köpa originaltillbehör, boka provkörning eller service är du alltid välkommen att vända dig till en Hyundai-återförsäljare.

När du bokar service hos en auktoriserad Hyundai-verkstad utförs den alltid av specialutbildade tekniker. Dessutom kan du vara helt säker på att alla föreskrifter från fabriken efterföljs och att endast Hyundai originalreservdelar används vid eventuella reparationer. De håller samma höga kvalitet som resten av din bil, vilket innebär att den kan fortsätta att fungera på topp.

Alltid 5 års nybilsgaranti på köpet

Din Hyundai har skapats för att skänka dig långvarig körglädje. Fabriksgarantin täcker dig i 5 år, oavsett hur många kilometer du kör. Att vi kan erbjuda alla Hyundai-ägare en nybilsgaranti utan kilometerbegränsning beror på att vi känner våra bilar och vet att de håller hög kvalitet.

I praktiken innebär det att om något går sönder, utöver de vanliga slitagedelarna, så lagar din Hyundai-verkstad felet helt kostnadsfritt. Förutsättningen är förstås att din Hyundai servats och skötts enligt rekommendationerna i garanti- och serviceboken. Det enda du behöver hålla ordning på är dina bilnycklar. Din Hyundai-återförsäljare tar hand om resten.

Vanliga frågor

Vem säljer Hyundai i Sverige?
Vem servar Hyundai?