Hitta din lokala verkstad – Vi levererar bilservice i toppklass

Ring och boka på 020-677 677 eller hitta din lokala verkstad via vårt formulär.


Boka provkörning tackbild


Boka service

service-center--Images-Blocks-1

Underhållsservice

Vi är experter på Hyundai
En auktoriserad Hyundai-verkstad utför alltid service och reparationer enligt fabrikens senaste rekommendationer. Vi har tillstånd att hantera eventuella garantiarbeten och tekniska uppgraderingar rekommenderade av Hyundai-fabriken i samband med service. Vi kontrollerar också om det finns mjukvaruuppdateringar för din bil och uppdaterar den i så fall med dessa.

Våra certifierade tekniker är specialister på Hyundai, med en omfattande utbildning och kontinuerlig fortbildning. Så fort en ny modell kommer utbildas alla våra tekniker på den. Därför kan du vara säker på att vi till 100 % kan Hyundai.

Prisvärd service
En auktoriserad verkstad ger service som är prisvärd – var noga med att kontrollera att samma kontrollpunkter och åtgärder ingår när du jämför priser och innehåll. Kontrollera att du verkligen får det du betalar för.
De flesta av våra verkstäder kan erbjuda ersättningsbil i samband med ordinarie underhållsservice. Fråga när du bokar.

Hyundai MapCare
När du lämnar in din bil på underhållsservice hos en auktoriserad verkstad ingår även en kontroll och eventuell uppdatering av ditt Hyundai-navigationssystem till den senaste kart- och mjukvaruversionen. Helt gratis! Servicen gäller 5 årliga uppdateringar räknat från bilens första registreringsdatum. För privatimporterade bilar gäller särskilda villkor.

Regelbunden service är viktig
Följ servicebokens föreskrifter om regelbundet underhåll så förblir din bil pålitlig och säker. Anlita Hyundais auktoriserade verkstäder som har rätt utrustning, är utbildade för att ta hand om din Hyundai och har tillgång till Hyundai Original reservdelar.

Hitta en auktoriserad verkstad här.

 service-center--Images-Blocks-orginalservice

Hyundai Originalservice 6+

För dig som har en Hyundai som är äldre än 6 år finns ett mycket prisvärt serviceprogram – Hyundai Originalservice 6+. Servicen är anpassad efter bilens ålder och servicebehov, för att bibehålla kvaliteten och säkerheten hos din lite äldre bil. Den ger dig den trygghet det innebär att lämna bilen till en auktoriserad verkstad med utbildade Hyundai-tekniker.

Boka service hos närmaste verkstad

I Originalservice 6+ ingår dessutom ett års Hyundai Assistans. Den ger dig tillgång till vägassistans dygnet runt, inom en timme. Assistansen gäller ett år från servicedatum.

Hyundai Originalservice 6+ kostar från endast 1 495 kr. Erbjudandet gäller bilar som är 6 år eller äldre, med bensinmotor. Priset är av generalagenten rekommenderat cirkapris. Lokala avvikelser kan förekomma.

 service-center--Images-Blocks-servicelöten

Servicelöften

Våra servicelöften till dig som Hyundai-ägare:

Besökstid som passar dig - Hos oss står du som kund i centrum, vi gör allt för att hitta en tid som passar.

Personligt bemötande med engagemang och omtanke - Vi har tagit Hyundais hela bilfilosofi till våra hjärtan; vi gör allt vi kan för att du ska få ett bekymmersfritt bilägande.

Överenskommelse om pris på beställt arbete - Vi står för vad vi lovar och lämnar ett fast och konkurrenskraftigt pris innan vi sätter igång.

Fackmannamässigt arbete - Våra Hyundai-tekniker är specialister på Hyundai, vi använder utrustning, verktyg och reservdelar som fabriken rekommenderar.

Bilen klar på överenskommen tid - Blir det tillägg eller förseningar ringer vi upp och informerar.

Beskrivning av utfört arbete och fakturans innehåll - Vi förklarar vad vi gjort och ser till att arbetet stämmer överens med vår överenskommelse.

Uppföljning efter verkstadsbesöket - Vi kontaktar dig efter besöket för att kontrollera att arbetet är till belåtenhet. Det är ett led i vår strävan att ständigt bli bättre.

 service-center-Images-Blocks-service-avtal

Serviceavtal

De flesta av våra återförsäljare kan erbjuda serviceavtal, där service ingår till en fast månadskostnad. Fråga om serviceavtal när du finansierar din bil hos oss.

 service-center--Images-Blocks-hyundai-kortet

Hyundaikortet

Gör upplevelsen med din Hyundai ännu bekvämare, ännu förmånligare och ännu mer bekymmersfri tillsammans med Hyundaikortet – ett kort laddat med förmåner skräddarsydda för just dig som Hyundaiägare, så du kan få ut det där lilla extra av din bilkörning. Och med Hyundaikortets förmånliga kreditgräns behöver du inget annat kort. Ansök redan idag!

Läs mer om Hyundaikortet

HyundaiKortet

 service-center--Images-Blocks-hyundai-assistans

Hyundai Assistans

Överallt. Dygnet runt.
Målet med Hyundai Assistans är att du ska komma fram så fort som möjligt. I första hand utför och betalar vi nödvändig reparation på plats. Går problemet inte att lösa på plats, får du och ditt ressällskap fortsätta er resa med hyrbil, tåg eller flyg.

Ring dygnet runt: 0771 64 80 10 (+46 771 64 80 10 utanför Sverige).

Läs mer om Hyundai Assistans här.

Täcks din bil inte längre av Hyundai Assistans? Då ingår ett års fri Hyundai Assistans vid Hyundai original underhållsservice. Assistansen gäller ett år från servicedatum.

Hyundai-Assistans-logo

Topp 5 Hyundai Assistans
 service-center--Images-Blocks-däckhotell

HJULSKIFTE OCH DÄCKHOTELL

Spara tid, kraft och utrymme – lämna in din bil för byte av hjul hos oss. Däcken kontrolleras av våra experter så att du färdas säkert. Förvara dina hjul i våra däckhotell så frigör du utrymme och vi håller däcken i bästa skick. De flesta av våra verkstäder erbjuder däckhotell.

Vi säljer också nya däck: vi är specialisterna på däck för din Hyundai.

 service-center--Images-Blocks-vinterdäck

Vinterhjul

Lagen säger att bilen ska vara försedd med vinterdäck mellan 1 december och 31 mars när vinterväglag råder. Det är tillåtet att köra på dubbdäck från den 1 oktober till och med den 15 april. (Källa: Transportstyrelsen.)

Halkan kan komma plötsligt och utan vinterdäck ökar olycksrisken. När den första halkan kommer bör därför vinterdäcken redan vara monterade. Både friktionsdäck och dubbade däck mår bra av att köras några mil på barmark efter sommarhalvårets lagring. Nya vinterdäck bör köras extra lugnt de första 50–100 milen. Inkörning av nya däck bör ske på barmark.

Vad är då vinterväglag? Vinterväglag börjar vid +5 grader. Gummiblandningen i vinterdäck är speciellt utvecklad för låga temperaturer – sommardäcken blir för hårda när det är kallt. Polisens bedömning av vinterväglag är snö, is eller frost på vägbanan eller angränsade vägar.

Vår rekommendation är att vara ute i god tid, låt oss montera dina vinterhjul och var redo när kylan sätter in! För en trygg och säker körning i vinter.

 service-center--Images-Blocks-orginal-delar

HYUNDAI ORIGINAL

Använd alltid Hyundai Original
Hyundai Originaldelar tillverkas enligt Hyundais specifikationer för att hålla lika hög kvalitet som din bil. Alla originaldelar konstrueras enligt högt ställda kvalitetskrav och genomgår noggranna inspektioner efter varje arbetsmoment. De är grundligt utprovade för att fungera optimalt tillsammans med bilens övriga delar och ge dig högsta säkerhet, livslängd och prestanda.

Hyundais auktoriserade verkstäder använder Hyundai Original reservdelar.

En reservdel som inte är tillverkad enligt Hyundais specifikationer kan försämra bilens köregenskaper och förkorta bilens livslängd. Använd därför bara Hyundai Originaldelar för att vara säker på att varje del av din bil fungerar på bästa möjliga sätt och får den tillförlitlighet och livslängd du förväntar dig. Detta gör att Hyundai Originaldelar också är prisvärda.

Söker du en särskild bildel eller reservdel?
Vi kan hjälpa dig att ordna rätt originaldel till din Hyundai. Kontakta din Hyundai-verkstad så hittar vi tillsammans den del du söker. Din närmaste Hyundai-verkstad hittar du under verkstäder eller på telefon 020-677 677.

Läs mer om Hyundai Originaldelar

Hyundai Tillbehör

Hos Hyundais auktoriserade verkstäder har vi det mesta med anknytning till din Hyundai. Inte bara bildelar, utan allt från GPS-utrustning och multimedia till spolarvätska, aluminiumfälgar, styling, motor- och kupévärmare, däck och kompletta vinterhjul. Våra tillbehör är utprovade för just din Hyundai. Vi har ofta prisvärda kampanjerbjudanden till din Hyundai.

Under respektive bilmodell kan du se ett urval av tillbehör för din bil. Fler tillbehör finns hos din återförsäljare eller verkstad.

När du kompletterar din nya Hyundai med tillbehör i samband med billeveransen ingår hela 5 års garanti. Garantin gäller för följande tillbehörsprodukter som köpts och monterats av en auktoriserad Hyundai-verkstad:
・ Hyundai Original Tillbehör
・ Motorvärmare från Calix, Defa eller Webasto
・ Dragkrokar från Monoflex
・ Extraljusramper från Rindab AB

tillbehors-garanti

 service-center--Images-Blocks-försäkring

Hyundai Försäkring

Hos Hyundai får du som bekant mycket bil för pengarna. Men försäkringen då?

Hyundai har i samarbete med Folksam tagit fram en skräddarsydd och förmånlig bilförsäkring som passar perfekt till både nya eller begagnade Hyundai-bilar. Hyundai Försäkring är en bilförsäkring med extra mycket innehåll.

Läs mer om Hyundai Försäkring här.

Hyundai Forsakring

Koppla din mobiltelefon till bilen via Bluetooth

Vill du veta om din mobiltelefon är anslutningsbar via bluetooth med din Hyundai-modell? Här hittar du ett enkelt test.

För icke-auktoriserade verkstäder

För teknisk information till verkstäder som inte är auktoriserade av Hyundai - hitta information här.

Stäng
Missa inte våra nyheter och erbjudanden
- prenumerera på Hyundais nyhetsbrev
Genom att fylla i din e-postadress ovan samtycker du till att Hyundaikoncernen och de återförsäljare som är knutna till Hyundaikoncernen får använda den för bl.a. informations- och marknadsföringsändamål. För mer information se vår integritetspolicy.
Laddar...
Icon chat 4f2c2cefecd7f346d471433e581e5759238aa8ff3b999753033ae0cde38ace54
Chatta

Ställ dina frågor här

Välj modell

Välj motor

Välj utrustning

Jämför utrustningspaket

Välj färg

Välj finansiering

Så har vi räknat

Privatlån

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Priser sätts av varje återförsäljare. Finansieringsförslaget avser Hyundai Finans med 3.33% i nominell ränta samt ett restvärde på ca 40%. Inbyte/Kontantinsats motsvarande 30% (min. 20% enl. lag).

Privatleasing

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Privatleasingförslag via Hyundai Finans: 36 mån, 4 500 mil, ingen första förhöjd avgift. Övermil debiteras med 10 kr per mil, men prata med din återförsäljare om du innan känner att du vill göra en beräkning på fler antal mil redan nu.

Tjänstebil

Förmånsvärde: Avser fast förmånsvärde brutto.

Kostnad för dig: Avser förmånsvärde netto beräknat med 50% marginalskatt.

Företagsleasing Alla priser exkl moms. Vi har räknat med en förhöjd första leasingkostnad om 20% av bilens värde. Aviseringsavgift på 55:- samt Uppläggningsavgift på 595:- tillkommer. Restvärde 50%. Leasingtid 36 månader.

www.hyundaifinans.se