ioniq-logo

Driven by e-motion.

DET BÄTTRE VALET FÖR TJÄNSTEBIL

UTFORSKA IONIQ HYBRID OCH ELBIL

El förändrar världen. Hyundai IONIQ hybrid och elbil har hyllats av branschpressen för sin körglädje, design och bränslesnålhet. Och det bästa av allt – är du intresserad av en tjänstebil ger IONIQ elbil ett förmånsvärde så lågt som 863 kr/mån. IONIQ hybrid ger ett förmånsvärde på 1 409 kr/mån

Bygg din bilHitta Hyundaihandlare

Sätt dig bakom ratten på en IONIQ.

Lämna dina uppgifter här så blir du kontaktad för att få svar på frågor eller boka in en provkörning.

Boka provkörning

*
*
*
* Obligatorisk uppgift
Genom att fylla i din e-postadress ovan samtycker du till att Hyundaikoncernen och de återförsäljare som är knutna till Hyundaikoncernen får använda den för bl.a. informations- och marknadsföringsändamål. För mer information se vår integritetspolicy

Tack!

Vi har tagit emot din intresseanmälan om IONIQ. Vi kontaktar dig så snart vi kan.

Intresserad av en miljöbil som tjänstebil? Läs här om varför allt fler väljer elbil, laddhybrid eller hybrid

Läs mer om tjänstebilar
Ioniq hybrid plate

IONIQ hybrid

Roligare körning med lägre utsläpp.

Hybriden har både en bensinmotor och en elmotor, vilket gör att räckvidden blir densamma som en konventionell bil och föraren blir inte beroende av närhet till laddstolpar (batteriet laddas automatiskt under körning). Elmotorn hjälper till att skapa en låg bränsleförbrukning, och du kan ta dig fram på bara el, helt utsläppsfritt, i hastigheter upp till 120 km/h. IONIQ hybrid är ensam på marknaden om att ha en dubbelkopplingslåda, vilket ger en sportigare körupplevelse. IONIQ har fått fem stjärnor i Euro NCAP:s rigorösa säkerhetstester. Klassledande lastutrymme med kombikänsla och uppkopplingsmöjligheter med bl.a. Apple CarPlay. Det populära valet för personer som ännu inte blivit helt vana vid rena elbilar.
Räckvidd: ca 132 mil.
CO2: 79 g/km.

Pris från 249 900 kr

Ioniq plugin plate

IONIQ laddhybrid

Det bästa av två världar

IONIQ laddhybrid lanseras under 2017. Den som väljer IONIQ laddhybrid kan räkna med en uppskattad räckvidd på ungefär 50 kilometer när bilen drivs med enbart elektricitet, helt utan utsläpp. Perfekt för vardagspendlingen, och med riktigt bra förmånsvärden till tjänstebilen. Energin kommer från ett kraftfullt litium-jon-polymer-batteri som dels tar vara på energin under körningen och kan laddas via en sladd. Elmotorn tillsammans med bensinmotorn ger en total systemeffekt på 141 hk, utan begränsningar i hur långt du kan köra.

Lanseras 2017

Ioniq electric plate

IONIQ elbil

Inga utsläpp. Inga kompromisser.

Elbilen är valet för den riktigt miljömedvetna då den inte ger några utsläpp. IONIQ elbil drivs av en elektrisk motor på 88 kW och ett supereffektivt 28 kWh LitiumJonPolymer-batteri, som ger dig klassledande räckvidd på hela 280 km på en enda laddning. Batteriet är monterat under baksätet vilket ger en låg tyngdpunkt för bra vägegenskaper. IONIQ har fått fem stjärnor i Euro NCAP:s rigorösa säkerhetstester, den har stort lastutrymme tack vare batteriets placering, och uppkopplingsmöjligheter med bl.a. Apple CarPlay. Elbilen är ett perfekt val för exempelvis den som bor i storstad och pendlar till jobbet, eller vill ha en tjänstebil med riktigt låga förmånsvärden.
Räckvidd: 28 mil.
CO2: 0 g/km.

Pris från 331 900 kr*

*Priset på elbilen avser summan efter avdragen supermiljöbilspremie på 40 000 kr.

Ioniq hybrid paket bild 1

IONIQ hybrid

Roligare körning med lägre utsläpp.

Förmånsvärde från 1 409 kr/mån

Pris från 249 900 kr

Bygg IONIQ hybrid
Ioniq elbil paket bild 1

IONIQ elbil

Inga utsläpp. Inga kompromisser.

Förmånsvärde från 863 kr/mån

Pris från 371 900 kr

Bygg IONIQ Elbil

Vill du veta mer om IONIQ? Här kan du läsa mer om IONIQ elbil, hybrid och laddhybrid.

Läs mer om IONIQ
Den här hybriddrivlinan är riktigt bra! Här finns tillräckligt mycket kraft samtidigt som förbrukningen är låg. Förbränningsmotorn samverkar med elmotorn på ett harmoniskt sätt och Hyundai har lyckats kombinera det fint med en dubbelkopplingslåda.
– Allt om bilar
Fördelen är att körupplevelsen blir mer lik en vanlig bil, speciellt under accelerationen i högre farter där Toyotas hybridbilar blir surriga och jobbiga att lyssna på. IONIQ har totalt 141 hk, och är därmed nästan 20 hästar starkare än Prius.
– Vi Bilägare
I sportläget får bilen extra vrid och känsligare pedal. Sportläget blev snabbt en favorit – den ögonblickliga gasresponsen gör att bilen känns riktigt kvick. (...) Med IONIQ har Hyundai tagit fram en seriös utmanare i el- och hybridkategorin.
– Teknikens Värld

IONIQ – fylld med smart utrustning och modern teknik.

Läs artiklarna om IONIQ på Hyundai Magazine.

Stäng
Missa inte våra nyheter och erbjudanden
- prenumerera på Hyundais nyhetsbrev
Genom att fylla i din e-postadress ovan samtycker du till att Hyundaikoncernen och de återförsäljare som är knutna till Hyundaikoncernen får använda den för bl.a. informations- och marknadsföringsändamål. För mer information se vår integritetspolicy.
Laddar...
Icon chat 4f2c2cefecd7f346d471433e581e5759238aa8ff3b999753033ae0cde38ace54
Chatta

Ställ dina frågor här

Välj modell

Välj motor

Välj utrustning

Jämför utrustningspaket

Välj färg

Finansiering

Så har vi räknat

Privatlån

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Priser sätts av varje återförsäljare. Finansieringsförslaget avser Hyundai Finans med 3.33% i nominell ränta samt ett restvärde på ca 40%. Inbyte/Kontantinsats motsvarande 30% (min. 20% enl. lag).

Privatleasing

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Privatleasingförslag via Hyundai Finans: 36 mån, 4 500 mil, ingen första förhöjd avgift. Övermil debiteras med 10 kr per mil, men prata med din återförsäljare om du innan känner att du vill göra en beräkning på fler antal mil redan nu.

Tjänstebil

Förmånsvärde: Avser fast förmånsvärde brutto.

Kostnad för dig: Avser förmånsvärde netto beräknat med 50% marginalskatt.

Företagsleasing Alla priser exkl moms. Vi har räknat med en förhöjd första leasingkostnad om 20% av bilens värde. Aviseringsavgift på 55:- samt Uppläggningsavgift på 595:- tillkommer. Restvärde 50%. Leasingtid 36 månader.

www.hyundaifinans.se