Erbjudanden för bäst bilpriser

Här hittar du aktuella erbjudanden från Hyundai, som ger dig bäst bilpriser med generösa garantier. Hyundai – ett bekymmersfritt bilägande.


EXTRAUTRUSTADE SPECIALVERSIONER

HYUNDAI GO! EDITION

För att fira fotbolls-EM 2016 har vi tagit fram tre extrautrustade specialversioner av våra storsäljare Hyundai i10, i20 och i30. Dessa kallar vi GO! Edition och bäst av allt - vi erbjuder dem till ett fantastiskt pris!

Du sparar upp till 30 000 kr

Intresserad? Läs mer om GO! Edition på kampanjsidan.

i10-go-kolumnbild

i10 GO! Edition

Pris från 119 900 kr

– Du sparar 7 000 kr på extrautrustning och lägre pris.

Förutom smarta funktioner som parkeringssensorer bak, bluetooth handsfree/mediastreaming och eluppvärmd läderratt får du med Hyundai i10 GO! Edition specialdesign i form av mörktonade bakrutor för en privatare atmosfär, snygga blåa sömmar och svart metallic finish på mittkonsolen. Allt till priser värda att fira.

Mer om bilen Bygg din bil

i20-go-kolumnbild

i20 GO! Edition

Pris från 134 900 kr

– Du sparar 15 000 kr på extrautrustning och lägre pris.

Förutom smarta funktioner som parkeringssensorer bak, bluetooth handsfree/mediastreaming och eluppvärmd läderratt får du med Hyundai i20 GO! Edition specialdesign som detaljsömmar i vitt och blått samt särskiljande dekorlist i blått. Dessutom firar vi med en prissänkning. Se den populära i20 här.

Mer om bilen Bygg din bil

i30-go-kolumnbild

i30 GO! Edition

Pris från 169 900 kr

– Du sparar 30 000 kr på extrautrustning och lägre pris.

Hyundai i30 GO! Edition ger dig parkeringssensorer bak, bluetooth handsfree/mediastreaming, eluppvärmd läderratt och helautomatisk luftkonditionering. Designen är framtagen speciellt för EURO 2016, med blåa sömmar, dekorlist i blått och svart metallic finish på mittkonsolen. Till specialpris just nu.

Mer om bilen Bygg din bil


Hyundaikortet Erbjudande tillbehör

10% rabatt på utvalda tillbehör

För dig som har eller tecknar ett Hyundaikort

Just nu får du 10% rabatt på taklastbågar, cykelhållare för tak, cykelhållare för dragkrok, bagagerumsmatta och iPad-hållare.

Hyundaikortet 533x257

Kampanjerbjudandet gäller för de kunder som har eller tecknar ett Hyundaikort.

Kontakta din lokala återförsäljare för priser på tillbehör till just din bil. Ev. monteringskostnad tillkommer. Lokala avvikelser i sortimentet kan förekomma, men alla tillbehör kan beställas av återförsäljaren. Erbjudandet gäller t o m 30/6 2016.

Ansök om Hyundaikortet Hitta Hyundaihandlare


Kampanjer är ej kombinerbara vid försäljning till juridisk person. Vi förbehåller oss för eventuella felskrivningar.

Laddar...

Välj modell

Välj motor

Välj utrustning

Jämför utrustningspaket

Välj färg

Välj finansiering

Så har vi räknat

Lån

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Priser sätts av varje återförsäljare. Finansieringsförslaget avser Hyundai Finans med 4.35% i nominell ränta samt ett restvärde på 41,36%.

Leasing

Alla priser exkl moms. Vi har räknat med en förhöjd första leasingkostnad om 20% av bilens värde. Aviseringsavgift på 55:- samt Uppläggningsavgift på 595:- tillkommer.

Tjänstebil

Förmånsvärde: Avser fast förmånsvärde brutto.

Kostnad för dig: Avser förmånsvärde netto beräknat med 50% marginalskatt.

Kostnad för företaget: Avser sociala avgifter för förmånsvärdet. Kostnad för service, skatt, drivmedel, försäkring och eventuella reparationer tillkommer. Eventuell kostnad för finansiering tillkommer.

www.hyundaifinans.se

Stäng
Missa inte våra nyheter och erbjudanden
- prenumerera på Hyundais nyhetsbrev
Genom att fylla i din e-postadress ovan samtycker du till att Hyundaikoncernen och de återförsäljare som är knutna till Hyundaikoncernen får använda den för bl.a. informations- och marknadsföringsändamål. För mer information se vår integritetspolicy