Garantier

 

Nybilsgaranti

 
Sverige mest generösa garantipaket

Hyundai har under sina snart 25 år på den svenska marknaden gått från klarhet till klarhet när det gäller kvalitet och hållbarhet. År efter år hamnar vi i topp i internationella kvalitetstester och kundundersökningar. Och vi är inte förvånade. Våra fabriker har bland de hårdaste kvalitetskontrollerna på marknaden, med noggranna inspektioner efter varje arbetsmoment. Dessa kontroller återkommer i varje led ända fram till leveransen då du kör iväg med bilen.

Allt detta gör att vi kan erbjuda ett unikt och mycket omfattande garantipaket, med bland annat 5 års Nybilsgaranti med fri körsträcka och 5 års Vägassistans. Oavsett vilken Hyundai du väljer så kan du se fram emot ett bekymmersfritt bilägande under många år.


• 5 års Nybilsgaranti med fri körsträcka
• 5 års Vägassistans
• 5 års Lackgaranti
• 3 års Vagnskadegaranti *
• 12 års Garanti mot genomrostning **

* Ej för H-1 Skåp
** 10 år för H-1För taxi, hyrbilar, budbilar och liknande
gäller särskilda garantibestämmelser.


 

Topp 5 - Tekniska supersaker med Hyundai
 


 

     

5 års Nybilsgaranti med fri körsträcka
Hyundai nöjer sig inte med fem års nybilsgaranti. Du får 5 års nybilsgaranti inklusive fri körsträcka. Du kör alltså
din Hyundai hur långt du vill i 5 år med fullständiga nybilsgarantier. I praktiken innebär det att om något går sönder utöver de vanliga slitagedelarna, så lagar vi det åt dig kostnadsfritt. Förutsättningen är förstås att din bil servats och skötts enligt rekommendationerna i Hyundais garanti- och servicebok.
 
5 års Vägassistans
Med Hyundai Vägassistans blir ditt bilägande tryggare. För om du skulle få
 fel på bilen när du är ute på vägarna kan du räkna med att vi i första hand kommer utföra reparation på plats. Om en låssmed måste anlitas, ett bilbatteri laddas eller nytt bränsle transporteras, betalar Hyundai kostnaderna. Tar problemet mer än en timme att lösa, får du och ditt ressällskap fortsätta er resa med hyrbil, tåg eller
flyg. Vägassistansen gäller kostnadsfritt
i hela Europa. Om det behövs betalar Hyundai kostnaden för hyrbil och eventuell hotellvistelse – för alla bilens resenärer.Hyundai Tillbehörsgaranti


Från och med september 2013 ingår hela 5 års garanti på Hyundai Original Tillbehör samt Defa-, Calix- och Webasto-motorvärmare. Garantin gäller för tillbehörsprodukter som köpts och monterats av en auktoriserad Hyundai-verkstad.

När du kompletterar din nya Hyundai med tillbehör i samband med billeveransen ingår hela 5 års garanti. Garantin gäller för följande tillbehörsprodukter som köpts och monterats av en auktoriserad Hyundai-verkstad:
・ Hyundai Original Tillbehör
・ Motorvärmare från Calix, Defa eller Webasto
・ Dragkrokar från Monoflex
・ Rostfritt sortiment från Kamaprodukter AB
Hyundai Assistans

 

Ett års fri Hyundai Assistans ingår nu vid Hyundai original underhållsservice. Assistansen gäller ett år från servicedatum. 

Försäkra dig om en hjälpande hand.
Är man ute på vägarna kan oturen komma snabbt. Kanske får man tekniskt trubbel eller så är den mänskliga faktorn där och låser in nycklarna i bilen. Helt plötsligt står man där vid vägrenen. Vill det sig riktigt illa så är man långt hemifrån också. Mitt i natten. Det är då den där hjälpande handen behövs. Någon som kan fixa felet på bilen, eller hjälpa till med annan transport. Och snabbt ska det gå.

Överallt. Dygnet runt.
Det är då Hyundai Assistans kommer in i bilden. Vi är den hjälpande handen som gör dina resor tryggare och dina bekymmer mindre när oturen är framme. Var du än befinner dig så ska du kunna fortsätta din färd. Vi kommer till undsättning inom en timme om du befinner dig i Sverige och senast inom fyra timmar om du är utomlands. Dygnet runt.

Vi provar alla vägar för att du ska komma fram.
Målet med Hyundai Assistans är att du ska komma fram så fort som möjligt. I första hand utför och betalar vi nödvändig reparation på plats. Om en låssmed måste anlitas, ett bilbatteri laddas eller nytt bränsle transporteras, betalar Hyundai Assistans kostnaderna.

Går problemet inte att lösa på plats, eller tar mer än en timme att lösa, får du och ditt ressällskap fortsätta er resa med hyrbil, tåg eller flyg. Om vi inte kan tillhandahålla en hyrbil eller annan transport till hemorten eller resmålet, står Hyundai Assistans för en övernattning på hotell för förare och passagerare. När du vilar ut arbetar vi för att hitta ett lämpligt färdsätt dagen därpå. När bilen är färdigreparerad ordnar Hyundai Assistans transport för en av de försäkrade från bostaden eller resmålet för att hämta bilen.

Ingen självrisk, vad som än händer.
Hyundai Assistans gäller naturligtvis utan självrisk. Du behöver inte heller betala någon självrisk på bilens vanliga räddningsförsäkring. Max tre gånger per försäkringsår kan du använda dig av Hyundai Assistans.

Lugn – vi kommer.
I Sverige kan det vara nog så besvärligt att råka ut för ett missöde på vägen. Befinner du dig utomlands kan situationen bli ännu lite krångligare. Därför fungerar Hyundai Assistans även utomlands.

Du kan använda dig av Hyundai Assistans i alla länder som är anslutna till systemet med grönt kort. För hjälp utanför Sverige ringer du
+46 (0) 771 64 80 10.
 

Vad ingår i Hyundai Assistans?
• Hjälp på plats inom en timme efter att händelsen rapporterats.
• Till exempel reparation, transport av bränsle eller anlitande av en låssmed.
• Hyrbil eller annan transport om bilen inte går att reparera på plats.
• Bärgning.
• Resa med annan transport om det tar tid att reparera bilen.
• Övernattning på hotell för hela ressällskapet.
PDF:
Assistansfolder
Assistansvillkor Nybil
Assistansvillkor 1-årig


 Begagnat by Hyundai

 

Begagnat by Hyundai är en garantiför begagnade bilar som gör begagnatköpet tryggare för dig, allt för ett beskymmersfritt bilägande.

PDF:
Garantivillkor för begagnade bilar     Vagnskadegaranti


Vid skada omfattat av vagnskadegarantin gäller för närvarande förjande självrisk:
 

i10 5 000 kr Veloster 6 250 kr
i20 5 000 kr Genesis Coupe 7 500 kr
ix20 5 000 kr ix35 7 500 kr
i30 6 250 kr Santa Fe 7 500 kr
i40 6 250 kr H-1 Kombi8 7 500 kr

Nivåerna för fysisk person är inklusive moms, och för juridisk person exklusive moms.
Självrisken för taxi-, bud- och hyrbilar är 9 000 kr (exkl. moms).

För bilar registrerade tidigare än 2014-01-01
Som nivåerna ovan, men för juridisk person är de angivna beloppen inklusive moms.
 

Så har vi räknat

Lån:
Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Priser sätts av varje återförsäljare. Finansieringsförslaget avser Hyundai Finans med 4.35% i nominell ränta.

Kontantinsats: 30%
Restvärde: 41,36%
Avbetalningstid: 36 månader

http://www.hyundaifinans.se/Lämna intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.Fält markerade med * är obligatoriska

TACK!
Din intresseanmälan är mottagen.Boka Provkörning

Är du intresserad av att provköra någon utav våra bilar? Boka genom att fylla i dina kontaktuppgifter och välj vilken bil du vill köra så hör vi av oss med en föreslagen tid.Välj återförsäljare

Välj tid

Fält markerade med * är obligatoriska

TACK!
Din intresseanmälan är mottagen.Kontakta din återförsäljare

När du fyllt i dina uppgifter nedan skickas ett email till din återförsäljare som hör av sig inom några dagar. Då kan ni i lugn och ro diskutera din bil och du kan ställa de frågor du vill få svar på.


Välj återförsäljare

Fält markerade med * är obligatoriska loader


TACK!
Vi återkommer så fort vi kan.