i30 N - Skapad för prestation

Född i Namyang. Finslipad på Nürburgring.

track

Starta nya i30 N och det slår dig. Ljudet av ren prestanda och körglädje. Ren N. N står för Namyang, vårt hem och globala center för forskning och utveckling. N är född i Namyang och finslipad på Nürburgring. Symbolen N står för en racingbanas chikan; den typen av krävande dubbelkurva där i30 N testat sina gränser och bevisat sin förmåga.

I maj 2017 tävlade två i30 N i 24-timmarsloppet ADAC Zürich på Nürburgring. Båda bilarna körde loppet med samma drivlina som kommer att vara tillgänglig för allmänheten i i30 N. Sent 2017 är den här, i30 N.

TherryNeuville

Thierry Neuville
World Rally Championship driver of
Hyundai Motorsport

"Det har varit ett nöje för mig att få vara med och testa den under utvecklingsarbetet. Slutresultatet är en möjlighet för alla att uppleva den häftiga känslan av en tävlingsbil."

AlexanderEichler

Alexander Eichler
Head of High-Performance Vehicle Test and Development at Hyundai Motor Europe Technical Center

"Vårt viktigaste mål har varit säkerställa körglädje. Symbolen för en chikan, N-logotypen belyser denna aspekt – en lättkörd bil som är extremt roligt att köra."

Svårslagen kapacitet

i30 N drivs av en 2.0 L turboladdad motor som ger 250 eller 275 hk (beroende på utförande) och har ett imponerande utbud av standardfunktioner.

NormalSportEcoN modeCustom

Det finns fem körlägen som kan väljas beroende på vad du känner för och var du kör:
Normal, Eco, Sport, N och Custom.

Pdn 05

PRESTANDA

Äkta banbilsfunktioner

Launch Control - begränsar motorvarvet för bästa grepp när du startar från stillastående, vilket ger dig snabbast möjliga start.

Rev Matching – ökar automatiskt motorns varvtal när du växlar från högre till lägre växel för sportigare nedväxlingar utan oönskad motorbroms och lastväxling.

High Performance Driving Data - visar kördata på den stora multifunktionsdisplayen så att du kan se exakt hur du kört.

Pdn 04

PRESTANDA

Elektroniskt styrd stötdämpning (ESC)

De olika körlägena ändrar bilens karaktär, de justerar prestandaparametrarna för motorn, ESC, E-LSD, motorljud och styrning. Med den elektroniskt styrda stötdämpningen (ESC) kan du välja chassisättning med hjälp av en knapptryckning, så du får det körläge som passar oavsett om det är till den dagliga pendlingen eller du vill testa banprestanda i N-läget.

Pdn 06

PRESTANDA

Utrustning för ännu mer racekänsla

Elektronisk diffbroms (E-LSD) – reducerar hjulspinn vid inspirerad körning och ser till att få ner vridmomentet i vägbanan, vilket garanterar bästa kurvprestanda.

Variabelt avgasljud - från relativt subtilt i Normal-läge, till mer engagerat i Sport-läge, till målmedvetet kraftfullt med inslag av avgasknallar i N-läge.

i30 N

Anmäl ditt intresse för nya i30 N

*
*
*
* Obligatorisk uppgift
Genom att fylla i din e-postadress ovan samtycker du till att Hyundaikoncernen och de återförsäljare som är knutna till Hyundaikoncernen får använda den för bl.a. informations- och marknadsföringsändamål. För mer information se vår integritetspolicy
Provkorning thankyou

Tack

Vi har tagit emot din intresseanmälan och kontaktar dig så snart vi kan.

Designad för resultat

Dela i sociala medier

Se potentialen i nya i30 N

Se när i30 N använder sin potential och presterar fantastiskt på banan.

Anmäl ditt intresse för nya i30 N

*
*
*
* Obligatorisk uppgift
Genom att fylla i din e-postadress ovan samtycker du till att Hyundaikoncernen och de återförsäljare som är knutna till Hyundaikoncernen får använda den för bl.a. informations- och marknadsföringsändamål. För mer information se vår integritetspolicy
Provkorning thankyou

Tack

Vi har tagit emot din intresseanmälan och kontaktar dig så snart vi kan.

Stäng
Missa inte våra nyheter och erbjudanden
- prenumerera på Hyundais nyhetsbrev
Genom att fylla i din e-postadress ovan samtycker du till att Hyundaikoncernen och de återförsäljare som är knutna till Hyundaikoncernen får använda den för bl.a. informations- och marknadsföringsändamål. För mer information se vår integritetspolicy.
Laddar...
Icon chat 4f2c2cefecd7f346d471433e581e5759238aa8ff3b999753033ae0cde38ace54
Chatta

Ställ dina frågor här

Välj modell

Välj motor

Välj utrustning

Jämför utrustningspaket

Välj färg

Finansiering

Så har vi räknat

Privatlån

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Priser sätts av varje återförsäljare. Finansieringsförslaget avser Hyundai Finans med 3.33% i nominell ränta samt ett restvärde på ca 40%. Inbyte/Kontantinsats motsvarande 30% (min. 20% enl. lag).

Privatleasing

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Privatleasingförslag via Hyundai Finans: 36 mån, 4 500 mil, ingen första förhöjd avgift. Övermil debiteras med 10 kr per mil, men prata med din återförsäljare om du innan känner att du vill göra en beräkning på fler antal mil redan nu.

Tjänstebil

Förmånsvärde: Avser fast förmånsvärde brutto.

Kostnad för dig: Avser förmånsvärde netto beräknat med 50% marginalskatt.

Företagsleasing Alla priser exkl moms. Vi har räknat med en förhöjd första leasingkostnad om 20% av bilens värde. Aviseringsavgift på 55:- samt Uppläggningsavgift på 595:- tillkommer. Restvärde 50%. Leasingtid 36 månader.

www.hyundaifinans.se