ioniq-logo

Driven by e-motion.

UPPLEV DET BÄTTRE VALET

UTFORSKA IONIQ HYBRID OCH ELBIL

El förändrar världen. Hyundai IONIQ är bilen som ger dig möjlighet att välja en nivå av eldrift som är perfekt för dig – hybrid, laddhybrid eller elbil. (Laddhybriden lanseras under 2017.) Samtliga med klassledande egenskaper och prestanda.
Det är lätt att göra bättre val när alla val är bättre.

Bygg din bil Hitta Hyundaihandlare

Sätt dig bakom ratten på en IONIQ.

Lämna dina uppgifter här så blir du kontaktad för att få svar på frågor eller boka in en provkörning.

Boka provkörning

*
*
*
* Obligatorisk uppgift
Genom att fylla i din e-postadress ovan samtycker du till att Hyundaikoncernen och de återförsäljare som är knutna till Hyundaikoncernen får använda den för bl.a. informations- och marknadsföringsändamål. För mer information se vår integritetspolicy
Provkorning thankyou

Tack!

Vi har tagit emot din intresseanmälan och kontaktar dig så snart vi kan.

Ioniq hybrid plate

IONIQ hybrid

Roligare körning med lägre utsläpp.

Hybriden har både en bensinmotor och en elmotor, vilket gör att räckvidden blir densamma som en konventionell bil och föraren blir inte beroende av närhet till laddstolpar (batteriet laddas automatiskt under körning). Elmotorn hjälper till att skapa en låg bränsleförbrukning, och du kan ta dig fram på bara el, helt utsläppsfritt, i hastigheter upp till 120 km/h. IONIQ hybrid är ensam på marknaden om att ha en dubbelkopplingslåda, vilket ger en sportigare körupplevelse. IONIQ har fått fem stjärnor i Euro NCAP:s rigorösa säkerhetstester. Klassledande lastutrymme med kombikänsla och uppkopplingsmöjligheter med bl.a. Apple CarPlay. Det populära valet för personer som ännu inte blivit helt vana vid rena elbilar.
Räckvidd: ca 132 mil.
CO2: 79 g/km.

Pris från 249 900 kr

Ioniq plugin plate

IONIQ laddhybrid

Det bästa av två världar

IONIQ laddhybrid lanseras under 2017. Den som väljer IONIQ laddhybrid kan räkna med en uppskattad räckvidd på ungefär 50 kilometer när bilen drivs med enbart elektricitet, helt utan utsläpp. Perfekt för vardagspendlingen, och med riktigt bra förmånsvärden till tjänstebilen. Energin kommer från ett kraftfullt litium-jon-polymer-batteri som dels tar vara på energin under körningen och kan laddas via en sladd. Elmotorn tillsammans med bensinmotorn ger en total systemeffekt på 141 hk, utan begränsningar i hur långt du kan köra.

Lanseras 2017

Ioniq electric plate

IONIQ elbil

Inga utsläpp. Inga kompromisser.

Elbilen är valet för den riktigt miljömedvetna då den inte ger några utsläpp. IONIQ elbil drivs av en elektrisk motor på 88 kW och ett supereffektivt 28 kWh LitiumJonPolymer-batteri, som ger dig klassledande räckvidd på hela 280 km på en enda laddning. Batteriet är monterat under baksätet vilket ger en låg tyngdpunkt för bra vägegenskaper. IONIQ har fått fem stjärnor i Euro NCAP:s rigorösa säkerhetstester, den har stort lastutrymme tack vare batteriets placering, och uppkopplingsmöjligheter med bl.a. Apple CarPlay. Elbilen är ett perfekt val för exempelvis den som bor i storstad och pendlar till jobbet, eller vill ha en tjänstebil med riktigt låga förmånsvärden.
Räckvidd: 28 mil.
CO2: 0 g/km.

Pris från 331 900 kr*

*Priset på elbilen avser summan efter avdragen supermiljöbilspremie på 40 000 kr.

Ioniq hybrid paket bild 1

IONIQ hybrid

Roligare körning med lägre utsläpp.

Privatleasingpris från 3 759 kr/mån

Pris från 249 900 kr

Bygg IONIQ hybrid
Ioniq elbil paket bild 1

IONIQ elbil

Inga utsläpp. Inga kompromisser.

Privatleasingpris från 4 424 kr/mån

Pris från 331 900 kr*

*Prisinfo
Stäng

Priset på elbilen avser summan efter avdragen supermiljöbilspremie på 40 000 kr.

Bygg IONIQ Elbil

Leverans av IONIQ elbil

IONIQ elbil finns ännu inte hos alla Hyundaihandlare i landet. De som har en elbil redo för dig att utforska från och med nu hittar du här:
(IONIQ hybrid finns på alla anläggningar, redo att sättas på prov av dig!)


Ort Hyundaihandlare med IONIQ elbil
Stockholm (Solna) Bilia
Stockholm (Täby) J Bil
Stockholm (Segeltorp) Bilia
Stockholm (Upplands Väsby) Stilbil
Jönköping Holmgrens Bil
Örebro Bilexpo
Göteborg (Hisings-Kärra) Holmgrens Bil
Luleå Dahlqvist Bil
Sundsvall Hyundai Center i Sundsvall
Umeå Bilspektrum
Lund Nilssons Bilcenter i Lund
Malmö Hyundai Center Malmö
Linköping Bilbyter i Linköping
Kristianstad Östra Skånes Bilvaruhus
Skövde Svenska Motor i V-Götaland
Uppsala R A Motor
Helsingborg Bilpartner i Helsingborg

Vill du veta mer om IONIQ? Här kan du läsa mer om IONIQ elbil, hybrid och laddhybrid.

Läs mer om IONIQ

Så tycker motorpressen.

"Först i världen med att erbjuda samma bil med tre olika drivlinor: hybrid, laddhybrid och elbil. Hyundai Ioniq Electric har säkra köregenskaper och räckvidd som räcker till för dagligt bruk. Med sin okomplicerade design, stora användbarhet och ett förhållandevis lågt pris är detta en elbil för folket! IONIQ elbil, vinnare av Teknikens Världs Stora Bilpris 2017"

– Teknikens Värld


"Den här hybriddrivlinan är riktigt bra! Här finns tillräckligt mycket kraft samtidigt som förbrukningen är låg. Förbränningsmotorn samverkar dessutom med elmotorn på ett harmoniskt sätt och Hyundai har lyckats kombinera det hela fint med en automatisk dubbelkopplingslåda"

– Allt om Bilar

"Fördelen är att körupplevelsen blir mer lik en vanlig bil, speciellt under accelerationen i högre farter där Toyotas hybridbilar blir surriga och jobbiga att lyssna på. IONIQ har totalt 141 hk, och är därmed nästan 20 hästar starkare än Prius."

– Vi Bilägare


"Under nästan tjugo år bakom ratten på nära tusentalet bilar har det inte hänt särskilt många gånger att jag överraskats och utropat Jaaa! efter första provturen. I detta fall på väg hem från bilens hemvist i norra Stockholm. Så pigg, lätthanterad, komfortabel, rymlig och praktisk är nämligen Ioniq att den goa känslan infinner sig direkt."

– Karlskoga Kuriren


IONIQ – fylld med smart utrustning och modern teknik.

Läs artiklarna om IONIQ på Hyundai Magazine.

Stäng
Missa inte våra nyheter och erbjudanden
- prenumerera på Hyundais nyhetsbrev
Genom att fylla i din e-postadress ovan samtycker du till att Hyundaikoncernen och de återförsäljare som är knutna till Hyundaikoncernen får använda den för bl.a. informations- och marknadsföringsändamål. För mer information se vår integritetspolicy.
Laddar...
Icon chat 4f2c2cefecd7f346d471433e581e5759238aa8ff3b999753033ae0cde38ace54
Chatta

Ställ dina frågor här

Välj modell

Välj motor

Välj utrustning

Jämför utrustningspaket

Välj färg

Finansiering

Så har vi räknat

Privatlån

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Priser sätts av varje återförsäljare. Finansieringsförslaget avser Hyundai Finans med 3.33% i nominell ränta samt ett restvärde på ca 40%. Inbyte/Kontantinsats motsvarande 30% (min. 20% enl. lag).

Privatleasing

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Privatleasingförslag via Hyundai Finans: 36 mån, 4 500 mil, ingen första förhöjd avgift. Övermil debiteras med 10 kr per mil, men prata med din återförsäljare om du innan känner att du vill göra en beräkning på fler antal mil redan nu.

Tjänstebil

Förmånsvärde: Avser fast förmånsvärde brutto.

Kostnad för dig: Avser förmånsvärde netto beräknat med 50% marginalskatt.

Företagsleasing Alla priser exkl moms. Vi har räknat med en förhöjd första leasingkostnad om 20% av bilens värde. Aviseringsavgift på 55:- samt Uppläggningsavgift på 595:- tillkommer. Restvärde 50%. Leasingtid 36 månader.

www.hyundaifinans.se