ioniq-logo

Driven by e-motion.

Upptäck IONIQ

El förändrar världen. Hyundai IONIQ är bilen som ger dig möjlighet att välja en nivå av eldrift som är perfekt för dig – hybrid, laddhybrid eller elbil. Samtliga med klassledande egenskaper och prestanda samt toppbetyg i Euro NCAP:s rigorösa säkerhetstester.

Bygg din bil Hitta Hyundaihandlare
ioniq hybrid

IONIQ hybrid

Roligare körning. Lägre utsläpp.

Hybriden har både en bensinmotor och en elmotor, vilket gör att räckvidden blir densamma som en konventionell bil och föraren blir inte beroende av närhet till laddstolpar (batteriet laddas automatiskt under körning). Elmotorn hjälper till att skapa en låg bränsleförbrukning, och du kan ta dig fram på bara el, helt utsläppsfritt, i hastigheter upp till 120 km/h. IONIQ hybrid är ensam på marknaden om att ha en dubbelkopplingslåda, vilket ger en sportigare körupplevelse. Klassledande lastutrymme med kombikänsla och uppkopplingsmöjligheter med bl.a. Apple CarPlay. Det populära valet för personer som ännu inte blivit helt vana vid rena elbilar.

Pris från 249 900 kr

Mer om bilen
ioniq plugin

IONIQ plug-in

Få det bästa av två världar.

Laddhybriden lanseras under hösten 2017. Den som väljer IONIQ laddhybrid kan räkna med en uppskattad räckvidd på ungefär 60 kilometer när bilen drivs med enbart elektricitet, helt utan utsläpp. Perfekt för vardagspendlingen, och med riktigt bra förmånsvärden till tjänstebilen. Energin kommer från ett kraftfullt litium-jon-polymer-batteri som dels tar vara på energin under körningen och kan laddas via en sladd. Elmotorn tillsammans med bensinmotorn ger en total systemeffekt på 141 hk, utan begränsningar i hur långt du kan köra.

Pris från 299 900 kr*

Mer om bilen
*Priset på IONIQ plug-in avser summan efter avdragen supermiljöbilspremie på 20 000 kr.
ioniq electric

IONIQ electric

Inga utsläpp. Inga kompromisser.

Elbilen är valet för den riktigt miljömedvetna då den inte ger några utsläpp. IONIQ electric drivs av en elektrisk motor på 88 kW och ett supereffektivt 28 kWh LitiumJonPolymer-batteri, som ger dig klassledande räckvidd på hela 280 km på en enda laddning. Batteriet är monterat under baksätet vilket ger en låg tyngdpunkt för bra vägegenskaper. Stort lastutrymme tack vare batteriets placering, och uppkopplingsmöjligheter med bl.a. Apple CarPlay. Elbilen är ett perfekt val för den som bor i storstad och pendlar till jobbet, eller vill ha en tjänstebil med riktigt låga förmånsvärden.

Pris från 331 900 kr*

Mer om bilen
*Priset på IONIQ electric avser summan efter avdragen supermiljöbilspremie på 40 000 kr.*

Därför hyllas IONIQ.

IONIQ----exterior--front

  • Klassledande räckvidd
  • Klassledande lastutrymme
  • Prisvinnande design
  • Toppbetyg i säkerhet
  • Bästa körupplevelsen och prestandan
  • Attraktiv prisnivå
  • Klassledande batteriteknik
  • Moderna uppkopplingsmöjligheter
  • Vinnare av Teknikens Världs Stora Bilpris 2017

Sätt dig bakom ratten på en IONIQ.

Lämna dina uppgifter här så blir du kontaktad för att få svar på frågor eller boka in en provkörning.

Boka provkörning

*
*
*
* Obligatorisk uppgift
Genom att fylla i din e-postadress ovan samtycker du till att Hyundaikoncernen och de återförsäljare som är knutna till Hyundaikoncernen får använda den för bl.a. informations- och marknadsföringsändamål. För mer information se vår integritetspolicy
Provkorning thankyou

Tack!

Vi har tagit emot din intresseanmälan och kontaktar dig så snart vi kan.

ioniq hybrid logo

ioniq-hybrid-bild

ioniq-hybrid-fakta

IONIQ hybrid - pris från 249 900 kr

Privatleasingpris från 3 759 kr/mån

Hybriden har både en bensinmotor och en elmotor, vilket gör att räckvidden blir densamma som en konventionell bil och föraren blir inte beroende av närhet till laddstolpar (batteriet laddas automatiskt under körning). Elmotorn hjälper till att skapa en låg bränsleförbrukning, och du kan ta dig fram på bara el, helt utsläppsfritt, i hastigheter upp till 120 km/h. IONIQ hybrid är ensam på marknaden om att ha en dubbelkopplingslåda, vilket ger en sportigare körupplevelse. Bilen har fått fem stjärnor i Euro NCAP:s rigorösa säkerhetstester, den har klassledande lastutrymme med kombikänsla och uppkopplingsmöjligheter med bl.a. Apple CarPlay. Det populära valet för personer som ännu inte blivit helt vana vid rena elbilar.

Bygg IONIQ hybrid

Så funkar hybridbilen.

1. Start / låg hastighet - Elmotor (EV Mode)

Ioniq hybrid charge animation 1

Ett laddat högvoltsbatteri förser elmotorn med kraft.

2. Acceleration / uppför - Bensinmotor + elmotor

Ioniq hybrid charge animation 2

Elmotorn och bensinmotorn arbetar tillsammans för maximal effekt och minimal bränsleförbrukning.

3. Medel till hög hastighet / jämn fart - Bensinmotor + elmotor

Ioniq hybrid charge animation 3ab

Vid jämn fart drivs bilen med bensinmotorn eller elmotorn, beroende på vilket alternativ som är mest energieffektivt för stunden.

4. Inbromsning / nedför

Ioniq hybrid charge animation 5

Kinetisk energi från elmotorn laddar upp batteriet.

ioniq plug-in logo

ioniq-plug-in-bild

ioniq-plug-in-fakta

IONIQ plug-in - från 299 900 kr*

IONIQ plug-in har både en bensinmotor och en elmotor och har även en dubbelkopplingslåda, vilket har gjort att bilen hyllas för sin sportigare körupplevelse. Dessutom har IONIQ plug-in en ovanligt hög nivå av avancerad utrustning redan i standardutförandet, och ett garantipaket med åtta års batterigaranti som sticker ut på marknaden.
*Priset på IONIQ plug-in avser summan efter avdragen supermiljöbilspremie på 20 000 kr.*

ioniq electric logo

ioniq-electric-bild

ioniq-electric-fakta

IONIQ electric - pris från 331 900 kr*

Privatleasingpris från 4 399 kr/mån

Elbilen är valet för den riktigt miljömedvetna då den inte ger några utsläpp. IONIQ Electric är inte bara vinnare av Teknikens Världs Stora Bilpris 2017 utan är dessutom utnämnd till den säkraste bland små familjebilar av Euro NCAP och Bra val av Folksam. Bilen drivs av en elektrisk motor på 88 kW och ett supereffektivt 28 kWh LitiumJonPolymer-batteri, som ger dig klassledande räckvidd på hela 280 km på en enda laddning. Batteriet är monterat under baksätet vilket ger en låg tyngdpunkt för bra vägegenskaper. IONIQ Electric har dessutom klassledande lastutrymme och uppkopplingsmöjligheter med bl.a. Apple CarPlay. Elbilen är ett perfekt val för exempelvis den som pendlar till jobbet.
*Priset på IONIQ electric avser summan efter avdragen supermiljöbilspremie på 40 000 kr.*

Bygg IONIQ electric

Så funkar elbilen.

Regenerativ bromsning

Ioniq electric charge animation

Vid sänkning av hastigheten (t ex genom inbromsning eller vid körning i nedförsbacke) fungerar elmotorn som generator och återskapar kinetisk energi till elektrisk energi som lagras i batteriet.IONIQ electric vinnare av
Teknikens Världs Stora Bilpris 2017.

IONIQ electric har hyllats för din körglädje, klassledande räckvidd och attraktiva prisnivå. Dessutom har den redan fått ta emot ett av branschens mest ärofyllda utmärkelser – Teknikens Världs Stora Bilpris 2017. ”Med sin okomplicerade design, stora användbarhet och ett förhållandevis lågt pris är detta en elbil för folket!” skriver testförarna bland annat i sin motivering. Läs mer om den prestigefulla utmärkelsen här.

Läs mer

Är du intresserad av en IONIQ?

Lämna dina uppgifter här så hör en av våra Hyundaihandlare av sig för att svara på dina frågor eller boka in en provkörning.

Boka provkörning

*
*
*
* Obligatorisk uppgift
Genom att fylla i din e-postadress ovan samtycker du till att Hyundaikoncernen och de återförsäljare som är knutna till Hyundaikoncernen får använda den för bl.a. informations- och marknadsföringsändamål. För mer information se vår integritetspolicy
Provkorning thankyou

Tack för ditt intresse!

Din valda Hyundaihandlare hör av sig inom kort.


Så tycker motorpressen.

"Först i världen med att erbjuda samma bil med tre olika drivlinor: hybrid, laddhybrid och elbil. Hyundai Ioniq Electric har säkra köregenskaper och räckvidd som räcker till för dagligt bruk. Med sin okomplicerade design, stora användbarhet och ett förhållandevis lågt pris är detta en elbil för folket! IONIQ elbil, vinnare av Teknikens Världs Stora Bilpris 2017"

– Teknikens Värld


"Den här hybriddrivlinan är riktigt bra! Här finns tillräckligt mycket kraft samtidigt som förbrukningen är låg. Förbränningsmotorn samverkar dessutom med elmotorn på ett harmoniskt sätt och Hyundai har lyckats kombinera det hela fint med en automatisk dubbelkopplingslåda"

– Allt om Bilar

"Fördelen är att körupplevelsen blir mer lik en vanlig bil, speciellt under accelerationen i högre farter där Toyotas hybridbilar blir surriga och jobbiga att lyssna på. IONIQ har totalt 141 hk, och är därmed nästan 20 hästar starkare än Prius."

– Vi Bilägare


"Under nästan tjugo år bakom ratten på nära tusentalet bilar har det inte hänt särskilt många gånger att jag överraskats och utropat Jaaa! efter första provturen. I detta fall på väg hem från bilens hemvist i norra Stockholm. Så pigg, lätthanterad, komfortabel, rymlig och praktisk är nämligen Ioniq att den goa känslan infinner sig direkt."

– Karlskoga Kuriren


IONIQ kommer fulladdad.

Både på insidan och utsidan.

IONIQ----teknik---interiör
+

Digitalt i framkant

Huvudinstrumentet inkluderar en 7” färgskärm som ändrar innehåll och layout beroende på valt körprogram. Här visas även information om energiförbrukning och batteriladdning. IONIQ erbjuder även stora uppkopplingsmöjligheter med AndroidAuto och Apple CarPlay som kan spegla upp mobilens appar.

Ioniqhighlightsblocks6
+

Trådlös laddning

Den smarta, trådlösa laddplattan låter dig ladda din mobil utan sladdar. Fungerar med alla Qi-kompatibla enheter och laddskal.

Ioniqhighlightsblocks5
+

Färgstark

IONIQ ger en exklusiv premiumkänsla i kupén, med stilren och sportig design. Ljudnivån är klassledande låg från motor, väg/däck och vind. Flera materialval har gjorts för att vara återvinningsbara.

Ioniqhighlightsblocks4

Digitalt i framkant

Huvudinstrumentet inkluderar en 7” färgskärm som ändrar innehåll och layout beroende på valt körprogram. Här visas även information om energiförbrukning och batteriladdning. IONIQ erbjuder även stora uppkopplingsmöjligheter med AndroidAuto och Apple CarPlay som kan spegla upp mobilens appar.

Ioniqhighlightsblocks6

Trådlös laddning

Den smarta, trådlösa laddplattan låter dig ladda din mobil utan sladdar. Fungerar med alla Qi-kompatibla enheter och laddskal.

Ioniqhighlightsblocks5

Färgstark

IONIQ ger en exklusiv premiumkänsla i kupén, med stilren och sportig design. Ljudnivån är klassledande låg från motor, väg/däck och vind. Flera materialval har gjorts för att vara återvinningsbara.

Ioniqhighlightsblocks4

Vill du veta mer?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om IONIQ elbil, hybrid och laddhybrid.

Prenumerera på nyhetsbrev
IONIQ----teknik---exteriör
+

Gör framtiden ljusare

IONIQ hybrid har effektiva bi-xenonstrålkastare som även inrymmer LED-positionsljus och blinkers. De snygga LED-varselljusen ger IONIQ en omisskännlig identitet ute på vägarna.

Ioniqhighlightsblocks11
+

Intensiva färger

Under den sexkantiga Hyundai-grillen känns IONIQ hybrid igen på den karaktäristiska blå designlinjen. Med både IONIQ hybrid och elbil kan du få autobroms, aktiv filhållningsassistans och adaptiv farthållare.

Ioniqhighlightsblocks12
+

Både snygg och effektiv

IONIQs bakre spoiler ger bilen ett snyggt, sportigt utseende och minimerar turbulens samt håller bilen stadigt på vägen.

Ioniqhighlightsblocks14
+

Effektfull design

IONIQ har aktiv luftstyrning integrerad i grillen. Den öppnar och stänger automatiskt luftflödet till motorn för bästa aerodynamiska prestanda.

Ioniqhighlightsblocks15

Gör framtiden ljusare

IONIQ hybrid har effektiva bi-xenonstrålkastare som även inrymmer LED-positionsljus och blinkers. De snygga LED-varselljusen ger IONIQ en omisskännlig identitet ute på vägarna.

Ioniqhighlightsblocks11

Intensiva färger

Under den sexkantiga Hyundai-grillen känns IONIQ hybrid igen på den karaktäristiska blå designlinjen. Med både IONIQ hybrid och elbil kan du få autobroms, aktiv filhållningsassistans och adaptiv farthållare.

Ioniqhighlightsblocks12

Både snygg och effektiv

IONIQs bakre spoiler ger bilen ett snyggt, sportigt utseende och minimerar turbulens samt håller bilen stadigt på vägen.

Ioniqhighlightsblocks14

Effektfull design

IONIQ har aktiv luftstyrning integrerad i grillen. Den öppnar och stänger automatiskt luftflödet till motorn för bästa aerodynamiska prestanda.

Ioniqhighlightsblocks15
IONIQ – fylld med smart utrustning och modern teknik.

Sätt dig bakom ratten på en IONIQ.

Lämna dina uppgifter här så blir du kontaktad för att få svar på frågor eller boka in en provkörning.

Boka provkörning

*
*
*
* Obligatorisk uppgift
Genom att fylla i din e-postadress ovan samtycker du till att Hyundaikoncernen och de återförsäljare som är knutna till Hyundaikoncernen får använda den för bl.a. informations- och marknadsföringsändamål. För mer information se vår integritetspolicy
Provkorning thankyou

Tack!

Vi har tagit emot din intresseanmälan och kontaktar dig så snart vi kan.


Läs artiklarna om IONIQ på Hyundai Magazine.


Alla priser är av generalagent rekommenderade cirkapriser. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Privatleasingförslag via Hyundai Finans: 36 mån, 4 500 mil, ingen första förhöjd avgift. Eventuella kampanjer på denna sida är ej kombinerbara vid försäljning till juridisk person. Vi förbehåller oss för eventuella felskrivningar.

Stäng
Missa inte våra nyheter och erbjudanden
- prenumerera på Hyundais nyhetsbrev
Genom att fylla i din e-postadress ovan samtycker du till att Hyundaikoncernen och de återförsäljare som är knutna till Hyundaikoncernen får använda den för bl.a. informations- och marknadsföringsändamål. För mer information se vår integritetspolicy.
Laddar...
Icon chat 4f2c2cefecd7f346d471433e581e5759238aa8ff3b999753033ae0cde38ace54
Chatta

Ställ dina frågor här

Välj modell

Välj motor

Välj utrustning

Jämför utrustningspaket

Välj färg

Finansiering

Så har vi räknat

Privatlån

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Priser sätts av varje återförsäljare. Finansieringsförslaget avser Hyundai Finans med 3.33% i nominell ränta samt ett restvärde på ca 40%. Inbyte/Kontantinsats motsvarande 30% (min. 20% enl. lag).

Privatleasing

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Privatleasingförslag via Hyundai Finans: 36 mån, 4 500 mil, ingen första förhöjd avgift. Övermil debiteras med 10 kr per mil, men prata med din återförsäljare om du innan känner att du vill göra en beräkning på fler antal mil redan nu.

Tjänstebil

Förmånsvärde: Avser fast förmånsvärde brutto.

Kostnad för dig: Avser förmånsvärde netto beräknat med 50% marginalskatt.

Företagsleasing Alla priser exkl moms. Vi har räknat med en förhöjd första leasingkostnad om 20% av bilens värde. Aviseringsavgift på 55:- samt Uppläggningsavgift på 595:- tillkommer. Restvärde 50%. Leasingtid 36 månader.

www.hyundaifinans.se