Vinnare i EM-tävlingen utsedd

Stort grattis till Frida Walström! Du har vunnit 2 stycken biljetter till sommarens EM-slutspel. Vi tror det kommer vara ett fantastiskt första äventyr att åka ner till Frankrike och vi hoppas att du uppdaterar oss om din roadtrip. Till er andra som tävlade, stort tack för ert deltagande och misströsta inte - följ @HyundaiSverige på Facebook och Instagram för fler chanser att vinna härliga priser.


facebook vinnare 1200x628


Slogan på bussen utsedd

bus mer space

Här är det vinnande förslaget som kommer pryda Sveriges EM-buss i sommar:

tillsammans sverige


GO bilar puff

Lagom till mästerskapet släpper Hyundai specialutgåvor av i10, i20 och i30. Tre storsäljare i lyxigare kostymer. Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få veta mer!

Prenumerera på nyhetsbrev

Stäng
Missa inte våra nyheter och erbjudanden
- prenumerera på Hyundais nyhetsbrev
Genom att fylla i din e-postadress ovan samtycker du till att Hyundaikoncernen och de återförsäljare som är knutna till Hyundaikoncernen får använda den för bl.a. informations- och marknadsföringsändamål. För mer information se vår integritetspolicy.
Laddar...
Icon chat 4f2c2cefecd7f346d471433e581e5759238aa8ff3b999753033ae0cde38ace54
Chatta

Ställ dina frågor här

Välj modell

Välj motor

Välj utrustning

Jämför utrustningspaket

Välj färg

Finansiering

Så har vi räknat

Privatlån

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Priser sätts av varje återförsäljare. Finansieringsförslaget avser Hyundai Finans med 3.33% i nominell ränta samt ett restvärde på ca 40%. Inbyte/Kontantinsats motsvarande 30% (min. 20% enl. lag).

Privatleasing

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Privatleasingförslag via Hyundai Finans: 36 mån, 4 500 mil, ingen första förhöjd avgift. Övermil debiteras med 10 kr per mil, men prata med din återförsäljare om du innan känner att du vill göra en beräkning på fler antal mil redan nu.

Tjänstebil

Förmånsvärde: Avser förmånsvärde netto beräknat med 50% marginalskatt.

Företagsleasing Alla priser exkl moms. Vi har räknat med en förhöjd första leasingkostnad om 20% av bilens värde. Aviseringsavgift på 55:- samt Uppläggningsavgift på 595:- tillkommer. Restvärde 50%. Leasingtid 36 månader.

www.hyundaifinans.se